Żyjący priv L2

Cześć,

szukam jakiegoś priva L2, na którym wciąż jest sporo osób i są niskie raty. Chciałbym z kolegami zagrać w L2, ale ten oficjalny L2 jakoś nam nie przypadł do gustu, a podobno są dobre privy. Fajnie by było jakby na serwerze było sporo Polaków.

Wszystko zależy od tego na jakiej kronice chcesz/chcecie grać - jeśli mówiąc o OFFIE miałeś na myśli wersję CLASSIC to sporo ludzi wychodzi ze SKLETH'a (od Innovy) i dołącza na L2classic.club - w kontekście innych kronik to mogę jedynie doradzić l2topzone i szukanie czegoś na własną rękę.

Co do L2classic.club to jest to priv wersji classic z rate: x3, który stoi stabilnie od ponad 9 miesięcy, a populacja kształtuje się na poziomie około 500+ unikalnych graczy (sezon letni nie sprzyja mimo wszystko wysokim wskaźnikom online). Więcej info na PRV - jakby co :)

Wszystko zależy od tego na jakiej kronice chcesz/chcecie grać - jeśli mówiąc o OFFIE miałeś na myśli wersję CLASSIC to sporo ludzi wychodzi ze SKLETH'a (od Innovy) i dołącza na L2classic.club - w kontekście innych kronik to mogę jedynie doradzić l2topzone i szukanie czegoś na własną rękę.

Co do L2classic.club to jest to priv wersji classic z rate: x3, który stoi stabilnie od ponad 9 miesięcy, a populacja kształtuje się na poziomie około 500+ unikalnych graczy (sezon letni nie sprzyja mimo wszystko wysokim wskaźnikom online). Więcej info na PRV - jakby co 

Uczciwie mówiąc to nigdy wcześniej nie miałem styczności z L2 (trochę wstyd wiem) i totalnie nie znam się na tym, ale z tego co oglądałem na YT i czytałem na forach to L2 Classic jest spoko, więc szukałbym jakiegoś priva, na którym wciąż gra sporo graczy.

Żaden wstyd - po prostu niektóre tytuły się czasami omijało :) Odp na PRV

Cześć,

szukam jakiegoś priva L2, na którym wciąż jest sporo osób i są niskie raty. Chciałbym z kolegami zagrać w L2, ale ten oficjalny L2 jakoś nam nie przypadł do gustu, a podobno są dobre privy. Fajnie by było jakby na serwerze było sporo Polaków.