Najważniejsze pytanie: macie keya? Mam nadzieję, że tak, bo przez ostatni tydzień dwoiłem się i troiłem, żeby tylko dać wam jak najwięcej szans na zdobycie wejściówki do NWO. Jeśli jednak nie mieliście neta, albo wypadło wam coś „ważniejszego” jest je...
Zwarci i gotowi? O 21:00 rusza Beta Weekend z Neverwinter Online!
Dziwny jesteś.
PWE + Neverwinter, który z Neverwinter nic wspólnego nie ma. Have fun.
Czekam z niecierpliwością.
Już samo użycie tak pięknego uniwersum do stworzenia sztampowego i płytkiego ORPG'a, który ma wyróżniać się grafiką jako-takim combat systemem, nie pozwala mi zagrać w to "coś". Nie przeczę temu, że gra wygląda inaczej, i jest na wyższym poziomie od większości F2Pówek. Po prostu znienawidzę upraszczania i posługiwania się świetną marką do narobienia sobie hype'u.
Fajnie.
A tam bzdury.Po beta weekendzie będzie można jako tako oceniać ta fazę gry, a nie już na podstawie filmiku hejt.
Dajcie zagrać, tak tylko zniechęcacie...
Szkoda słów...
To tylko moje prywatne zdanie, z którym nie musisz się zgadzać. Zbyt wiele wspomnień wiąże z tą serią, żeby jarać się tym "czymś".
Ja również mam dobre wspomnienia z serii NWN ,pewne momenty zapamiętam do końca życia.
Dlatego zanim wydam wyrok staram się potwierdzić mój osąd na wszystkie możliwe dla mnie sposoby.
Przykro mi ,ty masz prawo powiedzieć własne zdanie na temat gry ,a ja mam prawo je skrytykować.
Wiem. Oczywiście nic jeszcze nie osądzam. Gry zapewne spróbuje, ale kiedy dojdzie przynajmniej do OBT.
Nie byłym taki surowy, ale PWE w moich oczach dobija tą produkcję nawet bardziej.
Najważniejsze pytanie: macie keya? Mam nadzieję, że tak, bo przez ostatni tydzień dwoiłem się i troiłem, żeby tylko dać wam jak najwięcej szans na zdobycie wejściówki do NWO. Jeśli jednak nie mieliście neta, albo wypadło wam coś „ważniejszego” jest je...