Żyje, czy może nie?

Witam!

Mam ostatnio ochotę wrócić do metina. Sprawdziłem najpopularniejsze serwery easy np. dragonmt2,elitemt2,pandoramt2 i albo zobaczyłem pustki albo duży spadek graczy. I dlatego nasuwa się pytanie : Żyje ten metin czy nie? Znacie jakieś privy na których warto grać? Jak wygląda sytuacja na PL-u? Nic nowego tzn. boty, i p2w ?

Szczerze Pl żyje i ma się świetnie :)

-botów mało

-mnóstwo postaci

-nie uwierzysz ale jest coraz mniej neosów

A priva to polecam 4Fun Mt2 (płacisz 3 złote za rejestracje ale to niska cena za taka zabawę :))

Z tego co wiem to pierwsze serwy mają się całkiem nieźle ale reszta zero populacji.

a Ja Zapraszam Na World Of metin 2 Angielski serwer nie ma polaczkow w 1 dzien nie wbijesz 105 lvla gram z kumplem jak tylko uzbieramy kase załozymy Polska Gildie Mamy Tsa

Jak chcesz grać na globalu to tylko s26, jeśli privy to polecam elitemt2 i pandroremt2.

Nie wiem czy Metin żyje bo dotrwałem do 18 lvla grając 5 minut, jakieś 4/5 lat temu, kiedy kolega mnie expił. Z tym, ze jest coraz mniej "neosów" to się zgodzę bo wszyscy teraz przeszli na LoLa.

Pl nadal jest hardkorowy (; ale pompa będzie dopiero jak połączą serwy. Dlatego lepiej zacząć już teraz. Osobiście polecam feniks/Solar ceny w miarę i tam o ekipę nie trudno.

Co do priv no to:

-EliteMT2

-VirtualMT2

-PandoraMT2

-Ravia

A prawdziwa gra w metka zaczyna się dopiero jak masz ekipę ( 5 aktywnych os)

@Edit.

No sory up ale nienawidzę ludzi like YOU!!! Jak na lola? Kolejny fanboj doty? i nie przenieśli się, tylko to pokolenie po części dorosło a reszta przeszła na wszystkie gry nie tylko lol. Przemyśl czasami czy twoja "krytyka" nie jest czystym hejtem.

Ok. To ktoś chętny do wspólnej gry>???

Szukasz osób do wspólnej gry wejdz na forum PL Metina bo nikogo raczej nie znajdziesz tutaj ;)

@czader100 jeżeli chcesz to mogę z tb zagrać na tym sewie co aktualnie wychodzi zaraz zrobię edita z nazwą. Na pl za długo tam grałem jak na razie przerwa non-stop.

@Edit Nexodia.eu zapowiada się fajny serw + jak się zarejestrujesz do jutra do 20:00 dostaniesz jakieś sm na start.

JA mam jakieś meeega stare konto na jakimś jednym z pierwszych serverów :P

Gra ktoś na najpopularniejszym chyba privie - PandorzeMT2?

Ej, ktoś tam wyżej mnie przez pomyłkę obraził !! Więc: nie chciałem nic hejtować ani nic, ale to co napisałem jest prawdą, może przesadziłem ze "wszystkimi", ale większość na pewno. Nie jestem "fanbojem" DotA'y, ponieważ gram w LoL'a i muszę przyznać, że poziom graczy ( niektórych / większości ) jest żenujący. Gram jedynie we Frozen Throne, ale to tylko na PKO w szkole :P Tak więc nie mów mi czego "fanbojem" jestem, ale jeśli chcesz wiedzieć to jestem "fanbojem" CABALa i GW1. Dziękuję. :)

jak chcesz pograc na nowych provach gdzie sporo ludzi wejdz sobie na strone mpc forum tam masz zapowiedzi metkow oraz wszytstko co chcesz wiedziec o serwerach

Witam (pierwszy post :) ) z chęcią zagrałbym w pl'a lub Pandore - jak coś pisz.

Ktoś jeszcze chętny do gry na pandorce?

Tylko trzeba ogarnąć kto kim będzie grał-Ja mogę szamanem.

Ja chyba ninją, bo ceny itemków są w miarę. Napisałem wiadomość na PW. Przeczytaj

http://91.205.75.103/~mtpl/4fun/index.php

macie i bawcie sie do woli :)

4un na calego i zero stersu z kowalem i eq :)

Ale po co prywatne? Polska wersja dodaje coraz to nowe serwery a populacji jest nadal w cholerę. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tej gry, ale po tylu latach, i pomimo premier tylu świetnych produkcji w Metinie 2(przynajmniej PL) nadal roi się od graczy. Wiem co mówię, sprawdziłem z ciekawości kilka dni temu, czy ktoś w to jeszcze gra i byłem zszokowany.