Siema szukam gry typu (grepolis/plemiona/ikariam/tribalwarsy2/kings age) problem w tym ,że w grepolis jest mocne P2W plemiona 1 nie podobają mi się opcje z dodaniem jakiś herbów które np dają nam 10% w produkcji drewna etc to się wymienia i kupuje... Ikariam nigdy się nie zagłębiałem i nie przepadam ,ale podaje ,aby ktoś już nie dał tego tytułu/ Tribalwarsy akurat teraz światy nie startują/Kings Age prawie martwe i brak balansu jednostek.
Szukam gry w której jest szansa zniszczenia drugiego przeciwnika.Ale mogą być gry innego typu ,ale udane
Żyjąca gra WWW (podboje)
Ogame? Jeszcze chyba żyje i są serwery czyste, bądź na starych plikach gdzie nie było jeszcze jakiś udogodnień dla płacących. Z tym, że większość takich gier będzie miała spore nastawienie właśnie na płacenie. Jak nie na początku to przyjdzie taki moment, gdzie zwyczajnie nie przejdziesz za bardzo do przodu jak nie zapłacisz.
Ogame? Jeszcze chyba żyje i są serwery czyste, bądź na starych plikach gdzie nie było jeszcze jakiś udogodnień dla płacących. Z tym, że większość takich gier będzie miała spore nastawienie właśnie na płacenie. Jak nie na początku to przyjdzie taki moment, gdzie zwyczajnie nie przejdziesz za bardzo do przodu jak nie zapłacisz.
Ogame nie moja bajka.
Ja to wiem ,że trzeba będzie płacić w którymś momencie ,ale to wtedy sojusz i powoli do przodu
Fajnie gdyby taka gra miała Apke na telefon
Patrzyłeś Heroes of gaia? kiedyś grałem było duzo ludzi, teraz nie wiem jak z populacją
Patrzyłeś Heroes of gaia? kiedyś grałem było duzo ludzi, teraz nie wiem jak z populacją
Sprawdzę ,ale wolałbym gdyby było tylko po PL
Jeżeli takich szukasz zerknij na https://beefighters.com/
Gra po polsku, wielu graczy online, bardzo rozbudowana. Dużo motywów walk np 1 vs 1 (w tym wystawiasz 1 lub 5 atakujacych), instancje czyli walki z bossami - ktoś otwiera instancje i dołącza 20 graczy (tank, dps i leczące).
Nie wiem czy gra spełni Twoje oczekiwania, ale serdecznie polecam Ci grę eRevollution.
Dlaczego? - bonusy dla nowych graczy - dość łatwo mozna trochę podgonić starszych graczy
- stale rosnąca populacja polska co daje możliwości bycia potęgą - gra się państwo vs państwo
- dobra komunikacja z innymi graczami i duże wsparcie otrzymywane na starcie
mój reflink: https://www.erevollution.com/en/register/75825
zachęcam do rejestracji z reflinka
link do gry, gdybyś nie chciał sie rejestrować z mojego : https://www.erevollution.com/en/index
Jeśli lubisz trochę bardziej wymagające gry typu 4X (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate) to polecam 2 gry przeglądarkowe: Conflict of Nations i Call of War. Gdyby któraś cię zaciekawiła i miałbyś jakieś pytania to śmiało pytaj, tutaj w tym temacie lub na moim PW
Siema szukam gry typu (grepolis/plemiona/ikariam/tribalwarsy2/kings age) problem w tym ,że w grepolis jest mocne P2W plemiona 1 nie podobają mi się opcje z dodaniem jakiś herbów które np dają nam 10% w produkcji drewna etc to się wymienia i kupuje... Ikariam nigdy się nie zagłębiałem i nie przepadam ,ale podaje ,aby ktoś już nie dał tego tytułu/ Tribalwarsy akurat teraz światy nie startują/Kings Age prawie martwe i brak balansu jednostek.
Szukam gry w której jest szansa zniszczenia drugiego przeciwnika.Ale mogą być gry innego typu ,ale udane