Witam!
Chcę wam zaprezentować filmik w którym podczas gameplaya prezentuję nową postać jaką jest Zyra.
Zapraszam do oglądania!
Witam!
Chcę wam zaprezentować filmik w którym podczas gameplaya prezentuję nową postać jaką jest Zyra.
Zapraszam do oglądania!
Po 4 minucie odpadłem...
Jak zacząłem słuchać twojego "tłumaczenia" skilli ("żółte coś", żeby daleko nie szukać) to zrezygnowałem...
jak się można dostać na public betę, bo to, że się dostaje 10k ip i 4k rp mnie zaintrygowało xD
@UP https://pbe.leagueoflegends.com/
10k IP i 4k RP są zwykle rozdawane co niedziele, przy czym dobrze by było jakbyś szukał błędów i zgłaszał supportowi Bo ten serv nie służy tylko do testowania charów
Wylaczylem jak zaczales tlumaczyć skille..
" ...ja nie mam skilla do zyry... bo skin to właściwie niszczy to wszystko, to pierwsze wrażenie"
Odpadłem ^^
@M4ttyR0ck 4k rp i 10k pz są rozdawane co poniedziałek a nie niedziele.
Ja pier... IQ dziecka 10 letniego. Proszę nie graj w to, bo tylko lamisz i wkur... ludzi. Nawet nie wiesz co to Snare ... pozdro lepiej wyjdź i nie wracaj na te forum bo dostane zaraz 20 warnów ...
Dodatkowo znasz się na grze jak moja stara, tylko obcokrajowcy myślą potem o polakach że to poje... lamy i nic więcej, dziękuje dobranoc.
Dobry boże...nie rób więcej takich rzeczy , proszę.
Wielkie dzięki M4ttyR0ck ! Pomogłeś bardzo.. już 2 buggi zgłosiłem administratorom... nawet 1k RP za jednego dostałem, bo naprawili ;P Dużo lepiej się ra na OBT niż na zwykłym servie... fajnie, że można wszystk otestować i zgłaszać buggi adminom... podoba mi się to
Witam!
Zapraszam do oglądania!