Zwierzątko :r

W Tym temacie wypiszcie kategorie zwierzątka i pupilka najlepszego :))

Z kategorii zwierząt najbardziej lubię Gady i Płazy

A ze zwierzątek Żółwia . :r

Ssaki i ptaki,

Wilki i papugi.

Ja sie tylko do typu ogranicze na:

Konie

Koty

Wszystko inne może sie iść paść :P

Ssaki i gady

Psy i jaszczurki

Owady synantropijne

Karaluchy :)

Ja tez ogranicze sie tak bardziej do typu:

-Psy

-Ryby[Ograniczylem sie do typu bo nie wiem do jakiego nalezo ryby B) ]

ssaki i płazy

psy i żółwie

@ 100 post xD

A ja wogóle nie lubię zwierząt bo tylko roboty jest z nimi...

Kapsel to ty też w pewnym sensie jesteś zwierzakiem .. Tylko z typu człowiekowatych :D

- ja mam myszo-skoczka .

czyli myszy :D

również lubie rybki , psy ; )

Pieski oraz Smoki ; D :P

żartuję ^^

Nie no ogólnie mam psa i tego się trzymam ;]

Kotki:)

Na pewno ssaki i ryby

Piesek i glonojad :P

Psy, dokładniej jestem miłośnikiem ras bojowych :)

Mam kota i psa. Pies to owczarek niemiecki ,który już ledwo zipie i chyba niedługo odleci. Kot podobnie. Lubie zwierzęta ,ale nie mam czasu i nawet ochoty nimi się zajmować więc prawdopodobnie następnych zwierząt nie będę miał.

Ssaki, ssaki i jeszcze raz ssaki ;D

Pieski ^^ I wszyściutko co ma futerko ;D

Zwierzątka to ja lubie jeść. Żywymi nie chce mi się opiekować (co nie znaczy, że ich nie lubie).

Psy (no mam w końcu 3 a żadnego nie chciałem :P) oraz pająki.

Jednorożce :| oraz kucyki

A więc jestem ... że tak powiem w posiadaniu kota rasy Maine Coon. Gania wszystkie inne "koty" w pobliżu mego tarasu ... naprawdę dziwnie to wygląda ... haha

Z pasami jest różnie tzn ... jaki ma dzień dobry gania wszystkie ... a czasami ucieka od wszystkich ... Bez hałasu jakiś czas temu przyniósł dwa jeże "ubite"... ocb ... wyrzuciłem na śmietnik ... ślady zatarłem.

Ogólnie to większość dnia śpi ... ale w nocy (przed jego sterylizacją)... albo po południu... dostaje tzw ... "kurwicy" rozwali wszystko w chacie i trzeba go wypuścić .... A wtedy telefony sąsiadów ... zabierz "tygrysa" z mego trawnika ... bo straszy wszystko łącznie z moimi psami ... które nie wiedzą co zrobić z takim dużym kotem. Czasami miał dziwne zachowania, nawyki ... miedzy innymi rzucał się na plecy ludziom w czasie kiedy oni nakładali buty przed wyjściem.

Kiedy mój leon szarpał się z psem chyba Hart, próbowałem go oderwać od niego ... skończyło się to szwami na mojej lewej i prawej ręce oraz w okolicach pachwiny prawej nogi. Rozwydrzony kot tej wielkości naprawdę jest ciężki do opanowania ... Masakra. Od tamtej pory po poradach Weterynarza podcinam systematycznie pazury nie narażając nerwów ... A miałem możliwość kupna za 3tyśce egzotycznego LEOPARDETA a z tym podobno jeszcze gorzej... Nie chwaląc się mój kotek waży już około 11 kilo Ba ! .

Ptaki i myszowate

Papuga Ara i szynszyla