Witaj!
Mam do zaoferowania Ci drogi użytkowniku Internetu, super okazję w grze League of Legends.
Otóż potrzebuję jeszcze osiem kont, które osiągną 5 lvl, aby odebrać nagrodę. Interes jest taki, ja wystawiam na Allegro aukcję, ty ją kupujesz ja ci daje link Ty robisz konta osiągasz na nich 5 lvl,(e-mail może być zmyślony), gdy już to wbijesz, czekamy aż status kont odświeży sie na stronie, kiedy już pokaże osiem kont z 5 lvl ja ci wysyłam na konto 12zł (1.50 zł - 1 konto), ale jest haczyk, jeżeli sie zdecydujesz zrobić to, to nie możesz 2 kont i Ci wysyłam 3 zł, tylko od razu osiem i od razu wysyłam 12 zł lub jeżeli wolisz doładowanie za 10 zł z dowolnej sieci
Czas zrobienia takiego konta to : Trening bojowy i 3 custom game 5 v 5 Czas w jaki chciałbym, abyś to zrobił w 4-5 dni czyli tak po 2 konta na dzień chyba dasz radę
Jeżeli jesteś zajęty i nie masz zbyt dużo czasu, spokojnie zrozumiem to jakoś sie dogadamy i to przedłużymy(max 10 dni), ale najlepiej jakbyś z góry wiedział ile Ci to zajmie, a nie np.: "Może za 3 dni albo 2 tygodnie to zależy", za każdy spóźniony dzień odejmuję 1.50zł, np.: "Zrobię Ci to w 6 dni", ale już minął tydzień więc wysyłam ci należną kwotę
To chyba tyle z teorii.
Myślę, że Allegro to dobra ochrona dla Ciebie i mnie, więc nie ma stracha
W razie pytań jestem dostępny na :
GG-10476559
Leauge of Legends( EU East) nick: wrNo
e-mail: kilon80@interia.pl