12sky2

Grafika jest przeciętna , nawet jak na darmowe , ta gra to czysty grinder a PvP nie uratuje nudnej gry dam sobie prącie uciąć ze za miesiąc 2/3 z was tą gre oleje

Tak samo jest z l2 grafika juz przecietna ciagły grind a po PvP tez jeszcze by mozna było dyzo sobie zyczyc

PS. Broda gra sie zaczyna od lvl-a 100 potem mi powiedz ze to jest nudne

Tak samo jest z l2 grafika juz przecietna ciagły grind a po PvP tez jeszcze by mozna było dyzo sobie zyczycPS. Broda gra sie zaczyna od lvl-a 100 potem mi powiedz ze to jest nudne

Ty masz ponad 100 lvl już? gz

Włąśnie podpinam sie pod pytanie Łosia , bo jak rozumiem dla ciebie najlepsze MMO płatne to wylegarnie noobów typu WoW? Zero innowacji ale dla każdego?

nie nie to mialem na mysli

wszystko jest lepsze od AoC ... LotR online, Warhammer ..nawet L2...

no ale coz to tylko moja opinia...

wylegarnia noobow? wtf? nooby sa w kazdej grze jakbys niezauwazyl ... nawet w AoC lol..

nie nie to mialem na mysliwszystko jest lepsze od AoC ... LotR online, Warhammer ..nawet L2...no ale coz to tylko moja opinia...wylegarnia noobow? wtf? nooby sa w kazdej grze jakbys niezauwazyl ... nawet w AoC lol..

W warhamca w sumie nie grałem , bo granie u kumpla to ch... nie granie , ale w reszte wymienionych tytułow już tak ( L2 na globie, żeby n ie było ) więc powiedz mi co jest złego w AoC ? Bo ja wreszcie zobaczyłem gre która nie jest przez prostaków , dla prostaków , ale moge sie mylić

@2up A grałeś w te wszystkie gry?? czy jest kolejnym fanatykiem tyle że w0wa

Ty masz ponad 100 lvl już? gz

mam ponad 100lvl

Pytanie z innej beczki, jaki jest max lvl w tej grze? Skoro w 2 dni po OB już 100+ masz...

mam ponad 100lvl

No tak ale nic nie wspomniałeś kiedy ten 100lvl wbiłeś bo na pewno jeszcze w CB a nie wszyscy wiedzą może że konta nie były kasowane i stąd zdziwienie że już masz ponad 100lvl

No tak ale nic nie wspomniałeś kiedy ten 100lvl wbiłeś bo na pewno jeszcze w CB a nie wszyscy wiedzą może że konta nie były kasowane i stąd zdziwienie że już masz ponad 100lvl

Zgadza sie mam ten lvl jeszcze z CB (az 5 dni mi trwało wbicie go :/)

Max lvl jest 146

az 5 dni? Nie wiem jak szybko leca lvl w tej grze, ale skoro max to 146, a ty bijesz 100 lvl w 5 dni, to znaczy, ze:

a) grales po 8 h dziennie (w takim przypadku wspolczuje)

B) W grze szybko klepie sie lvl...a to jest raczej minus.

az 5 dni? Nie wiem jak szybko leca lvl w tej grze, ale skoro max to 146, a ty bijesz 100 lvl w 5 dni, to znaczy, ze:a) grales po 8 h dziennie (w takim przypadku wspolczuje) W grze szybko klepie sie lvl...a to jest raczej minus.

w grze lvle bije sie w miare szybko ... 1-100 mozna wbic w 1 dzien ale zazwyczaj zajmuje 2-3 dni( ja w 2 - 3 dni mam 55 lol ) 112 i wyzej zajmuja o wiele wiecej czasu do wyexpienia, czasem nawet do 5 dni na level

w grze lvle bije sie w miare szybko ... 1-100 mozna wbic w 1 dzien ale zazwyczaj zajmuje 2-3 dni( ja w 2 - 3 dni mam 55 lol ) 112 i wyzej zajmuja o wiele wiecej czasu do wyexpienia, czasem nawet do 5 dni na level

Nie mam nikogo tu na myśli ale 1-100 lvl w jedeń dzień to jest chore ten twój 55lvl 2-3 dni w party moge zrozumieć.

Witam chciałbym się zapytać bo jest 1 dzień do Open Bety gry 12sky2 ale ja nieczaje bo gra jest na 12sky2.com i na 12-sky2.aeriagames.com i niewiem gdzie grać napiszcie gdzie lepiej i wogóle

W newsie na stronie mmorpg.org.pl było podane 12sky2.com