4story PL

wes mnie nie wkur*** jak by mi sie nudzilo to bym se napisal a ty nie badz taki madry panie kujon

Ale pan kujon taki jest,przykro mi.A ty masz 10 lat więc nawet nie próbuj przeklinać!!!

Do władz:Sorry za spam nie mogłem się powstrzymać,dajcie mi warna albo jemu bo tak to nie wyrobie.

O ktoś z Metina przyszedł :P:P:P

A i do twojej informacji "TO COŚ" to nie ork, tylko bestia (taki taureno podobny).Aha i do informacji graczy:

-jak chcesz grac klasa magiczna( mag, zaklinacz) wybierz gnoma ( ma on dodatki do magii, czy cuś takiego)

-Wariorem to wybierz bestie ponieważ ma największy def i liczbę hp.

-Zabójca lub archerem to człowiek dostają oni do dexa dodatek.

Gra jest możliwa każda klasa w każdej rasie ale jeśli chcecie wymiatać to lepiej tak zrobić.

A i grafa niby z knight-a wzięta, a może z tibi(nie mam celu obrażenia tej dobrej gry) od razu

no to sorrki za przeklenstwa bo nie lubie jak NIBY mowie prawde a ktos mowi ze to nie prawda aha i co masz do tego ze gram w metina2 mi sie ona podoba

Fajnie że spolszczają coraz więcej gier , tylko czemu nigdy nic z czołówki :/

Ponieważ jak spolszczą te z czołówki to dzieci Neo się na nie przerzuca i będzie koniec gry z czołówki.

Zainteresowała mnie ta gra :)

WoW na privie mi nie przypada do gustu ale klon WoW'a na globalu to już coś :)

Od kiedy stoi ten server i czy gra tutaj ktoś ? Chętnie bym zaczął.

Jak ci tak podoba się w0w to se zagraj w RoMa-f2p klon w0wa

SOrry ziomek ale w każdym mmorpg mag ma malo defa i hp bo ma kolosalne obrażenie (duże :P) jak widać grałeś tylko w metina bo ci to przeszkadza mag (tak myślę) ze jest to taka postać żeby się na poczatku pomęczyć a później urosanać w silłe ...

graj dalej w tego metina

@topic

grałem w ta grę i mi się całkiem podoba polecam human>assassin jest naprawdę dobry, że tak powiem najlżej mi się nim grało chodzi mi o to że najłatwiej ma średnio hp i całkiem spore DMG,dużo questów (ciekawe questy)

Gra jest dobra ale nie jest najlepsza skończyłem po 3 dniach grania w każdym dniu po 2-3 godziny

hmm niech będzie 5/10

@down

Dla mnie 6/10 kolejne przeciętne MMO za którym nigdy nie zatęsknie

dokładnie broda :P

Ja grałem tylko na niby globalu i powiem tak . Faktu że to klon wow-a chyba nie musze tłumaczyć. Grind strasznie nudny i powolny , gra nie ma tego czegośzwanego 1 more lvl & i go sleep. Jednak jako klon wow-a ma ciekawe i rozbudowane questy które trzeb CZYTAC a nie przeklikać , teraz nie macie też bariery językowej więc możecie spróbować . Ostatnia sprawa to słaba optymalizacja silnika , nie wierzcie w te wymagania podane . Dla mnie 6/10 kolejne przeciętne MMO za którym nigdy nie zatęsknie

Wczoraj sobie to ściągnąłem i powiem nie jest najgorzej, jeżeli chodzi o samą rozgrywkę. Natomiast jak spojrzałem na czat... (Metin2) dosłownie 10 latki nie umiejące pisać nick'i typu"UzumakiNaruto" "wojownikSmierci" "WojownikBody" "Ninja" co 3 post na czacie to "Ktury z was gral w metina2? Ja jusz nie gram bo to wyszlo po polsku"

Dlatego lepiej znać Angielski w średnim stopniu i ciupać MMO właśnie w tym języku(czyt. 90% mniej dzieciaków).

Grałem i gram i wcale nie ma dzieciarni jak napisał to pan Up większość osób to osoby pełnoletnie w wieku 18-25 z takimi można pogadać są jednak jakieś dzieci neo ale od razu zostają tępione przez poważnych i kulturalnych graczy

mi to wyglada jak na klon[czyt. polaczenie kilku gier] i jeszcze te dzwieki niemieckie;/

Dominik przepraszam za słowo , ale powoli mnie wqrwiasz , wypowiadasz sie w kazdym temacvie a nic do niego nie wnosisz. Gdzieś był temat spam tam se postukaj

Dominik przepraszam za słowo , ale powoli mnie wqrwiasz , wypowiadasz sie w kazdym temacvie a nic do niego nie wnosisz. Gdzieś był temat spam tam se postukaj

o boshe najlepiej jakby nikt nic nie mowil :blink: takie posty zachowaj dla siebie bo robisz offtop

@Kto robi, ten robi..

Faktycznie mógłbyś trochę się pohamować.

BTW. Dlaczego nagle takie halo się robi wokół 4story? gra jest na stronie głównej od niepamiętnych czasów...

Fajna gierka.

Ale wie ktoś czy da się ustawić napisy???

To i ja dorzucę swoje dwa grosze. Powiem szczerze że gra nawet na polskim serwerze mi się podoba. Czuję jej klimat. Oczywiście dzieci Neo również mnie denerwują a szczególnie osoby które pytają "NA którym zabiera się od potworka kase". Jeśli chodzi o samo spolszczenie nie przesadzałbym z tym 33% raczej dużo mniej moim zdaniem. Sama gra mnie wciągnęła. Co mnie najbardziej zniechęca do niej to czas ładowania. Strasznie długo się ładuje na serwer, lecz potem wszystko zaczyna chodzić płynnie (u mnie i tak tnie bo starego kompa mam). Raczej ta gra cieszy moje oko bo po 2 latach gry w WoW'a na blizzardowych serwach a potem dwa razy tyle conajmniej na privatach zauważyłem że WoW się zeszmacił. Ta gra jeszcze nie, a dzieci Neo szybko się wykruszą moim zdaniem. Osobiście wykasowałem grę gdyż stwierdziłem że przed maturą lepiej czymś takim się nie zajmować.

no może i racja.

Ale czy da się ustawić napisy w grze??????????? :mellow: :mellow: :mellow:

Bo mi karata dźwiękowa wysiadła

no może i racja.Ale czy da się ustawić napisy w grze??????????? :mellow: Bo mi karata dźwiękowa wysiadła

Tylko teksty są przetłumaczone... głosy są niemieckie.

szybko sie expi w 4story???????? sa takie czary ze naprzyklad czar bierze jakas grupke potworow?