3.0 Waiting room

6 NOWYCH AKTÓW COOOOOOO XD

Wydaje mi się że to będzie 5 akt złożony w kilka aktów, zaraz będę edytował pierwszy post tematu bo jest k**wa zdezorientowany co tu się odpierdala xD

6 aktów :o mam nadzieje że będą tak "Długie" jak te 4 co mamy jeżeli tak to GGG jest najlepsze.

Z tego co widze to w akcie 5 jest wehikuł czasu i prawdopodobnie te akcty 6-10 będą na bazie tych 5 tylko cofniecie czasu. nie mniej jednak powinno to byc wszystko nowe wiec tak czy siak JARAM SIE.

Z tego co zrozumiałem z trailera, to będzie po prostu jednorazowo 10 aktów i "Single playthrough" czyli prawdopodobnie tylko jeden, rosnący poziom trudności, który zostawi nas z levelem takim jak teraz po 3 poziomach?

https://www.youtube.com/watch?v=cf6Ha-R7taA

Czyli można się pożegnać z cruel i merciless. Jestem jeszcze ciekawy jak oni zrobią labirynt.

Jasny pierożek! Nie no to to jest dobry. Hail GGG

Rzeczywiście, więcej niż ktokolwiek się spodziewał prawdopodobnie. Mało pokazali, ale samo wyrzucenie tych poziomów trudności i dodanie tyle nowego czy choć modyfikowanego contentu jest meeeeeega. No i "legacy" league za dwa tygodnie. GGG pls adopt me

Pociąg seksualny do gry nigdy nie był tak potężny jak teraz!

Ciekawe jak się teraz Blizzard czuje jak widzi że w PoE dodają 6 nowych aktów xD

Niezle nas zrobili w bambuko z tym 5 aktem, bo ludzie mieli taki hype na jeden akt, a tu bęc i 6 nowych aktów

Cały czas stałem po środku z lekkim przechyłem w stronę Diablo, miało to coś. Jednak teraz po tym co GGG zrobiło...z ciężkim sercem, ale oddaje się bez patrzenia Path of Exile. Liczyłem, ze zapowiedź nekromanty pociągnie za sobą dalsze zmiany, ale Blizz zamiast robić coś fajnego to wprowadza legendarne starożytne przedwieczne zawietrzne jeszcze raz legendarne przedmioty. Wydropienie go spowoduje, że farma straci sens, bo takowy będzie miał maksymalne statystyki. Cała idea hns znika.

Cały czas stałem po środku z lekkim przechyłem w stronę Diablo, miało to coś. Jednak teraz po tym co GGG zrobiło...z ciężkim sercem, ale oddaje się bez patrzenia Path of Exile. Liczyłem, ze zapowiedź nekromanty pociągnie za sobą dalsze zmiany, ale Blizz zamiast robić coś fajnego to wprowadza legendarne starożytne przedwieczne zawietrzne jeszcze raz legendarne przedmioty. Wydropienie go spowoduje, że farma straci sens, bo takowy będzie miał maksymalne statystyki. Cała idea hns znika.

Ale wiesz, że to co ostatnio zrobił blizzard, czyli starożytne przedmioty, to dokładnie to samo będzie w nowej lidze 2.6 w poe? :)

Czyli powrót Loath Bane, Kaom's Heart z 1000hp i innych rare legacy itemów

Powracają tylko league specifici, nie ma mowy o 1k HP kaomie. Gdyby ktoś nie doczytał następna liga to legacy league, gdzie sami będziemy miksować ligii z przeszlosci za pomocą specjalnych kamieni. Maksymalnie 3 ligi w jednym czasie. Już nie mogę się doczekać jak będę spamowal breach beyond oraz perandus/nemesis/essence na zmianę.

Powracają tylko league specifici, nie ma mowy o 1k HP kaomie. Gdyby ktoś nie doczytał następna liga to legacy league, gdzie sami będziemy miksować ligii z przeszlosci za pomocą specjalnych kamieni. Maksymalnie 3 ligi w jednym czasie. Już nie mogę się doczekać jak będę spamowal breach beyond oraz perandus/nemesis/essence na zmianę.

Faktycznie tak nie napisali, ale dużo ludzi to spekuluje, w dodatku informacje o lidze miały zostać wypuszczone 16 lutego, ale nieporadni redaktorzy wypuścili wszystko jak leci. 1k hp kaom był zapowiadany jakiś czas temu że ma powrócić, jutro się dowiemy szczegółów o Legacy league.

Może z tymi legacy rare itemami przesadziłem

Wiesz dlaczego robią nagle 10 aktów bo gra nie jest pełna tzn nie ma kontentu jaki do niej zapowiedzieli od początku jak wychodziła mówili że będzie coś 10+ aktów a zgodnie tym co micro chce od twórców na x-one to gra ma być pełna czyli zawierać kontent jaki był do niej zapowiedziany od samego początku bo to jest teraz na pc to jest według nich beta i takie coś by nie przeszło weryfikacji więc by nie weszło na x-one. gdyby nie to ze ma być x-one 5 akt byśmy mieli już marcu i reszta by weszła później w swoim tempie tak muszą się pośpieszyć wydać wszystko na raz by przejść weryfikacje by wydać grę na konsolę.

z filmiku itsyoji

ja swoje napisałem według się pośpieszyli tymi aktami bo inaczej nie mirco im nie da weryfikacji nie będą mogli gry wydać na konsole micro gorzej by było jak by chcieli na sony wypuścić to by musieli spodnie dodać których brakuje a wtedy to jeszcze dłużej by się czekało oraz przeciwne płcie dla postaci to jeszcze dłużej by zeszło i wtedy 3.0 by wyszedł gdzieś w zimie 2017.

Proszę pisać po polsku, jeśli chcesz wejść w dyskusję.

ja swoje napisałem według się pośpieszyli tymi aktami bo inaczej nie mirco im nie da weryfikacji nie będą mogli gry wydać na konsole micro gorzej by było jak by chcieli na sony wypuścić to by musieli spodnie dodać których brakuje  a wtedy to jeszcze dłużej by się czekało oraz przeciwne płcie dla postaci to jeszcze dłużej by zeszło i wtedy 3.0 by wyszedł gdzieś w zimie 2017.

brzmi jak totalna bzdura, ale nawet gdyby tak było, to co w tym złego? Na zupełnie nowe 6 aktów musielibyśmy czekać kolejne 6 lat. Recykling istniejących lokacji wnosi do gry dużo smaczków fabularnych, a poza tym i tak jest tysiąc razy lepszy, niż konieczność przechodzenia dokładnie tej samej gry 2 czy 3 razy na "rosnącym" poziomie trudności. Nawet gdyby papież to zalecił, a nie micro, to i tak bym to łykał. Gdzie tu problem?

micro gorzej by było jak by chcieli na sony wypuścić to by musieli spodnie dodać których brakuje  a wtedy to jeszcze dłużej by się czekało oraz przeciwne płcie dla postaci to jeszcze dłużej by zeszło i wtedy 3.0 by wyszedł gdzieś w zimie 2017.

Bełkot

o spodniach coś kiedyś wspomnieli, i o usunięciu gender locka też, ale jak to się ma do wypuszczania na konsole? PS4 ma jakąś zasadę że gra musi posiadać spodnie i każda klasa musi mieć do wyboru płeć?

Jego teza utrzymuje sie na tym że na konsole jest trudniej wypuszczać aktualizacje ... co wcale nie jest takie trudne jak mu sie wydaje, bardziej czasochłonne ? pewnie, ale na pewno nie trudne. Na konsole jest pełno gier sieciowych i co jakiś czas maja aktualizacje, gra nie musi być "wydana" by trafiła na konsole nie ma takiej zasady.

A co do 3.0 to zapowiada sie naprawdę kozacko w ciagu tygodnia podobno dowiemy sie dużo wiecej szczegółów ciekawe co jeszcze ciekawego pokażą.