Żywy Polski MMORPG?

Witam. Istnieje jeszcze jakiś Polski MMORPG w którym spotkam nowych graczy no i taki który żyje ?
Z góry dziękuję za propozycje.

2lajki

Albion online to chyba jedyna gra która obecnie ma sie dobrze i jest w naszym języku.

1lajk

Miałem dopisać oprócz Albiona - jakoś nie przypadło mi do gustu.

1lajk

Nie znajdziesz mmorpg ktory nie zmierza ku upadkowi i jest po polsku

2lajki

ESO i WOW możesz spolszczyć jak angielskiego nie ogarniasz innych żywych raczej brak, może jeszcze Metin 2;) New world będzie po polsku ale jeszcze daleko do premiery

2lajki

Nostale bardzo dużo graczy jednakże bardzo pay2win

1lajk

Warframe - sci fi MMO, polecam wszystko polsku poza dubbingiem

1lajk

Ktoś jeszcze jakieś tytuły ?

1lajk

Zapraszam na Nigiro 4story, jest ok 60osób na serwie, może więcej na wojenkach. Do tego BŚ na którym jest po 5pt ( 7osób na grupe) na 5pt.
Zapraszam na Derion :slight_smile:

60 osób top już raczej martwa gra… xD

w WoWie jest duża Polska społeczność

Runescape 3

Hmm, masz Wowa i Eso z nieoficjalnym spolszczeniem, także jest tam sporo polaków. Dodatkowo Albion Online jest oficjalnie cały po polsku, no i nadal bardzo dobra Tibia, może nie ma w niej języka Polskiego, ale społeczność na EU serwerach to w 50-70% Polacy. Reszta gier, które “jeszcze” są po polsku raczej nie jest warta uwagi, bo albo jest wymarła albo umiera.

jak tam z Polskimi gildiami w ESO ? bo bym wrócił ;d

wrócilem niedawno i gram od nowa graczy do wspolnej exploracji

Cześć, ja bym polecił Royal Quest. 100% po polsku, polski serwer o nazwie “Chrobry II” (pełny aktywnych graczy).
Produkcja nie jest polska - ma wersję zarówno globalną, jednak szczerze polecam grać na rodzimym serwerze z ojczystym wsparciem językowym :slight_smile:
Dla zainteresowanych link:
www.royalquest.pl
PS: Z własnego doświadczenia wiem, że załapanie o co chodzi i czerpanie pełnej radości z gry następuje po ok. 3-4h gameplay’u.

1lajk

powiedz mi jak na ten server się dostac bo wersja gry ze steamu dala mi opcje wybrania tlyko 1 servera ;

Nie ma to jak polecac Royal Questa ktory ma tak kolosalne p2w, ze glowa boli. Ludzie tam celowo nawet nie expią aby z super ekwipunkiem zabijac graczy ktorzy dopiero zaczynają.

1lajk

Bardzo ciekawe, ja jakoś gram po 2-4h dziennie, biegam w eq+8-9, z kartami i fioletowymi-pomarańczowymi pieczęciami wydając jedynie 30zł na premium i to też nie zawsze, bo jak się przyfarci jakiś fajny dropik to premke kupuję za golda.
Nie wiesz, nie grasz to się nie wypowiadaj mając wiedze z opinii osób, które przestały grać na 20lvlu, bo zdychały od pierwszego lepszego moba.