11 sierpnia, Londyn

Tu o czym rozmawiamy, nie jest oparte "a bo mi się przyśniło". Wiążemy fakty i wydarzenia, symbolike, słowa ważnych osobistości i wiele innych czynników, czasem nawiną się również czanelingi, jednak ja sam w nie nie wierzę. I to nie są przepowiednie, jedynie domysły.

Problem-Reakcja-Rozwiązanie. Złoty środek Elit.

Ciągle w teoriach o Illuminatach zastanawia mnie jedno... Mianowicie, dlaczego jakaś organizacja chciałaby przejąć kontrolę nad całą ludzkością? To pytanie wisi nad każdym tego typu tematem, a nikt jeszcze go nie rozstrzygnął. Miałoby im to sprawiać jakąś wielką przyjemność, uciechę? Ta władza tak naprawdę nic by im nie dała... Skoro mają pieniądze, to mogą sobie już żyć w spokoju aż do śmierci i nic innego im nie potrzeba, przez co wszelkie teorie tego typu tracą na wartości.

Tak na prawdę wszystkiego dowiemy się dopiero jutro.

Ciągle w teoriach o Illuminatach zastanawia mnie jedno... Mianowicie, dlaczego jakaś organizacja chciałaby przejąć kontrolę nad całą ludzkością? To pytanie wisi nad każdym tego typu tematem, a nikt jeszcze go nie rozstrzygnął. Miałoby im to sprawiać jakąś wielką przyjemność, uciechę? Ta władza tak naprawdę nic by im nie dała... Skoro mają pieniądze, to mogą sobie już żyć w spokoju aż do śmierci i nic innego im nie potrzeba, przez co wszelkie teorie tego typu tracą na wartości.

Bo teraz każdy chce rządzić i zrobi wszystko by to osiągnąć.

Tutaj macie ładnie rozpisane jakie są dokładne cele Elit

http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/nwo/cele-iluminatow-i-komitetu-300/

A o mnie nie pomyśleliście? Dużo rzeczy ludzie przewidzieli, ale też przy wielu się pomylili. Niby zdaje się, że coś się zdarzy na 100%, ludzie dają sobie głowę obciąć. Mają niezbite dowody na jakiś zamach lub pojawienie się UFO, rozgłaśniają to wszędzie, a tu nic się nie dzieje, i są wyśmiewani przez niedowiarków, i przestają szukać i dociekać. Wtedy wolną rękę mają elity do swoich niecnych uczynków. Na powrót mordują, a ludzie znów się budzą i mówią "były przecież znaki, czemu ich nie widzieliśmy?" Ludzie znów szukają, rozpowiadają i znów nic się nie dzieje. A koło się toczy. Ludzie zasypiają, elity robią swoje.
Żeby coś się wydarzyło nikt nie może się tego spodziewać. Na 99,99% nic się nie wydarzy, ponieważ (a.) ludzie na to czekają, (b.) w tym dniu będzie wprowadzona wielka kontrola. Pozostaje jeszcze te 0,01%. :)
Żeby coś się wydarzyło nikt nie może się tego spodziewać. Na 99,99% nic się nie wydarzy, ponieważ (a.) ludzie na to czekają, (b.) w tym dniu będzie wprowadzona wielka kontrola. Pozostaje jeszcze te 0,01%.

Właśnie o to mi chodziło. Gdy ludzie czekają na jakieś złe wydarzenie, ono się nie dzieje, bo wtedy Elity zostałyby odkryte. Zarazem, dobrze jest tak szukać tych teorii, ponieważ sami się chronimy przed tymi złymi.

Będzie baza na księżycu:http://www.copcorp.p...=display&pid=14http://www.copcorp.p...uminati/i21.jpg

na księżycu nie bo jest "niestabilnym" ciałem niebieskim ale za to na Marsie i to jeszcze za naszego życia

http://www.joemonste...tm_campaign=rss

Właśnie o to mi chodziło. Gdy ludzie czekają na jakieś złe wydarzenie, ono się nie dzieje, bo wtedy Elity zostałyby odkryte.

Zgadzam się. Z tego samego powodu "elity" zrobiły karty do gry, w których zawarły swoje niecne plany .

A tak serio, jak ktoś wierzy w tych iluminatów-sratów to spoko, ale jeżeli ktoś twierdzi, że zdarzy się coś złego, bo (w tym przypadku) jest to pokazane na jakiś gównianych kartach do gry, to jest moim zdaniem osobą chorą psychicznie. Tak na logike, myślicie że taka super-hiper tajna organizacja pozwoliła by sobie na takiego zapierdolistego faila? To samo tyczy się innych śmiesznych znaków pokroju znaczków na banknotach, w biblii czy kształtu budynków. Masoni, jeżeli istnieją, na pewno nie są pojebami, które robiły by takie gówniarskie błędy których nie powstydziła by się mniej rozwinięta część gimbazy.

Do-kła-dnie! Jeśli istnieją mają bardziej przemyślane działanie niż się to wydaje, raczej nikt nie chciałby być skazany za wszystkie te wydarzenia które oni sobie zaplanowali. Co do tej karty z Big Benem, raczej bym spekulował, może zegar wskazuje na konkretną godzinę, natomiast daty już nie byłbym taki pewien.

Zgadzam się. Z tego samego powodu "elity" zrobiły karty do gry, w których zawarły swoje niecne plany .

Ten cytat chyba mówi wszystko. Po co mieliby to robić? Po co ujawniać swoje plany na jakichś kartach?

Mimo że ciekawie to wygląda, to jak reszta 11 sierpnia tu za cholerę znaleźć nie mogę ^^.

Chociaż jeżeli faktycznie jest to big ben, to wcześniej olimpiady w Londynie nie było, chociaż teorie spiskowe do moich zainteresowań nie należą, to ta wygląda nawet ciekawie.

Poczekamy, zobaczymy.

Ten cytat chyba mówi wszystko. Po co mieliby to robić? Po co ujawniać swoje plany na jakichś kartach?

to nie illuminaci zrobili te karty, gdybys sie troche tym zainteresowal to wiedzialbys ze cia sie zajelo tworca tych kart ( ciekawe dlaczego... ) jest cala masa znakow w filmach o illuminatach i ich planach ( szukajcie uwaznie a znajdziecie ) w teledyskach w muzyce jest tez tego od groma... jesli to jest teoria spiskowa to jestem swiety dlaczego? ano bo wszystkie fakty sa uargumentowane niepodwazalnymi dowodami powstanie FED nastepnego dnia powstal urzad skarbowy... unia amerykanska, unia europejska teraz tylko unia euroazjatycja na samym koncu jeden rzad, poczytajcie tez o planie trzech wojen, masonach, syjonistach, templariuszach, planach nazistowskich ( to nie hitler rozpoczal II WS to byla czesc planu )...

Gdyby te "elity" miały takie wpływy to by takie karty nawet nie powstały, bo przecież mają pełną władzę i wyprzedziłyby fakty. To samo co nasz ukochany Psiryj wymieniaa o tych teledyskach itp. Jeśli Iluminaci mają taką władzę to by nie dupuścili do wypływu tego wszystkiego. Teoria obalona. Dziękuję.

podaj mi sensowne argumenty na obalenie tych faktow bo mnie juz irytujesz tym trolowaniem przyglupie

Gdyby te "elity" miały takie wpływy to by takie karty nawet nie powstały, bo przecież mają pełną władzę i wyprzedziłyby fakty. To samo co nasz ukochany Psiryj wymieniaa o tych teledyskach uto. Jeśli Iluminaci mają taką władzę to by nie dupuścił do wypływu tego wszystkiego. Teoria obalona. Dziękuję.

Ten tekst bardzo ładnie podsumowuje wszystko. Te teledyski, książki i inne gówna to tylko nędzne domysły i to tak przekombinowane, że się sami fani teorii spiskowych w tym gubią.

@up - Sam argumentow nie masz więc japa

mam mase argumentow wiec to ty sie zamknij gimbusie

Chciałem trochę potrolować, ale mi się nie chcę.Po przeczytaniu 3stron mam dość internetu na około 3 dni, niektórzy chyba się pozamieniali mózgami z planktonem.

wszystko w swoim czasie, jasnowidzem nie jestem aczkolwiek wiem tyle ze amerykanie planuja nowa bron bioniczna ktora ograniczy nam rozwoj duchowy tylko po to bysmy byli jeszcze bardziej zniewoleni podziekujcie ustawie o przymusowych szczepieniach

You made my day Sir!, keep on going all the way.Tak się zastanawiam czy już tej broni nie użyli czytając niektóre posty:).

Tak na koniec:

Pamiętajcie wszystko jest winą jaszczuroludzi,którzy kontrolują polityków i innych ważnych ludzi swoja mocą telekinezy,lecz ich prawdziwym celem jest zniszczenie naszego świata nie dajmy im wygrać

Do tego wydaję mi się, że temat jest w złym dziale powinien być w ''chumor'' :).

@psiryj

Ty się zastanów mówisz każdemu żeby się ''obudził'', ale jedyną osobą która tu jest podatna na każde gówno w internecie jesteś Ty nie wiem ile masz lat, ale pewnie nie dużo:).

Dosłownie łykasz każdą historyjkę, uważaj bo twoi rodzice są kontrolowanie przez iluminatów, przez co do jedzenia dodają Ci jakieś trucizny a później wygadujesz takie rzeczy.Zastanów się wiem o tym z pewnych źródeł, które pochodzą z ściśle tajnych baz o których każdy wie...

Chciałem trochę potrolować, ale mi się nie chcę.Po przeczytaniu 3stron mam dość internetu na około 3 dni, niektórzy chyba się pozamieniali mózgami z planktonem.You made my day Sir!, keep on going all the way.Tak się zastanawiam czy już tej broni nie użyli czytając niektóre posty:).Tak na koniec:Pamiętajcie wszystko jest winą jaszczuroludzi,którzy kontrolują polityków i innych ważnych ludzi swoja mocą telekinezy,lecz ich prawdziwym celem jest zniszczenie naszego świata nie dajmy im wygraćDo tego wydaję mi się, że temat jest w złym dziale powinien być w ''chumor'' .@psiryjTy się zastanów mówisz każdemu żeby się ''obudził'', ale jedyną osobą która tu jest podatna na każde gówno w internecie jesteś Ty nie wiem ile masz, ale pewnie nie dużo:).Dosłownie łykasz każdą historyjkę, uważaj bo twoi rodzice są kontrolowanie przez iluminatów, przez co do jedzenia dodają Ci jakieś trucizny a później wygadujesz takie rzeczy.Zastanów się wiem o tym z pewnych źródeł, które pochodzą z ściśle tajnych baz o których każdy wie...

nie lykam wszystkiego co przeczytam pajacyku wiec skoncz laskawie pier**lic farmazony ze biore wszystko na powaznie, ja mam sprawdzone zrodla i wiekszosc informacji tez sam musialem szukac nie tylko w sieci ale tez i na wykladach oraz w ksiazkach...

A kto powiedział, że moje informacje nie pochodzą z ''sprawdzonych zródeł''.Mój post oparłem na latach badań i poszukiwań informacji na twój temat, więc to nie jest kilka zdań wyssanych z palca, odskoczę trochę od tematu jak tam twoja nauka magi ognia?.

@Darklord, Hahaha.

@Psiryj, fakt faktem, piszesz każdemu że trolluje i nie ma sensownych argumentów, a sam wyzywasz ludzi od ,,gimbusów,, i nie umiesz potwierdzić głupot jakie wygadujesz...