Zu Online FTW!

Witam wszystkich!

Kiedyś grałem trochę w Zu Online, Gra mi się spodobała i myślę o powrocie.

Pomyślałem, że fajnie byłoby zjednoczyć rodaków.

Istnieje może jakaś fajna, aktywna polska gildia?

Jeśli tak, na którym ze światów (i o ile pamiętam tam się wybierało jeszcze 1 z 3 królestw :?)?

I na którym ze światów (jak wyżej albo królestw) gra najwięcej polaków?

A jeżeli nie ma takowej, to może by ktoś chciał się tym zająć?

Sam niestety nie mam do tego głowy, jako że i w Zu za dużo ostatnio nie grałem.

Pozdrawiam.

Jako że i w Zu za dużo ostatnio nie grałeś proponuje wejść do gry i sprawdzić samemu, przypuszczam że posiadasz clienta gry skoro wypisujesz takie rzeczy. Teraz coś na marginesie, dużo jeszcze tematów założysz ? Co kilka dni wypuszczasz temat " czy warto?/pytanie/etc" z takim podejściem wątpię aby jakaś ekipa chciałaby Ciebie przyjąć w swoje szeregi, taka jest prawda niestety. Jeśli już wpadniesz na pomysł aby samemu coś zrobić dla tego forum i sprawdzisz tajną wiedzę zawartą w Twoich pytania z chęcią poczytam o tej grze. Pozdrawiam. (:

Testuje różne mmo szukając czegoś dla siebie, może się myliłem, nie wiem ale myślałem że forum jest od tego, żeby kogoś się w jakiejś sprawie poradzić, o coś zapytać, a te tematy, które ja zakładam nie są tylko dla mnie, ktoś kto także chciałby zagrać w jedną z gier o które pytam, przypuszczam, że zadałby podobne pytania.

Bardzo źle robię, orientując się, czy gra w którą chcę zagrać nie okaże się klapą?

Jeśli Cię to boli, nie czytaj i tyle.

A jeśli zakładanie nowych tematów, to jakiś problem, to zawiadom adminów, bo jakoś żaden nie ma nic przeciwko temu co robię (żaden nie zwrócił mi uwagi) a i ja uważam, że nie robię źle.

A co do tematu, to nie, nie ściągnąłem jeszcze Zu, ponieważ w MMo lubię grać z gildią/jakąś ekipą, nie samemu.

A jeżeli takowej nie znajdę w Zu, najzwyczajniej nie mam po co ściągać, proste.

Grałem jakiś czas temu i gra mi się podobała jeśli chodzi o klimat, grafikę , po prostu przypadła mi do gustu, ale świeci pustkami, dlatego też wole tu na forum najpierw poszukać ludzi, którzy w Zu grają.

Sry, nie napisałeś że zbierasz ekipę do tej gry tylko zadałeś jakieś pytania na które najłatwiej odpowiedzieć sobie samemu logując się do gry, dla tych bardziej leniwych - wejść na oficjalne forum gry. Może łatwiej byłoby po prostu znaleźć team i dostosować się do niego, niż biegać po każdej grze i szukać nie wiadomo czego ? (:

Chętnie bym zagrał w Zu, lecz mam jak Ty, dawno nie grałem. Jeżeli zbierze się jakaś fajna ekipa, chętnie dołącze.

UP - nie czepiaj się, że ktoś zakłada dużo różnych tematów. Robi to, ma powody, nikt niczego nie broni, Baaaa, im więcej nowych temató, tym lepiej.

Melidiar, jak zakładasz temat, nie pisz grubą czcionką, bo wygląda to tak, jakby nikt nic nie pisał od 2 miesięcy.

No to CiasteczkowyPotwor trochę się nie zrozumieliśmy, ale sprawę uważam za wyjaśnioną.

Ammon, dzięki poprawiłem.

To jak? Jest ktoś kto gra w Zu, jakaś Gildia?

Witam wszystkich!

Kiedyś grałem trochę w Zu Online, Gra mi się spodobała i myślę o powrocie.

Pomyślałem, że fajnie byłoby zjednoczyć rodaków.

Istnieje może jakaś fajna, aktywna polska gildia?

Jeśli tak, na którym ze światów (i o ile pamiętam tam się wybierało jeszcze 1 z 3 królestw :?)?

I na którym ze światów (jak wyżej albo królestw) gra najwięcej polaków?

A jeżeli nie ma takowej, to może by ktoś chciał się tym zająć?

Sam niestety nie mam do tego głowy, jako że i w Zu za dużo ostatnio nie grałem.

Pozdrawiam.