Witam chciałbym się zapytać bo jest 1 dzień do Open Bety gry 12sky2 ale ja nieczaje bo gra jest na 12sky2.com i na 12-sky2.aeriagames.com i niewiem gdzie grać napiszcie gdzie lepiej i wogóle
W newsie na stronie mmorpg.org.pl było podane 12sky2.com
Witam chciałbym się zapytać bo jest 1 dzień do Open Bety gry 12sky2 ale ja nieczaje bo gra jest na 12sky2.com i na 12-sky2.aeriagames.com i niewiem gdzie grać napiszcie gdzie lepiej i wogóle
W newsie na stronie mmorpg.org.pl było podane 12sky2.com
Ściągaj z 12sky2.com
nom wiem sciągłem juz all zainstalowane ale sie serwer wybiera to nie działa bo zapewne błąd jest przez to ze dopiero jutro startuje gra
nom wiem sciągłem juz all zainstalowane ale sie serwer wybiera to nie działa bo zapewne błąd jest przez to ze dopiero jutro startuje gra
12sky2.com to wersja EU,czyli dla Nas. Jak mozesz robic update/grac skoro OB zaczya sie jutro
jakoś mi się uptade robił do gry weszedłem ale nic nie można robić jest 1 serwer na który jak sie naciska nic się nie dzieje więc ?? ja czekam do jutra xD
jutro wszystko powinno dzialac. pewnie wejdzie nowy update (patch) ktory sie sciagnie i bedzie mozna grac na serwie badz serwach
to teraz będzie open beta czyli postacię kasują a pózniej closed beta i nie kasują już czy jak to jest
Namotałeś chłopie. Postacie zazwyczaj kasują, gdy się skończy Closed Beta. Po zakończeniu CB przychodzi czas na Open Betę, po której postacie mogą skasować, lecz nie jest to powszechne. Po OB nadchodzi pełna wersja, postacie z OB nie są kasowane. Chyba tak to leci.
Namotałeś chłopie. Postacie zazwyczaj kasują, gdy się skończy Closed Beta. Po zakończeniu CB przychodzi czas na Open Betę, po której postacie mogą skasować, lecz nie jest to powszechne. Po OB nadchodzi pełna wersja, postacie z OB nie są kasowane. Chyba tak to leci.
W 12sky2 nie beda kasowane postacie z CB
no i jak to jest 13:13 i dalej nie działa 12sky2 dlaczego pisali ze od 13:00 będzie działac
Mają opóźnienie... norma w tej branży.
Nom Ja też czekam. Hmm na jakim serwie gramy? Lepiej to ustalić teraz
Z tego co widze,wiekszosc Polakow wybiera sie na serwer 2
własnie ustalmy gdzie gramy czy na 1 czy na 2 serwie, lepiej zeby grało więcej polaków na jednym serwerze
jestem za 2 serwerem
czyli teraz jest open beta i postacie sie kasują ??
No dobra to Ja też wybieram 2 serwer.(najwyżej Nas zbanują za offtop)
COUNTDOWN TO OPEN BETA
April 23rd, 2009
Greetings!
The one hour countdown to TwelveSky 2 - Rise of the Sky Clan Open Beta has started!
Servers are going to be live at 2pm (GMT).
Thank you.
tu w koncówce pisze ze o 14:00 ruszyło chyba ale ja dalej wejśc nie mogę xD
Ja aktualnie ściągam tą chyba zawalistą grę,mam nadzieje że się nie zawiodę ,ale wątpię bo na trailerach jest za***ista i Gameplay też fajniutki;D
COUNTDOWN TO OPEN BETAApril 23rd, 2009Greetings!The one hour countdown to TwelveSky 2 - Rise of the Sky Clan Open Beta has started!Servers are going to be live at 2pm (GMT).Thank you.tu w koncówce pisze ze o 14:00 ruszyło chyba ale ja dalej wejśc nie mogę xD
Ahhh nasz kraj ma strefę czasową GMT +1 czyli jak można się domyśleć o 15.00 OB naszego czasu.
no jest 15:03 i dalej nie mogę wejść poczekam do 15:20 może już da się ;d
@down
2pm u nas gmt +1 czyli 0 15 powinno działac
2pm (gmt) ktora u nas ?