3 latek dręczy kota

a ja jestem przeciwny bezstresowemu wychowaniu i wyrównywaniu poziomu w szkole i co? I nic.

U nas oświata młodego pokolenia zaczyna dopiero mulić po kolana w bagnie... i wyniki tegoż szkolenia będą widoczne dopiero za "już" kilka lat jeśli nie szybciej ... teraz spodziewał bym się filmików pseudo zamachowców i dewiantów myśli samobójczej i jej następstwa. Tylko Giertych i jego Samo Zaparcie Księcia Romy i Igrzysk Mundurkowych może to uratować.

Małe dzieci mają to do siebie, że są okrutne.

A to wszystko przez te durne wieczorynki XI wieku.

a ilu z was zabilo muche albo pajaka moze to nie znecanie?

tylko ze kot wiekszy to odrazu zwracacie uwage lamy . Jak chcecie byc tacy moralni to nie krzywdzie innych istot zywych,po drugie co ma wieczorynka do martretowania kota ja ogladam film akcji w ktorym sie zabijaja to mam wyjsc na ulice i tez zabijac, polowa postow tutaj to pisana przez kidsy 14latnie fuuuuuuuuuuuuuuuuu dziecko 3letnie nie mysli tak jak czlowiek 20 letni sami jak byliscie mali w gownach sie bawiliscie a teraz pierdoly bedziecie pisac ze dziecko zle .Sami w szkole byliscie podpuszczani przez kolegow zebyscie cos zrobili chociaz byliscie starsi o kilkanascie lat czego normalnie byscie nie zrobili ten sam przypadek jest tutaj dziecko 3 letnie nie zdaje sobie sprawy czy robi dobrze czy zle lamy wiec nie komentujcie

czytajac wasze posty czuje sie jak w XIVw odrazu dajcie dzieci na stos, albo utopcie w wodzie sprawdzicie czy nie sa opetane IDIOCI.

NIECH RZUCI TEN PIERWSZY KAMIENIEM KTORY JEST BEZ WINNY!!!

a ilu z was zabilo muche albo pajaka moze to nie znecanie?tylko ze kot wiekszy to odrazu zwracacie uwage lamy . Jak chcecie byc tacy moralni to nie krzywdzie innych istot zywych,po drugie co ma wieczorynka do martretowania kota ja ogladam film akcji w ktorym sie zabijaja to mam wyjsc na ulice i tez zabijac, polowa postow tutaj to pisana przez kidsy 14latnie fuuuuuuuuuuuuuuuuu dziecko 3letnie nie mysli tak jak czlowiek 20 letni sami jak byliscie mali w gownach sie bawiliscie a teraz pierdoly bedziecie pisac ze dziecko zle .Sami w szkole byliscie podpuszczani przez kolegow zebyscie cos zrobili chociaz byliscie starsi o kilkanascie lat czego normalnie byscie nie zrobili ten sam przypadek jest tutaj dziecko 3 letnie nie zdaje sobie sprawy czy robi dobrze czy zle lamy wiec nie komentujcie czytajac wasze posty czuje sie jak w XIVw odrazu dajcie dzieci na stos, albo utopcie w wodzie sprawdzicie czy nie sa opetane IDIOCI.NIECH RZUCI TEN PIERWSZY KAMIENIEM KTORY JEST BEZ WINNY!!!

Jezu ty w ogóle czytasz?! Dix np napisał o tym że to dziecko nie rozumie co robi a ty masz nas za debil.Kolejny onetowiec ;/.A poza tym to stawia się znaki takie jak ś,ć,ź,ż,ó, itp.

to jest winna mocherowych beretow ,a was mam za idiotow bo nimi jestescie czytajac to co piszecie, po drugie wogole sie razem pisze polonisto ty i jaki onetowiec? pisze swoje zdanie na ten temamt a ty sie z tym nie zgadasz to juz onetowiec? widac jestes duza dzidzia i widzisz tylko 1 strone medalu odrazu ukrzyzowalbys odrazu tego 3latka. Nadajesz sie na inkwizytora z XIVw jak reszta tutaj gdzie polowali na czarownice

@Up ha ha "w ogóle" się pisze.

a ilu z was zabilo muche albo pajaka moze to nie znecanie?tylko ze kot wiekszy to odrazu zwracacie uwage lamy . Jak chcecie byc tacy moralni to nie krzywdzie innych istot zywych,po drugie co ma wieczorynka do martretowania kota ja ogladam film akcji w ktorym sie zabijaja to mam wyjsc na ulice i tez zabijac, polowa postow tutaj to pisana przez kidsy 14latnie fuuuuuuuuuuuuuuuuu dziecko 3letnie nie mysli tak jak czlowiek 20 letni sami jak byliscie mali w gownach sie bawiliscie a teraz pierdoly bedziecie pisac ze dziecko zle .Sami w szkole byliscie podpuszczani przez kolegow zebyscie cos zrobili chociaz byliscie starsi o kilkanascie lat czego normalnie byscie nie zrobili ten sam przypadek jest tutaj dziecko 3 letnie nie zdaje sobie sprawy czy robi dobrze czy zle lamy wiec nie komentujcie czytajac wasze posty czuje sie jak w XIVw odrazu dajcie dzieci na stos, albo utopcie w wodzie sprawdzicie czy nie sa opetane IDIOCI.NIECH RZUCI TEN PIERWSZY KAMIENIEM KTORY JEST BEZ WINNY!!!

No ok to w takim razie nie jedz mięsa bo przez to giną świnie. Człowiek to bestialskie zwierze bo zabija inne zwierzęta, ale to co innego niż znęcający się nad kotem 3 latek i nagrywający to 14 latek. To raczej coś z tym czternastolatkiem jest nie tak skoro nic nie czuł, że robi źle dopuszczając do tego, albo nie czuł współczucia do tego zwierzaka. I tutaj chodzi o 14, a nie o tego 3 latak bo zgadzam się z Tobą, że 3 latek to jeszcze nie wie co on robi. No mnie akurat nikt w szkole nie podpuszcza żebym kota bił (nie wiem jak Ciebie).

@Down ha ha o już nie płacz tak :P

Bo pewnie tym kotem byles. Jezeli nie zrozumiales puenty z mojego postu to juz jestes ultra dzidzia nie bede ci tlumaczyl co to puenta zobacz w NECIE.Jak co innego gdybym ja zacza wyrywac pajakowi odnoza i nagrywal to pewnie nikt by sie tym nie przeja to perzeciez tylko pajak!!!.Pisac i osadzac to wy (nie)umiecie przypomnijcie sobie niektorzy jacy wy byliscie nascie lat temu SWIECI jebliwi skad wiecie czy teraz nie zaluje tego moze to tylko byl glupi wybryk moze chcial zrobic sobie ogladalnosc na yuotube kazdy robi bledy w zyciu lamy!!!! my polacy to tylko duzo pisac umiemy pomagajcie innym z wami tez jest cos nie tak jak bija 2 gosci 1 na ulicy to wam wtenczas nie jest zal ciekawe co wy czujecie LITOSC, STRACH????!!!!!!!!!! albo ch.j znim niech go polamia,albo widzicie lezaca osobe na ulicy to pewnie nikt nie pomoze pewnie pijak!! MORALNI POLACY badzcie w realu tacy jak na chacie przez neta kazdy kozaczy wykarzcie sie

Z tym, że zabić, a znęcać się pół godziny to różnica. Porównaj sobie rozstrzelanie ze śmiercią na Szucha. O ile coś o tym wiesz to wyciągnij wniosek.

Dzieciak jest nie winny ale ten kamerzysta zwijał by się koło tego kotka jak bym tam był.

Chyba już to pisałem gdzieś, ale napisze

Moim zdaniem zabijanie dla mięska jest dobre-bo to co zabijamy zjadamy. Dlatego nic do chińczyków nie mam że sobie koty jedzą. Ale jeśli znęcamy się/zabijamy po to żeby zabić i niech sobie zgnije to jest coś nie oke.

Także jak gdzieś na dyskotece rozszarpią kota, to niech go zjedzą i bedzie oke. Napisałem to w sumie w formie pół żartu, pół serio :P

Ale i tak zabijanie dla mięsa jest oke xD

btw krogulca tu widze 2 posty, a na liczniku ma 1, HAKER!

Bo pewnie tym kotem byles. Jezeli nie zrozumiales puenty z mojego postu to juz jestes ultra dzidzia nie bede ci tlumaczyl co to puenta zobacz w NECIE.Jak co innego gdybym ja zacza wyrywac pajakowi odnoza i nagrywal to pewnie nikt by sie tym nie przeja to perzeciez tylko pajak!!!

Zabłysnąłeś jak gówno w sedesie. I ty niby jesteś dorosły jak podpierasz swoje argumenty że ktoś jest dzidzia?

Oh, nie no, Krogulec, nigdy nie spotkałem takiej osoby jak ty na jakimkolwiek forum. No przepraszam, ale Ty pouczasz innych jak się pisze, a robisz jeszcze błędy w tym. Pomyśl co piszesz, bo to naprawdę nie ma sensu logicznego.

a ilu z was zabilo muche albo pajaka moze to nie znecanie?tylko ze kot wiekszy to odrazu zwracacie uwage lamy . Jak chcecie byc tacy moralni to nie krzywdzie innych istot zywych

Fakt' date=' zabijanie owadów, gdy równoczesne mówienie, że nie wolno zabijać i znęcać się nad zwierzętami to naprawdę hipokryzja.

dziecko 3letnie nie mysli tak jak czlowiek 20 letni sami jak byliscie mali w gownach sie bawiliscie

To raczej oczywiste, nie? No chyba że myślisz, że my nie wiemy i chcesz nas oświecić to dzięki Ci. Poza tym ja nie dam się obrażać. Sam mogłeś się bawić w gównach ale co ja to nie [kropka]

Sami w szkole byliscie podpuszczani przez kolegow zebyscie cos zrobili chociaz byliscie starsi o kilkanascie lat

WTF? Nie skomentuje, bo nie wiem jak.

A co do filmiku, to teraz ten starszy dzieciak trafi do poprawczaka, gdzie stanie się jeszcze gorszy, a kotu współczuje, bo naprawdę kocham koty i zawsze się z nimi podzielę mięsem z kanapek jak nie zjem ich wszystkich w szkole. :\

Jak co innego gdybym ja zacza wyrywac pajakowi odnoza i nagrywal to pewnie nikt by sie tym nie przeja to perzeciez tylko pajak!!!

WTF??? Na jakiej podstawie wysunąłeś taki wniosek???

Pisac i osadzac to wy (nie)umiecie przypomnijcie sobie niektorzy jacy wy byliscie nascie lat temu SWIECI jebliwi skad wiecie czy teraz nie zaluje tego moze to tylko byl glupi wybryk moze chcial zrobic sobie ogladalnosc na yuotube kazdy robi bledy w zyciu lamy!!!!

No i dobrze niech żałuje. Nikt nie mówi, że nikt błędów w życiu nie popełnia. BTW o czym Ty w ogóle piszesz, zastanów się lepiej dobrze nad tym?

krogulec pasożyty trzeba tępić ...

a z tym pajakiem to ile razy na takiego nadepneles i co placz?...

muchy to scierwo wiec nie pierdziel a kot,pies itd przyjdzie na zawolanie popilnuje,radosci troche wniesie do domu

wiec ogarnij ... obronca zwierzat od 7 bolesci...

Krogulec, a skąd ten pomysł? Ja jak widziałem jak koledze się nudziło i powoli odrywał pająkowi nogi to trochę mi się w brzuchu nie fajnie zrobiło. Wiecie o co chodzi. Poza tym owady i inne robaczki to jednak robaczki, a ssaki czy ptaki to już inna rzecz. Jak usłyszałem, że ktoś wydłubywał oczy ptakowi, a potem zostawił go na śmierć to się we mnie krew gotowała.

No i w sumie wiesz muchy są niezdrowe, roznoszą choroby itd. A np komary, zabijamy bo nas atakują. Jakby koty wysysały krew to też byśmy je zabijali. Ale przecież nie znęcali się. Sęk właśnie w tym, że zabijanie i znęcanie się to dwa odległe lądy.

Po waszych postach widze ze niezle dzidzie jestescie dowartosciowujecie sie na forum widzisz ty tez choroby roznosisz trzeba cie ubic bo niezdrowy jestes. o widzisz XPLODE ja nie jestem obronca zwierzat od 7 bolesci wlasnie pokazales metalnosc polakow w realu kot by zdychal kopnal bys, pokazane na youtube wielcy obroncy zwierzat STFU. Cwieq ty nie badz taki chop zeby tobie sie kiedys noga nie powinela zebys ty nie byl kiedys osadzany.Grognag skad wiesz jak blyszczy gowno w sedesie, pewnie w nim siedzisz????

@krogulec Co Ty w ogóle piszesz?? Weź się stuknij głowę i pomyśl co piszesz. Jakieś historie z kosmosu wypisujesz.

Pozwolę się wtrącić: koniec dyskusji. Powodów mam nadzieję nie muszę podawać.

Właśnie w TVN na wiadomościach usłyszałem i zobaczyłem że film który oglądałem znalazł się na antenie . 3-4 Letni chłopiec dręczył kota , zatrzymano autora jego brata 15 - letniego czeka na niego kara . Kot jest przestraszony boi się ludzi a tym bardziej małych dzieci . Filmiku już nie znajdziemy w sieci gdyż został usunięty . Między innymi co ten durny dzieciak robił temu kotkowi : Łapał za szyje i rzucał o ścianę . Łapał za ogon i nim rzucał

gdy kot go udrapną kopał go . I nie można uwierzyć że ten głupi nastolatek to kamerował i na to pozwalał . Na tej stronie można zobaczyć zdięcia http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,8872992,_Kto_jest_wiekszym_hardkorem__kot_czy_kotobojca__.html