No więc od dłuższego czasu siedzę na forum dlatego pozwolę sobie na kilka uwag w stronę administracji .
Co to ma wgl być że czas forum JESZCZE nie został zmieniony ?! To jest takie trudne ? Tak dużo potrzeba wam czasu o wielcy admini ? No tak czasu ty wy chyba nie macie za bardzo co widać po dacie ostatnich logowań: R3m4ke 11 Jan , mrhania 27 Mar ,Chmarus 08 Apr . Czy przypadkiem te forum nie podlega "profesjonalnemu" portalowi ? To czemu nikt się tu niczym nie zajmuje ? Czemu nie znajdziecie choć 1 porządnego admina który zaglądał by tu codziennie ? Tak se jeszcze przypominam ale cytatu nie znajdę że zaraz po zmianie szaty graficznej ktoś pytał o to czy na forum też będzie odświeżona bo nie pasuje . Odpowiedz Administracji/Moderacji z czasem będzie zmieniona . Czasu już trochę minęło nie prawda ? System "reputacji" też miał być chyba zmieniony lub chociaż usunięty . Bo jak widzę na 1 miejscu osobę która ma bana to mnie krew zalewa . Następną sprawą jest moderacja która wzbudza dużo kontrowersji . Nie będę kwestionował że chłopaki nic nie robią choć jak robią czasami pozostawia wiele do życzenia ale czemu na 7 moderatorów mamy aktywnych jakiś 3,5 ? Taki Kubox który był na forum ostatni raz w listopadzie dalej posiada prawa modelatorskie . Jednym słowem forum mu się znudziło ale jak by chciał to mógł by tu się zalogować i namieszać sporo na forum. Bo w końcu ma on je w d*pie ale dalej ma uprawnienia nie ?
Dobra nic więcej mi do głowy nie przychodzi , wypisałem tylko błędy jakie zauważyłem i uważam że powinno to się zmienić .
Uwaga temat nie ma na celu obrażanie administracji lecz wytyczenie im ich faktycznych błędów .