Zwierzaki dla łowcy

Witam mam pytanko.

Oglądałem cala masę filmików na yt z miejscówkami petów do złapania, biegam po nich od kilku dni i nie znalazłem ani 1.

Czy jest na nie jakiś sposób? czy może pojawiają się tylko w jakiś godzinach? Może macie aktualniejszy spis z miejscówkami?

Z góry dzięki za pomoc.

Nie ma żadnych godzin występowania. Widocznie źle szukasz. Zwracaj uwagę na "zielone" podpisy petów, (często) wśród innych takich samych osobników, ale z czerwonymi lub żółtymi podpisami. Niektóre występują pojedynczo, ale to zależy od gatunku.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/List_of_pet_locations

tu masz podane wszystkie - sam z tego korzystałem i wszystkie były tam gdzie miały być :)

Filmiki z petami są przestarzałe. Większość lokacji została zmieniona po wprowadzeniu NPE (new player experience),

Użyj wiki, tak jak zaproponował @Frosty.

no i oczywiscie klawisze alt i ctrl kiedy czegos nie widzisz w grze ratuja zycie :)

Dzięki wielkie za link. W końcu coś znalazłem :lol:

Witam mam pytanko.

Oglądałem cala masę filmików na yt z miejscówkami petów do złapania, biegam po nich od kilku dni i nie znalazłem ani 1.

Czy jest na nie jakiś sposób? czy może pojawiają się tylko w jakiś godzinach? Może macie aktualniejszy spis z miejscówkami?

Z góry dzięki za pomoc.