Zrobi ktoś(administracja) coś z tym?

Ja osobiście do modów nic nie mam (revo zapamiętam ci tego bana co mi dałeś ! : D ) ale jeżeli by znaleźli minimalnie więcej czasu na sprawdzanie forum to fajnie by było ,chociaż wiem że mają dużo pracy + swoje prywatne życie.

mod_ico.png
Ojj tam, zdarza się. :) -Revo

Portal bo zmianach wygląda świetnie, ale też by przydały podobne kolory do desingu forum. Aby jedno nie odstawało od drugiego. Nejlepsza "skórka" jak dla mnie ta uproszczona w komórce jest najlepsza :).

Nie powiedziałbym iż forum nie ma problemów, bo parę razy siadło na kilka godzin, ludzie też mieli problemy z polskimi znakami, błąd htlm w przeglądarce z wirusem itd. Usterki są były i będą, ale też szybko są naprawiane. Chociaż najdłużej trwało chyba naprawianie polskich znaków.

Niektórzy z tego forum po prostu myślą, że administratorzy i moderatorzy nie mają życia prywatnego tylko mają siedzieć non-stop na portalu/forum i harować. Jak dobrze pamiętam to chyba niecałe pół roku temu była podobna sprawa i jeden chyba moderator się wypowiedział, że część ekipy jest na studiach, ma sesje itd. Nie może tak być by wasze dobro było ważniejsze od ich zajęć, życia itd. Cieszcie się z tego co macie. To wam nie wystarcza?

Vanziom i tak się nie wklepiesz na moda.

Ja tylko przypominam, że dyskutować o dziale "Anime" możecie w innym temacie.

Niektórzy z tego forum po prostu myślą, że administratorzy i moderatorzy nie mają życia prywatnego tylko mają siedzieć non-stop na portalu/forum i harować. Jak dobrze pamiętam to chyba niecałe pół roku temu była podobna sprawa i jeden chyba moderator się wypowiedział, że część ekipy jest na studiach, ma sesje itd. Nie może tak być by wasze dobro było ważniejsze od ich zajęć, życia itd. Cieszcie się z tego co macie. To wam nie wystarcza?Vanziom i tak się nie wklepiesz na moda.

Czy ja powiedziałem że mają być 24/7 ? Czy ja mówiłem coś o modach że robią coś źle ? Uważam tylko że nawet jak się nie ma czasu to wchodzenie raz na miesiąc będąc adminem to trochę przesada .

I weź skończ naprawdę nikt tu nie mówi że chce być modem .Na prawdę skończ prowokować bo to jest śmieszne po prostu .

@avitus radzę jeszcze pare razy przeczytać co vanziom napisał bo on nic nie pisał żeby siedzieli 24/7.

(vanziom noobie wejdź na skype/gg)

Po prostu, co tu do gadania.. Administracja ma wszystkich w d*pie póki hajs się zgadza jak powiedział kiedyś ktoś mądry :)

Oczywiście bez obrazy, ale ja tylko fakty stwierdzam.

Niektórzy z tego forum po prostu myślą, że administratorzy i moderatorzy nie mają życia prywatnego tylko mają siedzieć non-stop na portalu/forum i harować. Jak dobrze pamiętam to chyba niecałe pół roku temu była podobna sprawa i jeden chyba moderator się wypowiedział, że część ekipy jest na studiach, ma sesje itd. Nie może tak być by wasze dobro było ważniejsze od ich zajęć, życia itd. Cieszcie się z tego co macie. To wam nie wystarcza?Vanziom i tak się nie wklepiesz na moda.

Toteż nie należy od ciebie, ani ode mnie, będzie może kiedyś rekrutacja, zgłosi to zgłosi nie to nie . Raz chciał i każdy post jest kojarzony iż van na moda.

Temat zamykam, bo nic ciekawego sie z niego nie urodzi. Admini wejda na forum, to moze to przeczytaja, choc nie wiem czy jest sens, aby to robili.

No więc od dłuższego czasu siedzę na forum dlatego pozwolę sobie na kilka uwag w stronę administracji .

Co to ma wgl być że czas forum JESZCZE nie został zmieniony ?! To jest takie trudne ? Tak dużo potrzeba wam czasu o wielcy admini ? No tak czasu ty wy chyba nie macie za bardzo co widać po dacie ostatnich logowań: R3m4ke 11 Jan , mrhania 27 Mar ,Chmarus 08 Apr . Czy przypadkiem te forum nie podlega "profesjonalnemu" portalowi ? To czemu nikt się tu niczym nie zajmuje ? Czemu nie znajdziecie choć 1 porządnego admina który zaglądał by tu codziennie ? Tak se jeszcze przypominam ale cytatu nie znajdę że zaraz po zmianie szaty graficznej ktoś pytał o to czy na forum też będzie odświeżona bo nie pasuje . Odpowiedz Administracji/Moderacji z czasem będzie zmieniona . Czasu już trochę minęło nie prawda ? System "reputacji" też miał być chyba zmieniony lub chociaż usunięty . Bo jak widzę na 1 miejscu osobę która ma bana to mnie krew zalewa . Następną sprawą jest moderacja która wzbudza dużo kontrowersji . Nie będę kwestionował że chłopaki nic nie robią choć jak robią czasami pozostawia wiele do życzenia ale czemu na 7 moderatorów mamy aktywnych jakiś 3,5 ? Taki Kubox który był na forum ostatni raz w listopadzie dalej posiada prawa modelatorskie . Jednym słowem forum mu się znudziło ale jak by chciał to mógł by tu się zalogować i namieszać sporo na forum. Bo w końcu ma on je w d*pie ale dalej ma uprawnienia nie ?

Dobra nic więcej mi do głowy nie przychodzi , wypisałem tylko błędy jakie zauważyłem i uważam że powinno to się zmienić .

Uwaga temat nie ma na celu obrażanie administracji lecz wytyczenie im ich faktycznych błędów .