Zrób 5 lvl i zarób

Witaj!

Mam do zaoferowania Ci drogi użytkowniku Internetu, super okazję w grze League of Legends.

Otóż potrzebuję jeszcze osiem kont, które osiągną 5 lvl, aby odebrać nagrodę. Interes jest taki, ja wystawiam na Allegro aukcję, ty ją kupujesz ja ci daje link Ty robisz konta osiągasz na nich 5 lvl,(e-mail może być zmyślony), gdy już to wbijesz, czekamy aż status kont odświeży sie na stronie, kiedy już pokaże osiem kont z 5 lvl ja ci wysyłam na konto 12zł (1.50 zł - 1 konto), ale jest haczyk, jeżeli sie zdecydujesz zrobić to, to nie możesz 2 kont i Ci wysyłam 3 zł, tylko od razu osiem i od razu wysyłam 12 zł lub jeżeli wolisz doładowanie za 10 zł z dowolnej sieci :)

Czas zrobienia takiego konta to : Trening bojowy i 3 custom game 5 v 5 :) Czas w jaki chciałbym, abyś to zrobił w 4-5 dni czyli tak po 2 konta na dzień chyba dasz radę :) Jeżeli jesteś zajęty i nie masz zbyt dużo czasu, spokojnie zrozumiem to jakoś sie dogadamy i to przedłużymy(max 10 dni), ale najlepiej jakbyś z góry wiedział ile Ci to zajmie, a nie np.: "Może za 3 dni albo 2 tygodnie to zależy", za każdy spóźniony dzień odejmuję 1.50zł, np.: "Zrobię Ci to w 6 dni", ale już minął tydzień więc wysyłam ci należną kwotę :) To chyba tyle z teorii.

Myślę, że Allegro to dobra ochrona dla Ciebie i mnie, więc nie ma stracha :)

W razie pytań jestem dostępny na :

GG-10476559

Leauge of Legends( EU East) nick: wrNo

e-mail: kilon80@interia.pl

Powodzenia w szukaniu frajera. Zrobieniu 8 kont 5 lvlowych to niemozliwosc w takim okresie czasu.

Ja zrobiłem 2 konta 5 lvl w 1 dzień :)

12 zł? To chyba musiałbyś jakiegoś idiotę znaleźć żeby ci to zrobił.

posty tego typu powinny byc raportowane

mod_ico.png
Więc Twój również. - Cree

Hell YEAH!!

Nie powinny być karalne... 12zł trochę mało chociaż osobiście i tak by mi się nie chciało. Gra ma dawać przyjemność, a takie ' bocenie ' nie ma z przyjemnością nic wspólnego. Tak jak reszta mówi, powodzenia w szukaniu "szczęściarza" który podejmie się tej "pracy" heh :D

Za 12 zł to ty możesz mnie w du.. pocałować :) A poza tym nie ten dział więc warn i do kasacji.

Ej, ej, ej spokojnie -,- , zaproponowałem tyle, gdyż nie wiedziałem ile takie konta mogą być warte.. A dział dobry bo na temat a czemu do kasacji? Czekam na odpowiedzi, mogę zmienić do 20zł jeżeli komuś mało, ale jeszcze zaczekam.

@2x Down, twój post nie wnosi nic do tematu

@Down, masz rację , jak możecie zamknijcie temat i ide na bazarowe Allegro

Ej, ej, ej spokojnie -,- , zaproponowałem tyle, gdyż nie wiedziałem ile takie konta mogą być warte.. A dział dobry bo na temat a czemu do kasacji? Czekam na odpowiedzi, mogę zmienić do 20zł jeżeli komuś mało, ale jeszcze zaczekam.

skoro już wspomniałeś, że możesz dać 20zł, to raczej nikt za kwotę 12zł Ci tego nie zrobi, ahh Ci biznesmani forumwi.

Jak to propozycja dlugofalowa to proponuje szanownemu biznesmenowi przejsc sie na najblizszy bazar i wynajac koreanczykow, wietnamczykow. taniej wyjdzie. Albo jeszcze lepiej chinczycy ostatnio spierdolili z placu budowy to i pewnie nie maja co do roboty :)

Nikogo tak w c***a nie zrobisz / Lex

warn_ico.png
Za używanie tagów dla moderatorów. - Cree

Nie znajdziesz chyba kogoś kto poświeci 5 dni żeby zarobić 12 zł, skoro ludzie w godzinę zarabiają więcej (np:75zł), nawet gdybym miał te 14-15 lat to za przeproszeniem nie chciało by mi się ruszyć d*** :)

Pozdrawiam

Zablokowanie reflinków to 5 sekund w panelu administratorskim.

Szkoda tylko że admin tego forum... nie ma admina :)

Nie rozumiem waszych ataków i wyzwisk. Chłopak ma propozycję, daje zarobić, małe pieniądze ale mniejsza z tym, może jakiś desperat się znajdzie. Nie ma sensu wystawiać takiej opini.

PS. Tak wiem że nic nie wniosłem do tematu, że zaśmiecam... ble ble ble. Ludzie kultury trochę :)

skoro ludzie w godzinę zarabiają więcej (np:75zł)

jakbym dostał taką robotę, to w d*pie miałbym naukę.

Mam już, kogoś zrobi to za 15 zł ;) Do zamknięcia :D Pozdro dla hejterów ;)

Mam już, kogoś zrobi to za 15 zł Do zamknięcia Pozdro dla hejterów

Zebys sie nie zdziwil. Pozdro dla naiwniaków. :>

Witaj!

Mam do zaoferowania Ci drogi użytkowniku Internetu, super okazję w grze League of Legends.

Otóż potrzebuję jeszcze osiem kont, które osiągną 5 lvl, aby odebrać nagrodę. Interes jest taki, ja wystawiam na Allegro aukcję, ty ją kupujesz ja ci daje link Ty robisz konta osiągasz na nich 5 lvl,(e-mail może być zmyślony), gdy już to wbijesz, czekamy aż status kont odświeży sie na stronie, kiedy już pokaże osiem kont z 5 lvl ja ci wysyłam na konto 12zł (1.50 zł - 1 konto), ale jest haczyk, jeżeli sie zdecydujesz zrobić to, to nie możesz 2 kont i Ci wysyłam 3 zł, tylko od razu osiem i od razu wysyłam 12 zł lub jeżeli wolisz doładowanie za 10 zł z dowolnej sieci :)

Czas zrobienia takiego konta to : Trening bojowy i 3 custom game 5 v 5 :) Czas w jaki chciałbym, abyś to zrobił w 4-5 dni czyli tak po 2 konta na dzień chyba dasz radę :) Jeżeli jesteś zajęty i nie masz zbyt dużo czasu, spokojnie zrozumiem to jakoś sie dogadamy i to przedłużymy(max 10 dni), ale najlepiej jakbyś z góry wiedział ile Ci to zajmie, a nie np.: "Może za 3 dni albo 2 tygodnie to zależy", za każdy spóźniony dzień odejmuję 1.50zł, np.: "Zrobię Ci to w 6 dni", ale już minął tydzień więc wysyłam ci należną kwotę :) To chyba tyle z teorii.

Myślę, że Allegro to dobra ochrona dla Ciebie i mnie, więc nie ma stracha :)

W razie pytań jestem dostępny na :

GG-10476559

Leauge of Legends( EU East) nick: wrNo

e-mail: kilon80@interia.pl