ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE od MMORPG.ORG.PL. Wpisywać się

Dwa razy w roku nadchodzi taki moment, w którym muszę złożyć Życzenia Świąteczne. Niestety, za każdym razem mam z tym kłopot, bo czego tak naprawdę życzyć osobom, które większość czasu spędzą pewnie w przed komputerem, nawalając w swoje ulubione gierki MMORPG.Jednym z „christmas wish” może być bezawaryjność prądu oraz internetu. No, bo przecież ...

Wyświetl pełny artykuł

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich użytkowników ;D

Wszystkiego najjj dla wszystkich użytkowników i redakcji mmorpg.org.pl ;DDDDD

Nie będę się powtarzał. Dużo expa!! I udanego sylwka.

Dwa razy w roku nadchodzi taki moment, w którym muszę złożyć Życzenia Świąteczne. Niestety, za każdym razem mam z tym kłopot, bo czego tak naprawdę życzyć osobom, które większość czasu spędzą pewnie w przed komputerem, nawalając w swoje ulubione gierki MMORPG.Jednym z „christmas wish” może być bezawaryjność prądu oraz internetu. No, bo przecież ...Wyświetl pełny artykuł

Wzajemnie.

No ja myślę że przynajmniej wyjdziemy na podwórko odetchnąć od elektroniki co nie?!

Mmorpg.org.pl uzależnia, nawet bardziej niż fajki czy promile :P

No ja myślę że przynajmniej wyjdziemy na podwórko odetchnąć od elektroniki co nie?!Mmorpg.org.pl uzależnia, nawet bardziej niż fajki czy promile

Myślałem że to wszystko tak sarkastycznie, ale jeżeli naprawdę ktoś sylwestra zamierza spędzić z komputerem, to jest to godne politowania.

Nawzajem WSZYSTKIM !!!

Myślałem że to wszystko tak sarkastycznie, ale jeżeli naprawdę ktoś sylwestra zamierza spędzić z komputerem, to jest to godne politowania.

Dlaczego? A czym wlasciwie jest sylwek? Dla mnie to taki sam dzien, jak kazdy inny. Oczywiscie wychodze z domu, ale to tylko dlatego, ze akurat mam ochote, a ze bedzie to noc z grudnia na styczen? Nie robi mi to roznicy i jesli ktos ma zamiar siedziec przed kompem, to co z tego?

A teraz zyczenia: zdrowia i szcescia!

Wszystkiego najlepszego,

loota(z pod choinki) bogatego,

i expa szybkiego życzy Żurek,

http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=41&pos=12 Uwaga link zawiera cycki :P

Wesołych.

Wiecie ze reklama Coca Coli i tak byla przed nami ;D

WESOLYCH :)

Wesołych, Szczęśliwych i Pięknych Świąt i Hucznego Sylwestra (nie spijcie się przesadnie ;D)

Dwa razy w roku nadchodzi taki moment, w którym muszę złożyć Życzenia Świąteczne. Niestety, za każdym razem mam z tym kłopot, bo czego tak naprawdę życzyć osobom, które większość czasu spędzą pewnie w przed komputerem, nawalając w swoje ulubione gierki MMORPG.Jednym z „christmas wish” może być bezawaryjność prądu oraz internetu. No, bo przecież ...

Wyświetl pełny artykuł