Chciałem trochę potrolować, ale mi się nie chcę.Po przeczytaniu 3stron mam dość internetu na około 3 dni, niektórzy chyba się pozamieniali mózgami z planktonem.
wszystko w swoim czasie, jasnowidzem nie jestem aczkolwiek wiem tyle ze amerykanie planuja nowa bron bioniczna ktora ograniczy nam rozwoj duchowy tylko po to bysmy byli jeszcze bardziej zniewoleni podziekujcie ustawie o przymusowych szczepieniach
You made my day Sir!, keep on going all the way.Tak się zastanawiam czy już tej broni nie użyli czytając niektóre posty:).
Tak na koniec:
Pamiętajcie wszystko jest winą jaszczuroludzi,którzy kontrolują polityków i innych ważnych ludzi swoja mocą telekinezy,lecz ich prawdziwym celem jest zniszczenie naszego świata nie dajmy im wygrać
Do tego wydaję mi się, że temat jest w złym dziale powinien być w ''chumor''
.
@psiryj
Ty się zastanów mówisz każdemu żeby się ''obudził'', ale jedyną osobą która tu jest podatna na każde gówno w internecie jesteś Ty nie wiem ile masz lat, ale pewnie nie dużo:).
Dosłownie łykasz każdą historyjkę, uważaj bo twoi rodzice są kontrolowanie przez iluminatów, przez co do jedzenia dodają Ci jakieś trucizny a później wygadujesz takie rzeczy.Zastanów się wiem o tym z pewnych źródeł, które pochodzą z ściśle tajnych baz o których każdy wie...