4story PL

Wesprzyj jeden z dwóch narodów, Valorianów albo Derionów, w niekończącej się walce o hegemonię i prawdę o Iberii, twojego nowego kraju. Aby dowiedzieć się więcej o historii twojego narodu i o całej Iberii kliknij tu.

Każdy z narodów napisał swoją własną, dla siebie jedyną prawdziwą historię - napisz teraz Ty swoją własną historię!

http://www.4story.pl/

screen_0029.jpg

screen_0090.jpg

screen_0095.jpg

screen_0034.jpg

Wymagania

CPU: Pentium4 1.6GHz Pentium4 2.4GHz

RAM: 512 Mb 1 Gb

Karta graficzna: GeForce4 MX440 64Mb GeForce FX5200 128Mb

DirectX Version: DirectX 9.0c DirectX 9.0c

Pamięć dysku: 2GB lub więcej 3GB lub więcej

3 Rasy A w każdej 6 Klas.

I wszytsko jasne

sciagam wlasnie testwoal ktos?? bo chyba bedzie super gierka a super to ze po PL :lol::P

Ja grałem w wersji Global a Pl już 33 %. Mam nadziej że nie będzie dzieci neo a grind w Polskim groni da się przeżyć

uhuhuhu

ładnie to wygląda ;d

pobieram

Ja grałem w wersji Global a Pl już 33 %. Mam nadziej że nie będzie dzieci neo a grind w Polskim groni da się przeżyć

hehe tak jak w metinie zara sie zaroi od Neo :P

Możecie sobie pooglądać forum ;p Już są dzieci NeO

a jest to polska wersja??? Bo jak tak to jestem na TAK!!!

a jest to polska wersja??? Bo jak tak to jestem na TAK!!!

ojej omg ale wspaniale... przeciez z ang da się przezyc a nawet bardziej bo mniej neo

To będzie nowy magnes na dzieci Neo

to samo jak w metinie będą dzieci neo

Więc raczej się nie skusze.

Fajna rasa ten mały typuś

W metinie 2 roi sie od cheterow i dzieci neo bo admini i Gmi se na to pozwolili. Jak chcecie pozadnego serva musicie liczyc na Adminow i GMow. Ja gram na polskim servie Age Of Conan. I jak narazie jest tam wysoka kultura osobista... Ostatnio koles za pyskowanie dostal bana na pisanie na 7 dni. Polskie Getto nie musi byc wcale takie zle.

Z tego co widze po screenach jest to wersja niemiecka.

Pytanie do kolesia ktory zakladal ten temat: W ilu % jest juz spolszczona ta wersja? :D

Spawn,co innego płatny serv

JA tam z angielskim przeżyje spoko. Ściągamy :lol: :lol: :lol:

Na razie mam 4 lvl (wiem wymiatam) i jakieś 99 % gry. Chociaż jakość spolszczenia nie zachwyca.

Teraz ściągam tą grę i mam podobne obawy co inni użytkownicy Dzieci Neo. <_<

juz zagralem wiedz cos opowiem wiedz tak grafa niezbyt dobra przypomina ta gra jakby Knight Online postacie troche dziwne takie ze jakies elfy niedorobione albo wrozki male jak mrowka ale podobne do knight online orc maga klas jest 6 gram wlasnie archerem mysle ze bedzie dobry gralem juz czarodziejem ale maly def i hp bezsensu ocena gry to 7,5/10

Pograłeś 5 min i wystawiasz ocenę.Niezły jesteś,tak poza tym to piszę się więc a nie wiedz i zazwyczaj w grach magowie mają mało hp i def więc raczej z sensem.

to ty glupi nie gralem 5minut tylko okolo 2h 30min gram zaklinaczem ma te swoje pety fajne

A może jeszcze grałeś 2h 30min 46sek,to fajnie że grasz zaklinaczem i że ma te swoje pety fajnie no nie,oj ja głupi PRZEPRASZAM,mógłbyś recke napisać?? proszę