oszusci.....oszusci wszedzie....
Zostałem oszukany na 150zl przez jednego z uzytkownikow forum
Ale co mu ban zrobi jak może robić dalej konta ?
Podrobienie dokumentu z banku jest karane najczęściej grzywną (mowa o sumie mniejszej niż 250 zł).
Akcja opisania w temacie to przykład naiwności sprzedającego. Jeśli już coś chcesz sprzedać to rób to na allegro lub chociaż opieraj się o zasadę "najpierw kasa później klucz".
W obecnym momencie temat dla mnie jest do zamknięcia.
Kasy nie odzyskasz, klucza też i do tego masz nauczkę.
Oczywiscie ze nic nie da ban ale chyba lepiej zbanowac go dla zasady. Nauczka moze tak na pierwszy rzut oka wszystkie potwierdzenia wygladaly okej ja akurat w tamtej chwili nie mialem czasu na jeb*nie sie z tym wszystkim wiec olalem i wyslalem. Wiekszosc wypowiadajacych sie w tym topicu ma wiekszy butthurt w tej sprawie niz ja, chodzilo mi tylko o bana i przestroge dla innych a nie o odzyskanie klucza lub kasy czy szukania sprawiedliwosci bo jest to bez sensu przy takiej kwocie, allegro by nie pomoglo jezeli bym wystawil przedmiot jako konto w wowie czy nawet jako klucz do hearthstona, poniewaz w jednym przypadku to co wyslalem kupujacemu nie zgadzalo by sie z trescia aukcji a w przeciwnym wypadku mialbym problemy na allegro za sprzedawanie klucza do hearthstona co jak twierdzi allegro jest nie legalne bo takowa aukcje mi usuneli za niezgodnosc z regulaminem itp. Nie rozumiem tylko dlaczego inne oferty nie sa usuwane z kluczami do hearthstona (czesc usuwaja a inna zostawiaja mimo ze niczym sie nie roznia albo po prostu ja nie widze roznicy). Do zamkniecia.
Zamykam na prośbę autora.
Sprzedawalem klucz do gry i zostalem oszukany na 150 zl gdzie zalozyc topic o tym zdarzeniu zeby dowiedziala sie administarcja forum jak i inni uzytkownicy, przeszukiwalem forum ale nie znalazlem odpowiedniego dzialu, jakies propozycje?