3 latek dręczy kota

Właśnie w TVN na wiadomościach usłyszałem i zobaczyłem że film który oglądałem znalazł się na antenie . 3-4 Letni chłopiec dręczył kota , zatrzymano autora jego brata 15 - letniego czeka na niego kara . Kot jest przestraszony boi się ludzi a tym bardziej małych dzieci . Filmiku już nie znajdziemy w sieci gdyż został usunięty . Między innymi co ten durny dzieciak robił temu kotkowi : Łapał za szyje i rzucał o ścianę . Łapał za ogon i nim rzucał

gdy kot go udrapną kopał go . I nie można uwierzyć że ten głupi nastolatek to kamerował i na to pozwalał . Na tej stronie można zobaczyć zdięcia http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,8872992,_Kto_jest_wiekszym_hardkorem__kot_czy_kotobojca__.html

OMG! Ja bym zabił tego kamerzyste i dzieciaka w najgorszych dla niego meczarniach. I życzę mu żeby to jego tak katowali, biedny kotek :(

Ku*wa, jak ja nienawidze ludzi, znęcających się nad zwierzętami. Jak człowiek dręczy zwierze, to ch*j, poprostu, szkoda słów... I co zrobią temu 15 latkowi? Gówno, moi drodzy, jedno wielkie gówno...

Krew mnie zalewa jak coś takiego słyszę!

OMFG! Znając nasze ''polskie prawo'' to 3 letnie dziecko dostanie ''smutne słoneczko''(naklejke) a ten nastolatek kuratora... Nic więcej. To jest żałosne i beznadziejne... Maltretować zwierzę! Mi nigdy by to nie przyszło do głowy mimo to mam pieska i kota. Chodź by mój ''Snoopy'' zrobił najgorszą rzecz na świecie nie miał bym serca go skrzywdzić. Nie mam słów...

Oglądałem to na youtube " Kot kaskader" miał tytół wzioł kota za łeb i zaczoj nim napierdalać o kant łóżka , pojebane te dzieci ;/

I właśnie znalazłem stronę gdzie ten dzieciak się nad nim znęca [ciach]

przez wakacje jakieś cioty mi kota skopały, przez 2 dni leżał i nic nie jadł, potem sie poprawiło, ale nawet na schody nie umiał wchodzić. Teraz jak się go nie otpowiednio chwyci to zaczyna kaszleć jak cholera...

To jest po prostu okropne... A najgorsze w tym jest to, że ten 15-latek prawdopodobnie nie dostanie żadnej sensownej kary. Mnie cholera jasna bierze jak widze filmiki robione przez takie dzieciaki chcące się popisac.

Teraz o tym głośno;/ Dla mojego kolegi otruli psa... ale to jest gorsze teraz trudno znaleźć ten filmik w necie ja mam go na komie ściągnąłem go jakieś 4dni temu.

Takie rzeczy dzieja sie codzien. Nie tylko maltretowanie zwierzat, ale i ludzi. Codziennie slyszymy o pobiciach, mordach i innych "atrakcjach" telewizyjnych. Czasami dochodzimy do wiekszych skupisk "zlych" rzeczy, a mowie tutaj o wojnach (Wietnam, Irak...). Czlowiek to dzika bestia, wszyscy tacy jestesmy. Gdzies w nas istnieja hamulce, jedni maja je lepsze inni gorsze, ale kiedy one puszcza, to uwalnia sie w nas jakis isntynkt drapieznego zwierzecia. Jestesmy podli, brudni i cuchniemy, a takie filmiki tylko tego dowodza. Nie chodzi juz nawet o przemoc czy agresje, te nasze zwierzece zachowania uwidoczniaja sie codziennie, na naszych szarych ulicach, kiedy mijamy bezdomnych zebrakow, szarych ludzi w szarych maskach, zapracowana samotna matke czy chciwego biznesmena za wszelka cene robiacego swe brudne interesy. Jestesmy zla cywilizacja i nie ma sensu nagadywac na tego chlopaka, bo wszyscy jestesmy jak on, gdzies wewnatrz nas tkwi ciemna, burzowa chmura, tylko czeka na zaplon, oj czeka.

Po zobaczeniu materiału na tvn-ie postanowiłem poszukać tego filmiku i znalazłem go na tej stronie [ciach] szczerze dziwi mnie ze ten kot to przeżył.

@edit:nie zauwazyłem ze ktoś już dodał filmik:).

Kolega wyżej już dawno podał linka.

Proszę nie podawać więcej linków do tego filmiku. Został on usunięty z wielu serwisów nie bez powodu.

Co do samej sprawy - nic się nie poradzi. Polskie prawo jest zbyt tolerancyjne w stosunku do znęcania się nad zwierzętami. Możesz z psa zrobić pasztet, a jedyne co zrobią to wlepią Ci stuzłotowy mandat.

Proszę nie podawać więcej linków do tego filmiku. Został on usunięty z wielu serwisów nie bez powodu. Co do samej sprawy - nic się nie poradzi. Polskie prawo jest zbyt tolerancyjne w stosunku do znęcania się nad zwierzętami. Możesz z psa zrobić pasztet, a jedyne co zrobią to wlepią Ci stuzłotowy mandat.

za to jak byś już chciał z zwierzęcia chodowlanego, swojego coś zrobić to masz problem jak cholera jak jest zarejestrowany...

@Dzz

Co nie znaczy że nie mamy tej sprawy przemyśleć i gdy ktoś bedzie miał problem to nie podkulimy ogona i nie uciekniemy...

Tak to jest straszne jak ludzie postępują ze zwierzętami. A gdy zobaczyłem filmik o tym jak w Chinach ludzie traktują psy i to co z nimi robią na filmiku było przedstawione to jak masowo w klatkach psy rzucali z kilku metrów na ziemie, wieszali je na linie za nogi i na żywca obdzierali je ze skóry. To co zobaczyłem naprawdę mnie zszokowało, jak ku**a można tak postępować ze zwierzętami ja tego nie rozumiem, jakim człowiekiem trzeba być, żeby takie coś uczynić. Nie będę szukać i podawać linku do tego filmiku...

Przypomniało mi się też jak wszedłem na pewną stronę i był news o tym, że jakiś Reżyser utopił kota podczas kręcenia filmu. Był też link do tego filmiku włączyłem go ale po tym co zobaczyłem, wyłączyłem go po kilku sekundach, jakim trzeba być psychicznym człowiekiem, żeby utopić kota w wannie i do tego nagrywać filmik oraz publikować go. To pokazuje jakim naprawdę człowiek jest potworem. a do tego "Reżyser powiedział,że zrobił to w imię wolności artystycznej." Dla mnie jest to morderca i oprawca...

Juz wiadomo dziecko ktore w mmorpg bedzie neo :)

Ręce opadają jak czytam wasze posty. Jak możecie pisać, że byście ich pozabijali itp? Dodatkowo czy wy macie pojęcie, że ten 3-4 latek nie powinien być nawet tknięty palcem? Gdyż jego świadomość rzeczywistości jest taka sama jak człowieka z 4 promilami. Jedynie do kogo możne mieć pretensje to tylko i wyłącznie do rodziców za brak poświęconego czasu jak i wychowania tego kamerzysty. Oczywistą oczywistością jest, że bobas posłuchał się swojego starszego braciszka i po prostu potraktował kota jak samochodzik-zabawkę. Zanim wydacie wyrok, pomyślcie dwa razy.

to znecanie sie nad zwierzetami to jest czysty okaz patologii w rodzinie

matka daje d*py

ojciec lezy pod lawka ochlany a dzieci robia co chca

Co do kota to widzialem,no i oczywiscie szkoda mi go.Co do dzieciaka to wiadomo,ze nic nie mozna zrobic,ale ja bym na nim z checia odreagował.

Co do zabijania zwierzat to nie moge patrzec,jezeli robia to w niehumanitarny sposob,czyli zdzieranie skory na zywca,gotowanie gdy sa jeszcze zywe,rzucanie nimi jak leci,kopanie i meczenie przed smiercia. Czy tak cieżko jest raz stuknac,aby stracil przytomnosc,a pozniej robic swoje? Ale nie azjaci maja swoje przekonania,ze jak dłuzej sie zdziera i na zywca to lepsza skóra i mięso lepsze.

Dużo tego widzialem,np dziewczyna,ktora wypatroszyla swojego psa i pstrykneła sobie z nim fotki,albo azjatka miazdzaca kotka obcasem za hajs,czy tez jądra dla mezczyzny T_T

Nasuwa sie jedno pytanie. Jak po***** są ludzie?