Zu online

Witam,ostatnimi czasy poszukując gry mmorpg znalazłem grę firmy igg a mianowicie,zu online.

Gra jest wzorowana na kulturze Chińskiej mamy do wyboru 5 profesji:

*swordsman (bardziej mag niż wojownik,duży dmg dobra obrona,duzo skilli aoe)

*beadfairy (mag,healer,buffer obrażenia niezgorsze słaby def)

*sun warrior(wojownik duży dmg z bliska oraz kilka skilli aoe i tank)

*summoner(samodzielnie obrażenia najsłabsze zato jego summony zadają niezłe dmg a prócz tego może bić jego summon i on naraz dlatego wychodzi dobry dmg,w pvp niestety słabszy)

*Moonmaiden (takie dziwne mago,łotro podobne,mało o tej profesji wiem , dużo aoe i niezgorszy dmg,średnia obrona)

Grafika 3d strona : http://zu.igg.com/

Kazdy prof ma calkiem sporo aoe .

Ja gram na servie desert,swordsmanem nick: RyderGroweSt

Niepolecam taj gry :-|

strasznie duzo nowosci ostatnio;/ ja jestem za tym,zeby zostac przy sprawdzonych tytułach....

czyli jakich? :-)

hehe a mało takich? 8-) 8-)

L2

last chaos

perfect world

silkroad

flyff

wow

archlord

MU

conquer

dungeon runners

cabal

kal

9dragons

to jest czołówka mmo ;] kazdy ,szukajac gry dla siebie powinien zaczac od tych tytułów :P

Mi sie żadna z wyżej wymienionych nie podoba grałem w każdą prócz dungeon runners ale to to już po screenach poznaje,w całej reszcie tylko w wowa grałem tydzień reszta nawet na te 7 dni mnie nie przyciągnęła a wow taką ma dziecinną grafikę i taki niejasny .

A najleprzy jest Talisman online bije je wszystkie na łeb .

:) lalalololslslatdlrd:PP :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2008-03-15, 10:21 ]

:roll: tatta lubie grac an fortepianie :devil: :lol:

[ Dodano: 2008-03-15, 10:22 ]

:roll:

[ Dodano: 2008-03-15, 10:23 ]

jak wejsc do gry ??/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :oops: :cry:Λζ»κ[shadow=red:9ce50244d9][/shadow:9ce50244d9][glow=cyan:9ce50244d9][/glow:9ce50244d9]

[ Dodano: 2008-03-15, 10:24 ]

:evil: :?: :?:

:noob:

:-P

[ Dodano: 2008-03-15, 10:26 ]

kurcze hyba wiem all :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8-) 8-) :lol: :-o :roll: :evil:

:-)

[ Dodano: 2008-03-15, 10:29 ]

:shock: gupie to :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :-P

[ Dodano: 2008-03-15, 10:30 ]

:arrow:

Ten bitwa chyba se jaja robi z takimi postami, wnoszę o bana dla niego ;p

Hmm... Tak ptrze na video i screny z tej gry i tak mi się nawet podoba ;) Może se sciagne :D

Wlaśnie instaluje, zedytuje posta i napiszę coś o niej.

jak ja nie trafie chińskich klimatow wole fantazy :). Silkroad Online i inne gry tego typu zygam jak patrze na chinskie klimaty a muza w takich grach to juz wogole mnie dobija. Tylko chinczycy sa zdolni mieszac skille na maxa i robic hybrydy i potem nie wiadomo co to jest. Jacys wojownicy z czarami, magowie z toporami WTF.

BTW: Zu online to ten kolorowy shit gdzie se mozesz nacisnac na mapce by latac z punktu a to punktu b na jakies dragon ballowej chmurce ? :P

BTW2: podaj mi powod pod jakim wzgledem Zu Online przebija WoWa a zgasze cie kazda moja riposta :)

Gra mi się nie podoba, szukam dalej.

BTW2: podaj mi powod pod jakim wzgledem Zu Online przebija WoWa a zgasze cie kazda moja riposta

Jak dla mnie wow to syf,DZIECINNA GRAFIKA trolle jak w gumisiach itp. a zu 100x leprze od wowa ....

Wow za nudny,za wolny exp,i te ograniczenie, tera ktoś napisze że nie umiem grąć i za trudne ne mnie,jak wow może być trudny skoro sie zabija potwory słabsze od siebie , WOW JEST NUDNY a nie trudny , tibia już leprza ja w wowa grałem też niecały tydzień , ale TALISMAN to chyba najlepszy mmorpg, a tak ogulnie to testowałem więcej mmorpg nież tu jest w 3d nawet niektórych nazw nie pamiętam i muszę powiedzieć że mmorpg ogulnie wszystkie takie same główny cel wbicie lvla i zdobycie kasy .A jedyne warte KSZTY uwagi mmorpg to tibia,zu,talisman ale lepiej se pograć w rpg typu gothic przeszedłem wszystkie części bez kodów a jak przez neta grać to w rpg typu diablo lub diablo 2 .

@up

Czy uważasz ze w Tibi obecnie nie liczy sie tylko lvl ? Obecnie dążenie do lvl jest głównym celem 99% mmorpg... niestety...

Jakoś nie chce mi sie wierzyć ze grałeś we wszystkie gry 3d na stronie umieszczone a nawet więcej... jest ich obecnie 43 a wiec grając w każdy tydzień musiałbyś stracić niespełna rok...

A z tego co mi wiadomo to Gothic czy Diablo nie jest są grami mmorpg, a tu właśnie o takich rozmawiamy...

Hmmm wow nudny :D no to ostro ;) prawda jest taka ze zabawa w wowa zaczyna sie po 50 lvl a wczesniej sie czlowiek bawi robieniem questow ktore naprawde sa ciekawe. A szczegolnie jak sie gra Rague. Skradanie itp. np. mialem raz questa dostania sie do zamku i ukrasc 3 przedmioty moby na 40+ a ja na 23 lvl i tylko stealth mnie ratowal. A po 50 bawisz sie zaa grubo na Battle Graund gdzie walczy mieczy soba Horda z Alliance. Sa to ogromne obszary gdzie glownie i wylacznie sie nawala PvP i zdobywa sie za to honor. A wracajac do honoru sa tam questy ktore jak wykonujesz wplywaja pozytywnie na twoja opinnie w jednym miescie a negatywnie w 2. 2 sprawa jest rozwijanie talentow gdzie chodz skille ktore mozna kupywac to dla Rague sa zawsze takie same nie wazne jaka rasa grasz. To samo rozwijanie talentow, ktore wzmacniaja dzialania poszczegolnych skilli zalezy tylko od ciebie. Co powoduje ze nawet pvp miedzy ta sama klasa moze byc ciekawa a nie jednolite. 3 sprawasa Profesje ktore tez naprawde pomagaja w rozwoju kazdej postaci a nawet mozliwosc nauczenia sie poslugiwania innymi bronmi niz tymi ktore masz mozliwosc na starcie. Ale spoko dla ciebie WoW jest nudny :P luuz :)

Aha Grafika mowisz ze dziecinna :) A mnie wlasnie ona tez uzekla. Jedziesz se pociagiem do stolicy ludzi i masz czasem takie za grube widoki ze masakra. A ze postacie sa naciagane hmm musza byc wkoncu musza trzymać klimat Warcrafta 3 chodz nie wiem co jest bardziej cukierkowe bo grafa w WoW czy w Zu online bo widzialem ja i dla mnie ona jest maxymalnie komiksowa. Nie mowiac o tibii ;) gdzie sie gra pixelem ;D

Srixelkiem nie pixelkiem, a w zu jest grafa komiksowa i mi sie podoba

Bez offtop, to nie czat!

Witam,ostatnimi czasy poszukując gry mmorpg znalazłem grę firmy igg a mianowicie,zu online.

Gra jest wzorowana na kulturze Chińskiej mamy do wyboru 5 profesji:

*swordsman (bardziej mag niż wojownik,duży dmg dobra obrona,duzo skilli aoe)

*beadfairy (mag,healer,buffer obrażenia niezgorsze słaby def)

*sun warrior(wojownik duży dmg z bliska oraz kilka skilli aoe i tank)

*summoner(samodzielnie obrażenia najsłabsze zato jego summony zadają niezłe dmg a prócz tego może bić jego summon i on naraz dlatego wychodzi dobry dmg,w pvp niestety słabszy)

*Moonmaiden (takie dziwne mago,łotro podobne,mało o tej profesji wiem , dużo aoe i niezgorszy dmg,średnia obrona)

Grafika 3d strona : http://zu.igg.com/

Kazdy prof ma calkiem sporo aoe .

Ja gram na servie desert,swordsmanem nick: RyderGroweSt