Zycie TSW

Przypomnialo mi sie, ze mam nieuzywane konto TSW, ktore tylko zbiera kurz. Jak wyglada sytuacja jesli chodzi o ilosc aktywnych graczy?

Chętnie przygarnę konto w takim razie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chętnie przygarnę konto w takim razie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie trochę pogrywam, widzę jak ludzie biegają ale niestety nie spotkałem żadnego polaka, może zły server, polecam ! :)

Polaków ostatnio nie szukałem ale mogę powiedzieć, że co chwilę kogoś spotykam w grze i jako dps nie mam żadnego problemu ze znalezieniem party na dungeon. Chwila moment i jestem w party.

Jeżeli chcesz grać i mieć kontakt z ludźmi to polecam włączyć w czacie gry kanał #sanctuary. Co i jak z tym kanałem to już musisz pogooglać. Wpisz TSW sanctuary i znajdziesz.

Odnośnie polskiej społeczności to mogę powiedzieć, że z pół roku temu pisałem na czacie o odzew Polaków i kilku nawet się znalazło. Cabal (gildia) polski raczej nie istnieje, na necie jak i w grze ani widu ani słychu.

Dodam tylko jeszcze, że gra jest cały czas rozwijana i ostatnio znalazłem nawet ustawienie non-target w grze :P bardzo niedopracowane ale jednak. Domyślnie pod literką "T".

Nie potrzebuję polskiej społeczności. No cóż, gierkę pobrałem, zaliczyłem tutorial, więc mam nadzieję, że będę się dobrze bawił :).

W takim razie na ilość aktywnych graczy nie będziesz narzekał ;)

strona: Iluminati:)
nick: Drajann

wkleje urywek mojej wypowiedzi z innego tematu moze kogos namowi to na wyprobowanie gry i kupno wersji ultimate/gold a troche nizej opisze na pytania z pw i z tego co w tym temacie jest tak wiec wprowadzenie odnosnie TSW:

Fajne pvp(tak jak napisalem nizej nie patrzec na youtube bo dopiero od niedawna usprawnili wszystko)
swietne questy (troche trzeba pomyśleć)
swobodna możliwość rozwoju postaci
duża ilość arcziwów jak ktoś lubi
w prawdzie nie ma otwartych swiatów ale mapki sa dosyć spore i jest zawsze co robić
natomiast co do światów to powiem tak grałem w wiele gier ale jak narazie tylko w tej doświadczyłem takiej różnorodności jeśli chodzi o światy
odwiedzić możemy londyn, nowy jork, china town^^ miasto opanowane przez zombie, upiorny park rozrywki,lasy pełne wendigo,egipt, śnieżne tereny, transylwanie (wampiry itp),tokio i pare innych czyli wszedzie czeka na nas coś innego do tego należy dodać żę w każdym świecie jak giniemy trafiamy do świata zmarłych gdzie oprócz wrócenia do ciała (jak w wowie) widzimy swiat innym a dokładnie takim jak był kiedyś np przy grobach chodza duchy , widać zmarłe dzieci chodzace po parkach/ulicach , ludzi, czasami pozmieniane są otoczenia i dowiadujemy sie ze ze np w miejscach gdzie sa tak zwane niewidoczne sciany tak naprawde sa one strzezone i jako postac ducha mozemy zobaczyc w ktorym miejscu mozna to wszystko obejść. Również czasami trzeba bedzie nam specjalnie zginać bo niekiedy rozwiazanie niektorych zadan wymaga wejścia w świat duchów np musisz dowiedzieć się gdzie morderca pare lat temu ukrył ciałą dziewczynek , ale jedyne miejce to dom który został odnowiony wiec trzeba ten dom odwiedzić w krainie duchów gdzie jest on obdarty ze ścian oraz nadal w nim jest duch mordercy.
gra na każdym poziomie nas czymś nagradza a to punktami za ktore mozemy kupić różne rzeczy, skinami, buildami, częściami ubioru oraz uniformami i wieloma innymi rzeczami
Gra jest specyficzna ze względu na poziom trudności w niektórych dodatkowych zadaniach gdzie trzeba sie troche na główkować (w zamian jesteśmy nagradzani odpowiednio) gra posiada fajną fabułe i co rzadko sie zdarza w grach mmo praktycznie każde zadania maja scenki i głosowe dialogi dzieki czemu cała historia jest fajnie opowiedziana

tak jak kolega napisal polecam wejsc na kanal sanctuary komenda /chat join sanctuary tam zawsze znajdziesz kogos do pomocy do gry, co do polakow to troche gra na arkadii sam sie tam przenioslem ze wzgledu na zaludnienie serwera. niby jest ten cross realm ale jak gralem na grimie to czulem sie jakbym gral solo gierke od miasta z zombi przez pustynie potem na przechadzkach po transylwani spotkalem ludu ze na palcach obydwu rak zlicze a na arkadii od groma na kazdej lokacji:) a co do polskich gildii to nie ma z tego wzgledu ze ludzie kupuja tsw podstawowa wersje zamiast ultimate i potem przestaja grac jak sie okazuje ze wiekszosc siedzi na nowszych dodatkach, lub z tego co z ludzmi rozmawialem to po prostu wiekszosc ludzi przestawala grac poniewaz podchodzila do tego (wiekszosc z podstawowa wersja gry ktora ma 5 dodatkow) ze tak do konca gry ma byc to lipa, no niestety kazdy moze mowic sobie co cche ze standardowa wersja wystarcza ale to niestety nie jest prawda, moze kiedys tak bylo ale teraz gra sie rozwinela ma 15 dodatkow pare dostajemy za darmo, z progresem gry (ktory nie uswiadczymy majac tylko podstawke) odblokowywujemy nowe bronie, nowe systemy (aegis), ulepszenia skili, krafceie ulepszen, axuli weponsy, dodatkowe chelenge itp itd naprawde sporo tego a dopiero po przejsciu tokio mozna powiedziec ze gra sie przednio poniewaz odblokowuja sie znowu kolejne dodatki np do skili oraz twoja postac za wybory dokonane od poczatku gry zostaje odpowiednio nagrodzona a mianowicie odpowiednim elitarnym skile (ultimatem) ktory aby naladowac trzeba zabijac mobki, nastepnie dostajemy mozliwosc aktywowania tego skila na okreslona ilosc czasu a dokladnie biorac (nie wiem jak to opisac wiec tak po chlopsku, anielsko diabelskich skrzydel nie wiem ile rodzai jest itch ale ja dostalem takie swiecace sie na zloto, iskrzace ogniem, i trzaskajace piorunami z aoe ground efektem) oczywiscie sa rozne wersje no ale poprzez moje wybory dostalem te:D. aktualnie jestem po formacie i sciagam tsw od nowa wiec jak co to spotkac mnie mozna w grze pod nickiem Drajann, jak co to napiszcie kto gra nicki na tym topiku albo zostawcie tez pw to napweno odpisze zawsze milo bedzie pograc z rodakami no i tez jak najbardziej bede skory pomoc jeslitrzeba bedzie:)

ps: jakby ktos nie wiedzial tsw jest gra ktora tez jest wspomagana przez addony dzieki ktorym naprawde gra sie przyjemnie i dodaja wiele przydatnych funkcji i zmieniaja conieco polecam:), aha i bym zapomnial na ta chwile lepiej jest sciagnac i pobawic sie na trialu nizeli ogladac filmiki na youtube ktore sa przestarzałe i nie maja wprowadzonego ulepszonego systemu walki (bardziej dynamiczna) no i dodatkowo zostal tez dodany system non target po literka (T) ktorego troche juz usprawnili no ale jak napisalem wyzej jak tworcy czegos nie zrobia to ludzie sie za to wezma i zrobia addona ktory to naprawi:D

76561198061460739.png

Przypomnialo mi sie, ze mam nieuzywane konto TSW, ktore tylko zbiera kurz. Jak wyglada sytuacja jesli chodzi o ilosc aktywnych graczy?