wierzycie w takie bajki ? przecież to co roku coś ma się wydarzyć... ogólnie całego rozpędu te teorie i te katastrofy przepowiedziane nabrały po 11 września kiedy to każdy mówił a to było , ten to przewidział... Dobrze kiedyś powiedział pewien naukowiec o Nostradamusie, że wszystko co on "przewidział" to już było przed nim i kiedyś takie coś musiało się powtórzyć.. Tak samo mogę ja coś przepowiedzieć, opisać to w ogólnikach a za 200-300 lat podobna sytuacja się wydarzy i też będą mówić, że 3 wieki temu to przewidziałem... Wszystkie wydarzenia czy też katastrofy są już gdzieś napisane, namalowane, opowiedziane a że coś się akurat takiego zdarzy to zbieg okoliczności. Najbardziej rozbrajają mnie ludzie co piszą, że naprawdę mogło by się coś wydarzyć.. I co stadion ma wylecieć w powietrze ? A nie pomyśleliście, że na tym stadionie są ludzie ? normalni obywatele, z różnych państw, tacy jak ja ty czy ktoś inny.. To, że Ty się czujesz bezpiecznie z tyłkiem w domu to nie znaczy, ze komuś trzeba życzyć, śmierci aby rewolucja była.. naprawdę nie ma co się tymi kartami przejmować i takimi tandetnymi przepowiedzeniami bo jutro nic się nie wydarzy, jestem tego pewien... Jak by naprawdę miało się coś wydarzyć to na pewno nikt z nas o tym by się nie dowiedział