Witam. Chciałbym sobię zrobić koszulkę / bluzę z własnym napisem, ew. logo. Znacie może jakieś strony lub dobrą firmę która zajmuje się robieniem takich rzeczy (nie musi być od razu najdroższa), może ktoś już robił sobie ubrania i poleca jakąś firmę?
Zrobienie koszulki, bluzy dla siebie
cupsell.pl
cupsell.pl
Wygląda przyzwoicie. A może coś więcej dodasz ? Jak z jakością nadruku i samymi koszulkami ? Po praniach druk się w miarę trzyma ? Bo wiadomo, takie rzeczy prasować trzeba trochę inaczej.
Duża część punktów ksero oferuje tego typu rzeczy, polecam wybrać się na miasto.
Ja właśnie chciałem sobie ogarnąć czarną koszulkę/bluzę z czarnym napisem z tyłu (żeby sie tak jak by błyszczał).
Duża część punktów ksero oferuje tego typu rzeczy, polecam wybrać się na miasto.
Co ty..jeszcze się przewrócę i rękę złamię i jak ja będe grać. Nigdzie nie wychodze..
Ja właśnie chciałem sobie ogarnąć czarną koszulkę/bluzę z czarnym napisem z tyłu (żeby sie tak jak by błyszczał).Co ty..jeszcze się przewrócę i rękę złamię i jak ja będe grać. Nigdzie nie wychodze..
@Up wygrałeś! Hahahaahahahahahaha,serio padłem ze śmiechu przez ostatnie zdanie
A żeby nie było offtopu,na cupesllu nadruk jest w miare dobry tylko trzeba uważać z prasowaniem i wszystko będzie ok,zywotnośc takiej koszulki w stanie przyzwoitym to ok 1-1,5 roku
Wygląda przyzwoicie. A może coś więcej dodasz ? Jak z jakością nadruku i samymi koszulkami ? Po praniach druk się w miarę trzyma ? Bo wiadomo, takie rzeczy prasować trzeba trochę inaczej.
Osobiście nie korzystałem z ich usług ale z opinii znajomych koszulki są dobrej jakości i nadruk im nie szedł po pierwszych praniach.
Witam. Chciałbym sobię zrobić koszulkę / bluzę z własnym napisem, ew. logo. Znacie może jakieś strony lub dobrą firmę która zajmuje się robieniem takich rzeczy (nie musi być od razu najdroższa), może ktoś już robił sobie ubrania i poleca jakąś firmę?