Życzenia po MMORPG'owemu 2013

Mamy grudzień, święta zbliżają się wielkimi krokami. Chcielibyśmy troszkę świątecznego klimatu również poczuć tutaj, na forum. Dlatego zdecydowaliśmy się na taki temat.

Składajcie życzenia z nutką naszego wspaniałego świata mmorpgów. Mogą to być screeny, wierszyki, limeryki, satyry, opowiadania, utwory muzyczne, filmy, filmiki, komiksy... Czyli hulaj dusza piekła nie ma. Temat będzie wisiał cały grudzień. Pani Mikołajowa będzie wybierała najlepsze 'pracę'. Osoby, które zostaną wybrane dostąpią 'zaszczytu' zdjęcia warna. Pracę mogą być wykonane ręcznie, kredki, farbki, plastelina, kasztany, nici, kolaże, szyszki, orzechy, ogórki, pomidory... Macie wielkie pole do popisu! :)

Ponadto w grudniu również z okazji mikołajek zostaną rozdane wyróżnienia w postaci rangi bywalca.

Ho ho ho!

Troche sie tak wtrace, ale serio chcecie nagradzac ranga? Moim zdaniem to niezbyt dobre. Wielokrotnie podkreslane bylo, ze ranga ta jest swoistym wyroznieniem za caloksztalt, ze trzeba sobie na nia zapracowac. A tutaj tylko napisac dobry wierszyk lub cos podobnego? Nie podoba mi sie to. (btw pula bywalcow? serio?)

Tyle z mojego czepiania sie.

Nie chce by był to offtop, jeśli będzie trzeba to to edytuję i zamienię w kolorowankę w związku z w/w tematem, ale zgadzam się z kolegą powyżej.

Dajecie rangi w prezencie? Liczyłem na drobne bony podarunkowe, mieszkania, telewizory, pralki, kompy, kostki masła, samochody. Łącznie o wartości kilku milionów złotych!

[TUTAJ BĘDĄ ŻYCZENIA]

Chciałem Was tylko bardziej zmotywować, ale okej, macie rację, w takim razie zostajemy przy zdjęciu warnów.

Co do tej 'puli' to faktycznie, źle to zabrzmiało. No worries, nikt kto na prawdę na to nie zasłużył tej rangi nie dostanie. Po za tym mówiąc pula nie miałem na myśli tysiąca osób. Tak czy owak koniec offtopu, let's play! KRYSTMAS MERY

Jak spadnie u mnie trochę śniegu, to zobaczycie życzenia specjalne. A co!

Huehue pozwolę sobie złożyć owe życzenia jako pierwszy.

Chciałbym wszystkim userom, moderatorom, bywalcom , przyjaciołom oraz administratorom złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt. Niech forum trwa jak najdłużej, niech przybywa nam stałych bywalców, niech znikną boty oraz trolle wszelakie. Niech Chmarus , Dzz i Salek będą z nami jak najdłużej i niech ulepszają to forum. Niechaj zostanie z nami łatka najlepszego portalu o grach MMO na wieczność. Niechaj każdy spędzi te święta w groni rodziny i niech spełnią się marzenia wszystkich, bez wyjątku. Abym znalazł lepszy synonim do słów "niech" i "niechaj". Oraz niech Magar wreszcie znajdzie zgubione przecinki, kropki i wielkie litery.

I dziękuje , że forum po prostu jest.

Misiael = tajne konto Eminema.

Mogę dostać warna za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać... Napiszcie jakieś wymagania czy coś.

warn_ico.png
Proszę bardzo, na życzenie użytkownika ~ NS

No, no. Panie, panowie, renifery, niedźwiedzie i reszta! Brać się do roboty i pisać życzonka!

Z okazji nadchodzących świąt bożego narodzenia chciałbym życzyć wszystkim czytelnikom i administratorom,moderatorom i redaktorom mmorpg.org.pl oraz wszystkim pasjonatom tego gatunku sukcesów w pojedynkach PvP, dużego dropu i dużego szczęścia w ulepszaniu przedmiotów. Mam nadzieję, że kolejny rok przyniesie nowe, jeszcze lepsze tytuły oraz nowe aktualizacje do już istniejących.

Oto moje życzonka:)

Mało lagów, dobrych statów, mnóstwa kasy, kompa dobrego, wina białego, reniferka na tapetke i prezentów multum w skarpetce:) Tego wszystkiego życzy LoRoW.)

W ten szczególny czas chciał bym życzyć wam ietmków nie dla mas

W Rare armora się ubierzcie i na moby pójdźcie wreszcie

W top 15 już jesteście i na górę chcielibyście jeszcze

Na eventy czas najwyższy niech mikołaj exp podwyższy

Już u szczytu samej listy a tu wieczór jest już mglisty

Walka z bosem też cię czeka kończ to wreszcie czas ucieka

Bożego narodzenia przyszedł czas więc na czacie życzenia ślę do was

By iSmokeBleezys :D

7ybl3fwvx0u9_t.jpg

Wesołych Świąt!

Wygrałem? :mellow:

Ja trochę świątecznie i trochę groteskowo:)

Świerk i wrony

Stoi Świerk pod lasem, koło pola.

Na straży puszczy, taka jego rola.

Gdy nad ranem, na dachu ze strzechy

Słyszy wron dzikie śmiechy...

"stary przerobią Cie na dechy,

już w głuszy drwali nawoływania.

Oj nie, nie będzie zmiłowania!"

Iglak otrząsa tylko śniegu tumany

"los dla mnie inny zgotowany"

Wzbiły się i zarechotały ptaszyska

Czyżby nieszczęsna dola była bliska?

Tymczasem u pnia głośne śpiewy.

Praca drwali w net rozpoczęta

"ściąć nam trzeba tego natręta!"

Kilka puknięć, masa stuknięć.

Wióry lecą na wszystkie strony.

Racje miały te poczciwe wrony?

Na dzień drugi powróciły plotkary

"no to doigrał się próchniak stary

i na co mu wielkie mądrości były

skoro się w niego topory wbiły."

Aż tu nagle śmiechy i krzyk dzieci.

Och przecie, jak ten czas szybko leci.

Toż to Święta, wigilijna kolacja.

Zebrały się przy oknie zaciekawione

"może i my odlecimy najedzone"

Patrzą do izby. Każda dziób rozdziawiony

"Świerk na środku stoi.... ustrojony!"

Piękne bombki, lampki i łańcuchy

Kolorowe prezenty, uradowane maluchy.

Stoi Świerk w chałupie, koło pola

Na straży Świąt, taka jego rola.

To i coś od siebie dodam :)

Najlepszego!

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=201285059 < Link to screena ze steama, musiałem użyć imgur z powodu tego że forum nie pozwalało wstawić screena ze steama :<

"Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

i tyle radości

ile karp ma ości!"

Napiszę krótko bo nie jestem dobry w pisaniu dłuższych tekstów.

Od siebie napiszę to abyście wszyscy (użytkownicy jak i ludzie którzy to przeczytają) dobrze spędzili i wspominali te święta ;) . Ja obiecuję że będę mniej upierdliwy i "wredny". Sporo prezentów, farta w grach online oraz tego aby mmorpg.org.pl łączyło jak najdłużej. Pozdrawiam wszystkich i WESOŁYCH ŚWIĄT.

Zycze dropa zajebistego

zebys zarobil cos na allegro

Zycze expa przedniego

zebys rozjebal moba kazdego

Zycze gimbusow malo

bo te glupie pały tylko przeszkadzaja

Zycze eventow swietnych

zeby sie wyfarmic do reszty

Endgame'u cudownego

wesolych swiat wszystkim kolega ^^

a takze ..

Zeby gimbus pradu nie mial

zeby komp sie jemu zj***l

zeby lapy mu poucinali

wtedy swiat graczy bedzie lepszy caly ^^'

Wszystkiego najlepszego wszystkim!

:)

Sorki że w złym kierunki ale trochę gimnastyki głowy nie zaszkodzi :)

Odświeżam kochaniutcyy : )

cdr.gif

A JA WAM ŻYCZĘ BY NA NOWY ROK NIKOMU NIE ZABRAKŁO DOBREGO MMO W KLIMATACH POSTNUKLEARNYCH CZY TAM JAK KTO WOLI POSTAPOKALIPTYCZNYCH . ( I NAWET NIE WIEM CZY TO SIĘ PISZE RAZEM CZY NIE HAHA ;D )

Że by wam w te święta niczego nie zabrakło ;)

Ps... Nie załapie się już na range ? ;D