Witam. Mam takie małe głupie pytanie nie związane zbytnio z rozgrywką. Która płeć ma ładniejsze sety dla zwiadowcy? Bardzo mi zależy na odpowiedzi Z góry dzięki.
Zwiadowca - Sety dla której płci są ładniejsze?
Kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem twój temat jest bezsensowny.
Kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem twój temat jest bezsensowny.
Wiem, że jest bezsensowny tylko poprostu chciałem poznać zdanie kilku osób
To zależy w jakim sensie ładniejsze XD No pewnie że kobiece bo mi się nie podobają faceci. Ale jakby nie patrząc to w Aionie nie można nazwać postaci męskich mężczyznami bo wyglądają oni jak nastolatki?... Tak jakby w mmo nie można by zrobić 30/40 letniego faceta, chodzącą historie wojenną.
Stroje w Aionie:
Priest - Asmo>Elyos
Scout - Elyos>Asmo
Warrior - Asmo=Elyos
Mage - Asmo=Elyos
Mowa o kobiecych^^
Edit: Jednym z głównych powodów dla których grałem w Aiona były stroje a raczej upiększanie postaci ^^
Dlatego kiedy przerzuciłem się z Asmo(rangera) na Elyos(Clera) to chciałem przestać grać... Na Asmo widziałem tyle sexi zbroji od Cleryczki więc zrobiłem Clera na Elyos i co? Większość setów wyglądało jak worek po kartofach a ta reszta to i tak syf. Jest jakichś pare ładnych ale to...
Witam. Mam takie małe głupie pytanie nie związane zbytnio z rozgrywką. Która płeć ma ładniejsze sety dla zwiadowcy? Bardzo mi zależy na odpowiedzi Z góry dzięki.