witam, byłem umówiony z nieznajomym chodziło o kupno Diablo III za 100 zł PSC, umówiliśmy się, że zrobimy to przez serwis gametrade.pl niestety, co się okazało podałem mu pierwszy kod za 50 zł, wszystko było okej, kiedy podałem mu drugi kod za 50 zł zaczął się problem, zaczął on wymigiwać się, że ten kod nie działa itp. kiedy ja ten kod dzisiaj kupowałem, porobiłem zcreeny z naszej rozmowy na gametrade i na skypie i wysłałem to do administracji serwisu, sprawdzałem na stronie PSC i obydwa kody zostały wykorzystane, zadzwoniłem na policję i Pani powiedziała mi, że mam się jutro stawić na komendzie z dowodami w tej sprawie i jutro zaczną działanie, powiedziała, że jest to zwykłe oszustwo internetowe i ta sprawa musi się zakończyć dla mnie pozytywnie, jak myślicie, mam szansę na odzyskanie pieniędzy ? bo w takim wypadku ten użytkownik nie wywiązał się z umowy na gametrade, i musi ponieść za to karę, proszę piszcie co o tym sądzicie.
P.S. jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.
@edit
sprawdziłem teraz adres i ten użytkownik ukrył swoje dane, gdzie wcześniej były widoczne, czyli tak jak przypuszczałem, jest oszustem, ale ja tak tego nie zostawię i musi dosięgnąć go sprawiedliwość.