12sky2

Serwery ruszyły.

Dixell 2 posty wyżej dokładnie wyjaśnił baranie 2pm (GMT) w Polsce to będzie 15.00 servery i tak dalej nie czynne myślę że do 15.00 jutro się wyrobią

U mnie nic nie ruszyło

Mam problemik z tą grą:/ gdy juz wszystko mi się załadowało to wchodze start game niby sie włącza sie i po chwili sie wyłącza:/ o co chodzi?

Tez tak mialem, wystarczy wyłączyc antywirusa i odpalic wtedy gre

jest jakis fansite tej gry ?? j

Mam pewien problem. Otuż ściągnołem grę 12sky2 i nie moge jej zainstalować bo pojawia się

>SetupNew\setup.cpp(140)

PAPP:

PVENDOR:

PGUID:

$

@Windows XP Service Pack 2 (2600)

IE Version: 7.0.5730.13

POMOŻE mi ktoś???

eh szkoda że majom strechy jak ta lala :lol: xD bo kurde nie moge sie polonczyc :P

eh szkoda że majom strechy jak ta lala xD bo kurde nie moge sie polonczyc

Ja proponuje połączyć się z własną głową(kiedyś trzeba) Jakby kogoś to obchodziło to multum Polaków gra na 2 serwerze.

Ja też nie mogłem się połączyć z serwerem,gdzieś ktoś napisał że nie potrzeba ściągać nowego clienta gry więc uznałem że do diabła wie co pisze ale okazało się że kompletnie nie wie nic, reinstal nie pomagał więc zassałem nową wersie i jest dobrze

Sciągnołem gre wczoraj i pojawia mi się taki błąd jak jak chce zainstalować

-------------------------------------------------

>SetupNew\setup.cpp(140)

PAPP:

PVENDOR:

PGUID:

$

@Windows XP Service Pack 2 (2600)

IE Version: 7.0.5730.13

-------------------------------------------------

A jak ten plik bedzie zepsuty(uszkodzony) proszę podać link z downlandem gry taki , który napewno działa

Proszę o natychmiastową odpowiedz i pomoc

Proszę o taki link, gdzie się szybko ściąga gra

Możecie mi wyjaśnić co was w tej grze tak kręci? Przecież to kolejny darmowy przeciętniak , nie wyróżniający sie niczym

Możecie mi wyjaśnić co was w tej grze tak kręci? Przecież to kolejny darmowy przeciętniak , nie wyróżniający sie niczym

a jednak nie,skoro tyle ludzi sie na to rzucilo.Gra jest dobra,troche grindu i potem pvp.

Od siebie musze dodac,swietna muzyka,a i grafika tez nie najgorsza)

Poda mi ktoś dobry link??

a jednak nie,skoro tyle ludzi sie na to rzucilo.Gra jest dobra,troche grindu i potem pvp.Od siebie musze dodac,swietna muzyka,a i grafika tez nie najgorsza)

Grafika jest przeciętna , nawet jak na darmowe , ta gra to czysty grinder a PvP nie uratuje nudnej gry dam sobie prącie uciąć ze za miesiąc 2/3 z was tą gre oleje

Grafika jest przeciętna , nawet jak na darmowe , ta gra to czysty grinder a PvP nie uratuje nudnej gry dam sobie prącie uciąć ze za miesiąc 2/3 z was tą gre oleje

To jaką gre polecasz? Albo inaczej w jaką gre grasz

Gram w AoC niestety płatnego , ale przy PT2 czy RoM ta gra poprostu ssie , 2-3 lata temu pewnie byłaby gwiazdą ale na dzień dzisiejszy to tylko przeciętniak

Gram w AoC niestety płatnego , ale przy PT2 czy RoM ta gra poprostu ssie , 2-3 lata temu pewnie byłaby gwiazdą ale na dzień dzisiejszy to tylko przeciętniak

wlasnie teraz udowodniles czemu sie ciebie niesluchac...

AoC lol... niemogles w cos lepszeg ozainwestowac?

12sky2 jest super gierka :) moze nie graficznie (chociaz graficznie niejest zla) ale ogolnie system lvli i PvP barsdzo mi sie spodobal

"AoC lol... niemogles w cos lepszeg ozainwestowac?"

Mógłbyś wytłumaczyć jaśniej?

"AoC lol... niemogles w cos lepszeg ozainwestowac?"Mógłbyś wytłumaczyć jaśniej?

Włąśnie podpinam sie pod pytanie Łosia , bo jak rozumiem dla ciebie najlepsze MMO płatne to wylegarnie noobów typu WoW? Zero innowacji ale dla każdego?