Zobaczcie to

Zobaczcie za co dostałem muta na ostatnio popularnym Privie wowa TOD i co odpisała mi administracja to się nazywa wolność słowa zal tego serwera.

To link do tematu: http://wotlk.theatreofdreams.pl/forum/viewtopic.php?f=71&t=11634

Komentujcie czy słusznie dostałem mute.

Trzeba się zalogować... Walnij screena na imageshack albo coś.

Pofatygowałem się i zajrzałem w ich regulamin.

Na serwerze obowiązuje kultura osobista, przestrzegamy zasad współżycia społecznego. Używanie wulgaryzmów jest surowo zabronione zarówno przez hordę, jak i przymierze. Kary za przekleństwa i bluzgi w postaci mutów są przyznawane automatycznie przez tzw. automutera. Za niekulturalne zachowanie karamy jak następuje:Sformułowania wyrażające rasizm lub jakiekolwiek przejawy braku tolerancji w stosunku do pewnej grupy ludzi (np. rasizm, seksizm, antysemityzm) - perm ban bez możliwości odwołaniaObraza administracji (niekoniecznie w sposób wulgarny, zawiera się w tym również chamstwo i bezczelność w stosunku do członka administracji oraz prowokacje)- Ban permanentnyJakakolwiek forma gróźb dotyczących życia realnego- Ban permanentny

regulamin serwera theatre of dreams

Gdybyś był na tyle rozgarnięty i umiał czytać, wiedziałbyś, że kara jest słuszna. Zgadzam się z nią w 100%, bo wiem jak z takimi sytuacjami jest. Zachowaj chociaż resztki godności i po prostu daruj sobie.

Nazwanie kogoś "cwelem" bez względu na to co robi jest poniżej poziomu i jest traktowane jako brak kultury. Na ToD'zie tępione w zalążku, za co można im pogratulować.

@up potwierdzam. Na tym polega praca admina(Gm'a) żeby wyłapywać takich jak Ty, którzy przezywają kogo(osobno)kolwiek w jakikolwiek sposób. Fragment bardzo dobry R3m4ke wstawił. Masz nauczke. W większości, no w sumie to w każdej grze jest (w)zmianka o tolerancji dla innych. Nawet dla jednego gracza na 1000000

Dobra dobra rozumiem ale nieraz na czacie widziałem gorsze słowa nie będę cytował i jakoś nikt nie dostał za nie muta a ja dostałem za to ze idę za innym klubem niż legia i wyraziłem się słusznie o kibicach legi bo to oni się nie umieją zachować. Po prostu ten Gm co dał mi muta był kibicem legi który bez żadnego upomnienia żebym tak nie pisał dal muta bo obraziłem jego kochany żałosny klub. Nie wiem jak wam ale Gm powinien być neutralny a nie ulegać prowokacji.

I nie mówcie mi tu ze określenie "Cwele" to jakieś wybitnie obraźliwe słowo bo są gorsze.

A po za tym ja tez zostałem sprowokowany przez jednego z graczy i tego nikt nie zauważył dlaczego bo ten gracz obraził Ruch Chorzów a nie legie i on nie dostał muta a ja dostałem.

Dobra chce zaskoczyć ten temat i się już więcej nie wypowiadać, przepraszam jeśli kogoś uraziłem.Moja przygoda z TOD jest skończona a Polska to wolny kraj i każdy może mieć własne zdanie.

Nie chodzi o Polske tylko o regulamin servera. Nie stosujesz się do zasad to masz bana.

Naprawdę sądzisz, że ktokolwiek rozgarnięty przejmuje się opinią innych w sprawie jakichś niszowych klubów sportowych? Mute w 100% zasłużony. Jeśli nie umiesz zachować podstawowych zasad kultury słownej, to masz nauczkę.

Naprawdę sądzisz, że ktokolwiek rozgarnięty przejmuje się opinią innych w sprawie jakichś niszowych klubów sportowych? Mute w 100% zasłużony. Jeśli nie umiesz zachować podstawowych zasad kultury słownej, to masz nauczkę.

Dobra teraz to już moja ostatnia wypowiedz na tym forum.Wiekszósć ludi niewie co to znaczy urodzić się kibicem i być wychowanym jak kibic założę się ze Iasheen nie byleś nigdy na żadnym meczu na żadnych derbach i nie wiesz jakie emocje towarzyszą prawdziwemu kibicowi.

Szczególnie jeśli ktoś obraza twój klub wież rozumiem tego GMa i wiem za co dostałem te mute nie za regulamin nie za "cwele" tylko za to ze obraziłem jego klub.Ktoś kto nigdy nie był prawdziwym kibicem nigdy tego nie zrozumie.

Nie będziemy za tobą płakać. Aby o tym dyskutować możesz napisać do niego prywatną wiadomość. W Regulaminie dokładnie piszę. Jest on po to aby go przestrzegać. Może pisać nawet: pisanie na chacie = perm ban.

Dobra teraz to już moja ostatnia wypowiedz na tym forum.Wiekszósć ludi niewie co to znaczy urodzić się kibicem i być wychowanym jak kibic założę się ze Iasheen nie byleś nigdy na żadnym meczu na żadnych derbach i nie wiesz jakie emocje towarzyszą prawdziwemu kibicowi.

W takim razie przypomnę Ci kolego iż jest to forum o tematyce MMO...

W takim razie przypomnę Ci kolego iż jest to forum o tematyce MMO...

A ja przypomnę Ci kolego, że jest to dział hydepark.

@UP: Jestem młody, roztrzepany i co tam jeszcze chcesz :P

Ale nie musisz używać dużej czcionki, oczy mam w porządku :)

Emocje? Nad emocjami trzeba panować. Jeżeli się nie potrafi, jest się nikim innym jak roztrzepanym gówniarzem. Temat imho bezsensowny. Zamykam.

Zobaczcie za co dostałem muta na ostatnio popularnym Privie wowa TOD i co odpisała mi administracja to się nazywa wolność słowa zal tego serwera.

To link do tematu: http://wotlk.theatreofdreams.pl/forum/viewtopic.php?f=71&t=11634

Komentujcie czy słusznie dostałem mute.