Zrobi ktoś(administracja) coś z tym?

No więc od dłuższego czasu siedzę na forum dlatego pozwolę sobie na kilka uwag w stronę administracji .

Co to ma wgl być że czas forum JESZCZE nie został zmieniony ?! To jest takie trudne ? Tak dużo potrzeba wam czasu o wielcy admini ? No tak czasu ty wy chyba nie macie za bardzo co widać po dacie ostatnich logowań: R3m4ke 11 Jan , mrhania 27 Mar ,Chmarus 08 Apr . Czy przypadkiem te forum nie podlega "profesjonalnemu" portalowi ? To czemu nikt się tu niczym nie zajmuje ? Czemu nie znajdziecie choć 1 porządnego admina który zaglądał by tu codziennie ? Tak se jeszcze przypominam ale cytatu nie znajdę że zaraz po zmianie szaty graficznej ktoś pytał o to czy na forum też będzie odświeżona bo nie pasuje . Odpowiedz Administracji/Moderacji z czasem będzie zmieniona . Czasu już trochę minęło nie prawda ? System "reputacji" też miał być chyba zmieniony lub chociaż usunięty . Bo jak widzę na 1 miejscu osobę która ma bana to mnie krew zalewa . Następną sprawą jest moderacja która wzbudza dużo kontrowersji . Nie będę kwestionował że chłopaki nic nie robią choć jak robią czasami pozostawia wiele do życzenia ale czemu na 7 moderatorów mamy aktywnych jakiś 3,5 ? Taki Kubox który był na forum ostatni raz w listopadzie dalej posiada prawa modelatorskie . Jednym słowem forum mu się znudziło ale jak by chciał to mógł by tu się zalogować i namieszać sporo na forum. Bo w końcu ma on je w d*pie ale dalej ma uprawnienia nie ?

Dobra nic więcej mi do głowy nie przychodzi , wypisałem tylko błędy jakie zauważyłem i uważam że powinno to się zmienić .

Uwaga temat nie ma na celu obrażanie administracji lecz wytyczenie im ich faktycznych błędów .

Dołożę coś od siebie. Brak poszanowania użytkowników ze strony administracji( pomijam moderatorów).

Od dłuższego czasu kilku moderatorów jest tylko, po to aby sprawiać dobre wrażenie.

-Kubox9

-Vay

-Salek

Ciągły spam rożnymi badziewiami, który załatwiłby prosty ban na IP(przy zmiennym także).

Skoro wiesz, że admini w ostatnim czasie się nie logowali, to po co się wydzierasz, że nic nie robią? Przecież ich nie było. Sorry, ale nie twoja sprawa kiedy oni się logują, w jakich odstępach czasu, w jakim celu i czemu ktoś ma, a ktoś nie ma praw moderatorskich. Skoro Chmarus jest właścicielem tej strony, więc to wyłącznie jego sprawa co dzieje się w kręgu osób bardziej uprawnionych. Jedno z czym się zgadzam to zmiany na forum ws. layout'u, reputacji i czasu.

Żeby czas postów wyświetlał się prawidłowo wystarczy wejść w ustawienia profilu i zaznaczyć "Automatycznie wykryj czy moja strefa czasowa używa czasu letniego".

Kiedyś było to wspominane na forum.

Widzisz Vanziom, Taki Salek nie wejdzie zaraz na forum i nie zrobi tutaj syfu, tylko dlatego, ze znudzilo mu sie forum, bo to nie jest osoba wybrana przypadkowo, a uzytkownik, ktory siediz na forum kilka lat. Taki, ktorego wszyscy znaja i wiedza, ze jest normalny. Czas ustawic sobie mozesz sam, jest to kwestia, ktora poruszana byla juz poruszana wielokrotnie, mogles sie rozejrzec po forum i bys wiedzial, co i jak. Zmiany byly zapowiedziane i beda wprowadzone, daj czas administracji.

ktora poruszana byla juz poruszana wielokrotnie,

Administracja xD

A są jacyś inni moderatorzy ?. Ja widzę tylko z 3, 4. Więcej jakoś nie kojarzę, no i czasami głównego admina. Co do moderatorów, to tak bardzo jeszcze znimi nie pogryzłem, więc nie mi oceniać czy żli, czy dobrzy. Chociaż o zmianę szaty, po banacji QQi pytałem czy zmienią to pole na głównej stronie. Bo tak głupio, aby zbanowany użytkownik był w top 1 :P,.

No więc, działania modków na tym forum widać. Przykład np. z QQi, on zakłada konto, crack banuje, on znowu on banuje. Trochę większy rygor panuje tzn. modkowie nie pozwalają na większy spam mi to jednak odpowiada, ale dla drugiego człowieka może być jeden minus, bo nie pozwalają na dużo. Tematy niezgodne z forum są zamykane, i od razu w koszu. O portalu, nic nie wspominam bo już pisałem, spam w komentarzach itd. Nie mam tam konta, więc newsy czytam dla gry, a nie dla tego co je pisze. No i jeszcze są, to ludzie bo jak ocoś prosisz, to możesz otrzymać. Przykład chciałem dział moba, i powstał na forum, ale nawet tego nie zauważyłem.

Więc wniosek dla mnie : jedni wykonują większą pracę na forum, a drudzy mogą działać w ukryciu. Mowa tu o marketingu, reklamie, itp. Tylko jestem tu za krótko, aby mój wniosek był w 100% wiarygodny.

Jedynie co mnie martwi iż pozwalają na 40% piractwa na tym forum. Tylko już było poruszone, więc to zostawiam na inną okazję.

oj tam oj tam moim zdaniem admini bardzo dobrze sobie radzą, ja bym jeszcze dodał od siebie żeby dział Anime zlikwidować, przecież to forum o grach a nie Japońskich bajkach

mod_ico.png
Do tego mamy inny temat. - crracked

Up do góry a co ci przeszkadza dział anime ?. Jest to jest i nie musisz tam zaglądać. Ja nie zaglądam :P.

Bo się uparli ludzie wielkiej mody na poddział z chynskymi baykami.

warn_ico.png
Nie rób Offtopu koleś! - crracked

Eh, ludzie wrzućcie na luz. To tylko zwyczajne forum - od ludzi dla ludzi. Nie powinno być tu żadnych rygorystycznych zasad, a modowie nie powinni pracować jak w łagrze. Forum jest jakie jest, mnie się podoba. Wchodzę tu całkiem regularnie od paru lat i podobnych tematów było mnóstwo. Vanziom, czepiasz się po prostu.

oj tam oj tam moim zdaniem admini bardzo dobrze sobie radzą, ja bym jeszcze dodał od siebie żeby dział Anime zlikwidować, przecież to forum o grach a nie Japońskich bajkach

Idąc tym tropem można były by usunąć cały dział inne może za wyjątkiem gier .

I btw FlashGordon i Avitus nic nie wnoszą do tematu tylko szukają zaczepki jak zwykle . Za takie rzeczy to by się warn należał .

Koyo czepiam się , ale nie czepiam się szczegółów tylko prostych rzeczy których administracja nie robi . Pytanie dlaczego ?

To nie jest forum o grach, tylko o grach mmo.

Idąc tym tropem możemy usunąć wszystkie działy fps/moba f2p bo nie są one mmo i nie będą.

Ze swojej strony poproszę o trochę zrozumienia, dla przykładu dziś mamy sobotę, jest 17:18, czyli z pracy wyjdę za jakieś 50 minut, jutro dla przykładu też od 10 do 15 pracuję, do tego dochodzi życie prywatne. Tak samo ma reszta (szkoła/praca). Nikt nie jest w stanie siedzieć na forum cały czas. Co do zmian związanych technicznych - moderatorzy nie mają takich uprawnień.

Słuchajcie, jak dzieje się coś bardzo złego na forum to ktoś od razu to zgłasza, a moderator to ogarnia. Nie ma spamowatych tematów, fal piratów ani wojen między użytkownikami.

100% zgadzam się z Koyiro

Jak widać nawet w nazwie tematu nie czepiam się (aktywnych) moderatorów . Tylko Administratorów .

Ja się czepiam moderatorów. Cree nie płacz, przecież wymieniłem o kogo mi się rozchodzi, jesteś tam, nie, no to po co się tłumaczysz....

Idąc tym tropem można były by usunąć cały dział inne może za wyjątkiem gier .I btw FlashGordon i Avitus nic nie wnoszą do tematu tylko szukają zaczepki jak zwykle . Za takie rzeczy to by się warn należał .Koyo czepiam się , ale nie czepiam się szczegółów tylko prostych rzeczy których administracja nie robi . Pytanie dlaczego ?

a za co tam warn dziecko drogie ? wypowiedziałem się na temat tak jak zresztą widzisz " oj tam moim zdaniem admini bardzo dobrze sobie radzą", a ty czepiasz się jakichś głupot nieistotnych

huehuehue chynske bajki

biorąc pod uwagę ważne sprawy jak usuwanie zbędnych postów, wywalaniem głupich tematów, zatwierdzanie tematów związanych z poszukiwaniem mmo, czy nawet banowaniem/dawaniem warnów "indywidualistom" z tego co widzę sprawują sie na 5, słownie piątkę

i co mnie bardzo zabolało " I btw FlashGordon i Avitus nic nie wnoszą do tematu tylko szukają zaczepki jak zwykle " mam też wiele rzeczowych wypowiedzi szczególnie w dziale związanym z hardware więc nie dokazuj proszę ciebie

warn_ico.png
FlashGordon pamiętaj, że Twoja przyszłość na forum wisi na włosku, przez Twoje ostatnie wybryki nazbierałeś dużo ostrzeżeń. - crracked

Dokładnie. Modowie robią tyle ile mogą i wychodzi im to świetnie. Administracja to już zupełnie inna sprawa, chociaż i tak nie widzę żadnych większych problemów. No chyba, że odmienny design forum i portalu aż tak ci przeszkadza.

Koyo , co do layout`u po przeszkadza to że mówią jedno a (nie)robią drugie .