Zy El mod Diablo 2 :)

Siemka :) Zastanawiam się czy da rade polaczyc przez TCP/IP kilka kompow z D2Exp na ktorych jest zainstalowany zyel mod?

Jesli są jacys chetni przetestowac ten motyw to ja rozpoczynam jutro po poludniu swoja przygode z zyelem na nowo :) W razie czego moge wprowadzic do gry nowych graczy :))))

Samemu to troche nudno :)

Widze ze nie ma chetnych a szkoda :) samemu dobrniecie do lvl 10k to ciezka sprawa a w ciagu 1 dnia jestem w stanie samemu dobic do min 250 lvl nekrusem....tyle ze pure summoner to nudna klasa :)

macie czas do jutrzejszego popoludnia :) potem juz sie nie cofam z aktami ;)

Istnieje szansa zebym stworzyl forum dla wszystkich chetnych do wskrzeszenia tego starozytnego moda ;) Oczywiscie rozmowy przez skype tez wchodza w gre ;) a w pozniejszym czasie moze nagrywanie filmikow na youtube ze wspolnego kokszenia na uber lvl? Pomyslcie ludzie :) moze byc fajnie

Witam chętnie zamienie z tobą kilka słow na ten temat daj jakis namiar na siebie.

ja sie pisze zapraszam na gg

Najlepiej by było gdybyś opisał co to za mod... To w końcu chyba tobie powinno zależeć na zebraniu ludzi, prawda? :)

Siemka :) Zastanawiam się czy da rade polaczyc przez TCP/IP kilka kompow z D2Exp na ktorych jest zainstalowany zyel mod?

Jesli są jacys chetni przetestowac ten motyw to ja rozpoczynam jutro po poludniu swoja przygode z zyelem na nowo :) W razie czego moge wprowadzic do gry nowych graczy :))))

Samemu to troche nudno :)

Widze ze nie ma chetnych a szkoda :) samemu dobrniecie do lvl 10k to ciezka sprawa a w ciagu 1 dnia jestem w stanie samemu dobic do min 250 lvl nekrusem....tyle ze pure summoner to nudna klasa :)

macie czas do jutrzejszego popoludnia :) potem juz sie nie cofam z aktami ;)