Życie Shinobi

Witam, jako założyciel projektu gry mmorpg 2D "Życie Shinobi" postanowiłem założyć temat promujący moją grę. Na wstępie chciałbym napisać, że gra nie jest na silniku gry "Tibia" czy " Elysium Diamond". Gra jest oparta na całkowicie innym silniku, który tłumaczyliśmy z hiszpańskiego na polski.

Teraz o grze :

W grze mamy dostępne jak narazie 3 wioski : Liść, Mgła i Piasek. W grze jest system rang, zaczynamy jako student akademii, następnie po wbiciu piątego poziomu mamy prawo do udziału w egzaminie na genina. "Życie Shinobi" daje wiele godzin dobrej zabawy. Maksymalny poziom jak narazie jest 500, jeżeli ktoś do niego dojdzie to zostanie zwiększony do 1000.

Pokażę wam teraz kilka zdjęć :

gra1s.th.jpg

gra2h.th.jpg

gra3o.th.jpg

gra4.th.jpg

graa5.th.png

Film promujący grę (Przepraszam za jakość filmu) :

http://w535.wrzuta.pl/film/8mkKFi4BCq9/zycie_shinobi

Strona gry zostało stworzona pare godzin temu. Chciałbym was zaprosić do zarejestrowania się na stronie http://zycieshinobi.nino.pl/news.php

Premiera gry jest przewidziana na 11 listopada 2010 roku. Premiera, może nastąpić szybciej. Więc zapraszam na stronę.

Ciekawe, ale znając życie, gó*no z tego wyjdzie :)

Ciekawe, ale znając życie, gó*no z tego wyjdzie

Jakie tam ciekawe nastepna naruto-wa gra zrobiona przez fana bajek >.> w dodatku jednak wyglada jak tibia :D

a zna ktoś gry mmo podobne ,po polsku - już ukończone?

a zna ktoś gry mmo podobne ,po polsku - już ukończone?

http://www.mmorpg.org.pl/game,category,1.html - te z biala flaga u boku sa po Polsku.

@zax Podobne jest na przykład margonem.

@topic Zapowiada się dość ciekawie napewno sprawdzę co i jak ale mam pewne pytanie...

Czy gra będzie miała mikropłatności i czy będzie ona na serverze dedykowanym?

Jak widze gre tę robi nastolatek(17lat) powodzenia w robieniu projektu mam nadzieję, że ci on wyjdzie i z niecierpliwością czekam na 30 października :D

@UP Chamisz oj chamisz tylko by zabłysnąć i pokazać jaki jesteś cool...

Projekt ciekawy. Fajnie , że ludzie próbują swych sił w tworzeniu gier. Oby tak dalej Szkoda tylko ,że narutowate bo dla mnie w tym momencie jest skreślona , ale powodzenia życzę ;]

Projekt ciekawy. Fajnie , że ludzie próbują swych sił w tworzeniu gier. Oby tak dalej Szkoda tylko ,że narutowate bo dla mnie w tym momencie jest skreślona , ale powodzenia życzę ;]

Heh jak ja próbowałem to mnie w pewnym momencie zgnoili :D Powodzenie i radził bym nie pisać nic do puki nie skończysz projektu. :D Szkoda, że to nie jest autorski silnik.

Szkoda, że to nie jest autorski silnik.

Szkoda, że grze nie ma NIC autorskiego.

Takich projektów na darmowym silniku traktujących o naruto pojawia się kilka w miesiącu, tak szybko znikają jak się pojawiają.

btw. granie w 6 osób na hamachi to nie jest mmorpg.

Szkoda, że grze nie ma NIC autorskiego. Takich projektów na darmowym silniku traktujących o naruto pojawia się kilka w miesiącu, tak szybko znikają jak się pojawiają.btw. granie w 6 osób na hamachi to nie jest mmorpg.

Co racja to racja. Eh w sumie to wole widzieć takie gry niż kolejne OTSy. W sumie to bardzo szybko idzie zgadnąć jaki to silnik. Extreme World, Elysium, Eclipse. Te są najbardziej znane. Jest jeszcze para dwóch naprawdę wartych uwagi silników takich jak Genesis 2D (bardzo wiele opcji) i jest jeszcze jeden z nazwą podobna do silnika OGRE, ale zapomniałem akurat. Eh.... myślałem, że osoby powyżej 15+ roku życia mają już coś w głowie i próbują stworzyć coś od podstaw. Serce mi się kraja jak widzę jak 17 latek bawi się darmowym, miernym silnikiem/edytorem map do silnika gier. Szkoda czasu na takie zabawy. Polecam poczytać o co chodzi naprawdę w tworzeniu gier MMORPG jak i w samym tworzeniu singli. Zazwyczaj osoby siedzące na silnikach na nich kończą bo mają słomiany zapal i wolo poklikać sobie niż pomyśleć. Pozdrawiam - Kolega po fachu :D

Błagam was nie gnójcie go on naprawdę się stara. Gra jest naprawdę dobra lecz jest atakowana przez hakerów. Naprawdę jest dobrze rozbudowana ma wiele ''jutsu'' fanowi anime takiemu jak mi nawet przypadło do gustu. Dlatego zapraszam do gry.

Błagam was nie gnójcie go on naprawdę się stara. Gra jest naprawdę dobra lecz jest atakowana przez hakerów. Naprawdę jest dobrze rozbudowana ma wiele ''jutsu'' fanowi anime takiemu jak mi nawet przypadło do gustu. Dlatego zapraszam do gry.

Eh tak to jest jak się nie robi nić własnego tylko na silnikach które już dawno były hackowane. Dobra bo tu offtop leci.

Witam, jako założyciel projektu gry mmorpg 2D "Życie Shinobi" postanowiłem założyć temat promujący moją grę. Na wstępie chciałbym napisać, że gra nie jest na silniku gry "Tibia" czy " Elysium Diamond". Gra jest oparta na całkowicie innym silniku, który tłumaczyliśmy z hiszpańskiego na polski.

Teraz o grze :

W grze mamy dostępne jak narazie 3 wioski : Liść, Mgła i Piasek. W grze jest system rang, zaczynamy jako student akademii, następnie po wbiciu piątego poziomu mamy prawo do udziału w egzaminie na genina. "Życie Shinobi" daje wiele godzin dobrej zabawy. Maksymalny poziom jak narazie jest 500, jeżeli ktoś do niego dojdzie to zostanie zwiększony do 1000.

Pokażę wam teraz kilka zdjęć :

gra1s.th.jpg

gra2h.th.jpg

gra3o.th.jpg

gra4.th.jpg

graa5.th.png

Film promujący grę (Przepraszam za jakość filmu) :

http://w535.wrzuta.pl/film/8mkKFi4BCq9/zycie_shinobi

Strona gry zostało stworzona pare godzin temu. Chciałbym was zaprosić do zarejestrowania się na stronie http://zycieshinobi.nino.pl/news.php

Premiera gry jest przewidziana na 11 listopada 2010 roku. Premiera, może nastąpić szybciej. Więc zapraszam na stronę.