Żyje, czy może nie?

Wszedłem na pandorkę , przypomniały mi się dawne czasy, zoorientowalem się że mam kilka postaci 100+ ale pomimo to i tak zaczynam od 0. Jak ktoś chętny do wspólnej gry to zapraszam na PW

ja nigdy nie grałem wiec tez sporbuje wiesz moze na jakim servie jest najwieksza populacja?

Metin2 upada, mniej osób. Nie czytałem poprzednich komentarzy, może już taka odpowiedź była ^^

Nie wracaj, nie ma po co, chyba że masz postać 60 lvl gdzieś... Od nowa sie nie opłaca grać, za dużo wszystko kosztuje, no jak kupisz yang na allegro, to wtedy :)

A co z tego ze wszystko duzo kosztuje ? LUdzie... bierzcie na to poprawkę bo jak wszystko jest drogie to jest to tez plus dla nas bo co by nam nie dropnelo to sprzedamy za więkrzą kase, a i latwiej teraz o dobre eq bo jest go przesyt.

Ja jestem w stanie ten twoj 60 lvl teraz zaczynajac od 0 wbic w tydzien wiec to nie jest problem, tym bardziej ze sa grupki graczow ktore wzajemnie sobie pomagaja i wszystko leci bardzo szybko

Polecam - info w sygnaturze

Witam!

Mam ostatnio ochotę wrócić do metina. Sprawdziłem najpopularniejsze serwery easy np. dragonmt2,elitemt2,pandoramt2 i albo zobaczyłem pustki albo duży spadek graczy. I dlatego nasuwa się pytanie : Żyje ten metin czy nie? Znacie jakieś privy na których warto grać? Jak wygląda sytuacja na PL-u? Nic nowego tzn. boty, i p2w ?