http://kwejk.pl/obrazek/1353500/illuminati.html - > Czy ktoś wie coś o tych kartach i co o tym w ogóle myślicie ? Ja osobiście pierwszy raz słyszę o tych kartach.
11 sierpnia, Londyn
Starek jak świat, poczytaj o NWO / illuminati taki tam dziwne rzeczy że na dolarach są umieszczone kody że np. 6x kwiatek co oznacza gdzieś tam coś tam itp.
Nie będę spoilerował ale dość ciekawy temat.
Czekam do 11 sierpia by wyśmiać tą teorię
Troche w tym racji, ale bez przesady. Poczytaj troche o NWO.
PS pisz do Psiryj
@Up właśnie też pomyślałem o Psiryju
http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=566691
Ludzie najczesciej doszukują drugiego dna, juz po fakcie, jak cos sie stanie, to nagle wszystko pokazywalo, ta date, miejsce itd
Poważnie się wystraszyłem...i to na serio.Wolałbym takich rzeczy nie czytać..znowu spać nie będe mogl a jutro do roboty god damn it...
no nie wygląda to zbyt ciekawie, mam nadzieję że się nie spełni...
Tak samo jak z Deus Ex. Gra wyszła w 2000 roku. Możliwości graficzne były na tyle słabe, że nie można było w grze umieścić WTC. Twórcy wyjaśnili, że wież nie ma, bo zostały zniszczone w zamachu. i też były jakieś teorie skąd to mogli wiedzieć i takie tam. To co pisali ludzie wczesniej. Zawsze się znajdą fani teorii spiskowych. Niektórzy wierzą, że przyczepy campingowe zostały stworzone po to by zabijać imigrantów. Polega to na tym, że imigranci z tymi przeczepami w odpowiednich miejscach zaczynają mieszkać, a tam sa jakieś zwierzęta czy pasożyty co ich wykańczają. Nie pamiętam jak to szło, ale u mnie na drugim roku studiów jest przedmiot o mitach i coś tam było takiego.
to nie chodzi o londyn a o tokio...
A o mnie nie pomyśleliście? Dużo rzeczy ludzie przewidzieli, ale też przy wielu się pomylili. Niby zdaje się, że coś się zdarzy na 100%, ludzie dają sobie głowę obciąć. Mają niezbite dowody na jakiś zamach lub pojawienie się UFO, rozgłaśniają to wszędzie, a tu nic się nie dzieje, i są wyśmiewani przez niedowiarków, i przestają szukać i dociekać. Wtedy wolną rękę mają elity do swoich niecnych uczynków. Na powrót mordują, a ludzie znów się budzą i mówią "były przecież znaki, czemu ich nie widzieliśmy?" Ludzie znów szukają, rozpowiadają i znów nic się nie dzieje. A koło się toczy. Ludzie zasypiają, elity robią swoje.
szykujcie sie do walki panowie i panie bo bedzie sie dzialo
Co dokladnie bedzie sie dzialo? Powiedz nam.
@down przeciez nikt jeszcze nie zaczol trolowac
wszystko w swoim czasie, jasnowidzem nie jestem aczkolwiek wiem tyle ze amerykanie planuja nowa bron bioniczna ktora ograniczy nam rozwoj duchowy tylko po to bysmy byli jeszcze bardziej zniewoleni podziekujcie ustawie o przymusowych szczepieniach
http://www.dziennikw...SWIAT/294022588 a tutaj link zwiazany z tokio jak wiec widzicie karta ta pokazywala to
anyways trolujcie dalej i nabijajcie sie ze mnie dalej jak to wy macie w naturze...
Uważam, że NIC złego 11 sierpnia na olimpiadzie się nie wydarzy. A ciebie, Psiryj, zupełnie nie rozumiem, czasem mówisz poważnie, a czasem prześmiewczo. Jak więc użytkownicy mają cię traktować? Na serio, czy na żarty? Jeśli chcesz, by cię niewyśmiewali, to polecam trzymać się jednego wizerunku i umieć przynajmniej dostatecznie bronić swoich przekonań i prawd.
po co mam ich bronic? czlowiek z otwartym umyslem sam dojdzie to tej prawdy predzej czy pozniej nic na sile nie bede wciskal bo to jak zrobic miecz z zelaza ktore nie bylo jeszcze hartowane ( cholernie kruchy stop metalu )
Co ludzie z tymi przymusowymi szczepieniami. Na trąd czy żółtaczkę od dawna są i jakoś nikt nie ma z tym problemów. Nagle teraz takie wielkie przebudzenie.
Mówcie co chcecie ale ja wolę by się to spełniło. Wtedy może ludzie otworzyliby oczy, że te karty to nie byle jaka zabawka a to co przedstawiają to NIE jest zwykły zbieg okoliczności.
W illuminatów wierzy zaledwie 1% ludzkości a reszta to nieświadome "mięso" podatne na ich działania.
PS. ja na tej karcie za nic nie widzę daty 11 sierpnia
Co ludzie z tymi przymusowymi szczepieniami. Na trąd czy żółtaczkę od dawna są i jakoś nikt nie ma z tym problemów. Nagle teraz takie wielkie przebudzenie.
kiedys byly przymusowe szczepienia za dzieciaka w szkole to prowadza a teraz chca wprowadzic tak ze musisz to przyjac bez wzgledu na wiek, mi beda musieli to wbic sila bo nie dam sie zachipowac( predzej czy pozniej to tez zrobia bez naszej wiedzy w szczepionke wcisna... )
Eee... Koneser, ale ty tak na serio teraz? Czuję się jakbym obuchem w łeb dostał, ale pozytywnie. Co raz bardziej mnie zaskakujesz