nie, wlasnie w tym problem, poradnik nie jest od tego żeby pisał Ci go noobek, instrukcje wymiany jakichś części do samochodu tez weźmiesz od jakiegoś randoma z internetu który twierdzi że wszystkie wie najlepiej? no nie.
nie mowie ze jestem jakis pro, ale chcialem zauwazyc ze rzeczy które wypisałem na pewno liczą sie bardziej niż "pozytywne nastawienie", bo to po prostu mydlenie oczu
@Velario, mów mi więcej, ta, jestem w s3, nie ma co ukrywac tak trafiło i męcze sie już z tą ligą dosyć długo, rzadko teraz gram a jak juz to nie rankedy bo staciłem cierpliwość na solo, a do duo nie mam nikogo.
może w takim razie oświeć mnie co takiego napisałem źle? bo z tego co widze wbiłeś, porobiłeś sobie jaja i wybiłeś jakby wszystko co napisałem było kłamstwem, a powinienes zauważyć że jest różnica pomiędzy teorią a praktyką.
A co do marków pod aspd na vayne i to że adc to najcieższa pozycja to chyba przeczytałes nie moje posty...
no chyba ze chcesz mi wmawiać ze marki pod predkosc ataku sa dobre na vayne XDDD hahahahahahahahahah, beka
@edit, ANO TAK, zapomniałbym, są dobre oczywiście! ale jak zbierzesz już na nią cały build ![;)]()