3 latek dręczy kota

Co do kota to widzialem,no i oczywiscie szkoda mi go.Co do dzieciaka to wiadomo,ze nic nie mozna zrobic,ale ja bym na nim z checia odreagował.

I wyżyłeś się na tym bobasie... no i co dalej? Postąpiłbyś najgłupiej jak to tylko możliwe. Mogłeś chociaż napisać, ze sprałbyś tego kamerzystę, jeżeli gówniarza to rajcowało.

A mi szkoda tych dzieciaków, chociaż trudno ocenić co się tam u nich w domu dzieje z rodzicami. Może to jest normalna rodzina i wydarzył się taki jednorazowy epizod.

Całe szczęście kto był cierpliwy i nie odreagował na swym prześladowcy.

@Dixxel

I ulżyło mi.

Dziekuje,do widzenia.

Ten kot musiał być bity żeby się nie bronić .

Również widziałem ten film jakiś dzień przed całą sprawą. A najlepszy był komentarz pod filmem. "gówno mi zrobicie. Ojciec tego co nagrywał jest policjantem" - coś w tym stylu. takich ludzi powinno się tępić. Głupota ludzka nie ma granic. Najpierw coś takiego nagrać, a potem jeszcze wrzuciać w internet. Tylko pogratulować.

Powiesić sk*rwieli do góry nogami i batem jeba* aż padną :) Ohhh...ale bym się nad takim człekiem poznęcał ojojoj. Tego nie da się po prostu opisać.

PS. i nie mówię o tym 3 latku bo to jeszcze niedorozwinięte i nie wie co robi, ale ten 14 (15?)latka to owszem.

Powiesić sk*rwieli do góry nogami i batem jeba* aż nie padną Ohhh...ale bym się nad takim człekiem poznęcał ojojoj. Tego nie da się po prostu opisać.PS. i nie mówię o tym 3 latku bo to jeszcze niedorozwinięte i nie wie co robi, ale ten 14 (15?)latka to owszem.

Jak znajdziesz adres, to wpadamy. W tym momencie warto było by znać jakieś osiedle JP. -.-

@DixxelI ulżyło mi.Dziekuje,do widzenia.

No to mi przykro w takim razie.

Tacy są ludzie ludzie krzywdzą ludzi zwierzęta naturę wszystko co jest tylko na tym świecie pewno wy też coś zrobiliście albo zwierzakowi albo jakieś naturze albo innemu człowiekowi i nie chodzi mi tylko o znęcanie fizyczne.

Takie błędne koło zobaczyłem.

Koleś pobił kota. Teraz wszyscy chcą go pobić. No OK, powiedzmy złapało go 2-3 osoby, i go naklepały. Tak, że koleś umarł. I co? Co to ku*wa da? To wy bedziecie mieli ostro przeje*ane... Btw. wiem że sobie tylko tak piszecie teraz, ale gdyby tak naprawde ktoś zrobił... A gdybyście powiedzieli w sądzie, że zrobiliście tak, bo koleś dręczył kota, no to możliwe, że złagodzili by wam wyrok... z dożywocia do... psychiatryka. Ot, co.

Hmm... Fakt faktem straszna rzecz.Ja również też bym coś zrobił temu 15-latkowi.Ale nie fizycznie.Możecie go tak pobić ,że nawet jeść będzie musiał przez słomkę ale on się może nie nauczyć i kiedy by wyzdrowiał zrobił by kolejny filmik.Dużo bardziej,moim zdaniem skuteczna jest psychologia.Wnika do ludzkiego umysłu, może go zniszczyć albo naprawić ale bez uszkodzeń cielesnych.

No a co z kotem? Przecież on umrze.Piszecie tylko o tych dwóch a o kocie nikt nie wspomni.Dlaczego się aż tak bardzo nie bronił? Zapewne przywiązał się do właścicieli(tak,kot tak jak pies może się przywiązać ale nie liną,tylko uczuciowo,umysłowo)I to tak naprawdę tylko nim się przejmuje a nie jakimś chorym dzieckiem(mówię o 15-latku)

Dix-Rodzina jest na pewno normalna.Tylko młodzież zepsuta.A takiej młodzieży w XXI wieku coraz więcej.No bo mało się słyszy o takim maltretowaniu?

Takie do Zaje**ć to moje zdanie bo kot to też istota żyjąca. i to musi być karane jak za człowieka bo co se oni myślą że policja ich nie dorwie ale i tak Polskie Prawo mało im zrobi ;/

Troche was pojebało, gadacie tak jakbyście sobie nie zdawali sprawy w jakim świecie żyjecie, może tak jest w każdym razie wasza sprawa.

To dziecko, 3-4letnie , ono nawet nie wiedziało że krzywdzi kota . Ale tego 14-15 latka to tylko porządnie trzepnąć, żeby nie klnąć

Jeszcze na końcu tego filmiku C>D>N napisał ...Jak to na tvnie ogladałem to myślałem że padne , jak można coś takiego bez żadnych uczuć zwierzęciu zrobić?

Takie błędne koło zobaczyłem.Koleś pobił kota. Teraz wszyscy chcą go pobić. No OK, powiedzmy złapało go 2-3 osoby, i go naklepały. Tak, że koleś umarł. I co? Co to ku*wa da? To wy bedziecie mieli ostro przeje*ane... Btw. wiem że sobie tylko tak piszecie teraz, ale gdyby tak naprawde ktoś zrobił... A gdybyście powiedzieli w sądzie, że zrobiliście tak, bo koleś dręczył kota, no to możliwe, że złagodzili by wam wyrok... z dożywocia do... psychiatryka. Ot, co.

Tu nie chodzi o to aby go sklepać tak aby zdechł (a chciałbym <_<) ale o to aby poczuł się jak ten kot :)

Ja kiedyś widziałem filmik, jak kobieta dosłownie wciskała obcas w głowę małego kota. Po kilku sekundach to wyłączyłem, bo mi sie niedobrze zrobiło i już nigdy nie obejrzałem tego do końca..

To niemożliwe co ludzie potrafią zrobić dla zabawy.

(Może trochę nie na temat, ale...)U mnie na osiedlu 2 gości pobiło prawie na śmierć menela, bo im sie "nudziło". Co się dzieje z tym światem OMFG. :blink:

To wszystko wina gier!

To wszystko wina gier!

To przez tą tibie!

[CIACH]

Powiem tylko tyle że dzieciaki teraz stają się co raz gorsze. Matka z ojcem nie dopilnuje to wychodzi że wpierw dręczy zwierzęta, a później gwałci i zabija. Dla tego brata powinni dowalić parę lat poprawczaka może by się nauczył.

admin_ico.png
Mówiłem żeby nie wrzucać tutaj tego linku! - R3m4ke

zabilbym bez skrupułow dziecko , kamerzysta a kota juz tylko dobil.

Po co maja sie meczyc .