4story PL

szybko sie expi w 4story???????? sa takie czary ze naprzyklad czar bierze jakas grupke potworow?

Expi sie wolno, ale jak zasuwasz z questami to nie jest najgorzej. Ja w 2 dni 16 lvl zrobilem po 3 godziny grania dziennie. Co do tych czarow to bodajze Lucznik, i Zabojca(czy jak mu tam) ma umiejetnosc tzw. Lurowania

szybko sie expi w 4story???????? sa takie czary ze naprzyklad czar bierze jakas grupke potworow?

Expienie jest dość nudne i długie, a co do drugiego pytanie to ci nie odpowiem, bo nie grałem klasą czarującą.

PS Wiesz, że każdy wykrzyknik powyżej 3 równa się -10IQ?

4Story, można expić w miarę szybko, jeżeli robisz wszystkie questy jak lecą. Dość ciężko się gra, ponieważ gra po jakimś czasie staje się nudna i oklepana. Dodatkowo, podobieństwo do WoW'a (dla jednych dobrze, że tak jest), moim skromnym zdaniem, pozostawia wrażenie, że już gdzieś to widziałem (osobiście nienawidzę WoW'a).

a wiecie moze czy w 12SKY sie expi szybko?

a wiecie moze czy w 12SKY sie expi szybko?

Ktoś zaraz odpowie nie,a ty czy są privy do tej gry.

Ściągnij,zagraj

jak kolo pisal ze w 2 dni ma 75lv to sie pytam czy maly czy duzy

TO COŚ WYWNIOSKUJ Z TEGO! SKORO 75LV W 2 DNI NABIŁ!

Ja chce napisyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! :angry: :angry: :angry:

:angry: :angry: :angry:

:angry: :angry: :angry:

---------------------------------------

Jak nie będzie napisów to ja nie gram.

-----------------------------------------

Moje zażalenie do tej gry:

NAPISÓW NIE MA!!!

-----------------------------------------

Chce napisy!

W 4story expi się wolno w porównaniu do innych gier :/

Zaskoczyła mnie grafika tej gry i jej wymagania archlord ma mniejsze wymagania sprzętowe, a wygląda o wiele lepiej . Gra oprucz tego że jest po polsku to wyróżnia się od gier innych mmorpg i nijak niejest podobna do WoW'a .

W 4story expi się wolno w porównaniu do innych gier :/Zaskoczyła mnie grafika tej gry i jej wymagania archlord ma mniejsze wymagania sprzętowe, a wygląda o wiele lepiej . Gra oprÓcz tego że jest po polsku to wyróżnia się od gier innych mmorpg i nijak niejest podobna do WoW'a .

WoWa przypomina tylko grafika która i tak jest biedna i nie dopracowana. Poza tym wow jest 10x bardziej rozbudowany.. 4story to typowy "Średniak" który się nudzi po paru dniach gry:) (Oczywiście dla takich starych wyjadaczy jak ja)

noobstwo zżera tą grę już nawet nie da się grać bo podbiega do ciebie noobek na 1 lvl a ty nie wiem 30 i pisze "podespish?" wcześniej grało się fajnie ale teraz wszędzie to reklamują i zbiera się całe noobstwo z metina i innych szitów a poza tym to Administratorzy Gry się bronią tym że to jeszcze OB i nic dla tej gry nie robią ta gra po prostu przestaje być świetna

Joker oświeć mnie , kiedy ta gra była świetna?

Broda-Kiedy była tylko i wyłącznie po angielsku,niemiecku etc etc bez polskiego

Wtedy to był tylko przeciętniak , bo chyba n ie uważasz że to ta sama liga co RoM , Archlord czy Requiem?

nie za china ale w tedy było miło ale się skończyło

Wesprzyj jeden z dwóch narodów, Valorianów albo Derionów, w niekończącej się walce o hegemonię i prawdę o Iberii, twojego nowego kraju. Aby dowiedzieć się więcej o historii twojego narodu i o całej Iberii kliknij tu.

Każdy z narodów napisał swoją własną, dla siebie jedyną prawdziwą historię - napisz teraz Ty swoją własną historię!

http://www.4story.pl/

screen_0029.jpg

screen_0090.jpg

screen_0095.jpg

screen_0034.jpg

Wymagania

CPU: Pentium4 1.6GHz Pentium4 2.4GHz

RAM: 512 Mb 1 Gb

Karta graficzna: GeForce4 MX440 64Mb GeForce FX5200 128Mb

DirectX Version: DirectX 9.0c DirectX 9.0c

Pamięć dysku: 2GB lub więcej 3GB lub więcej

3 Rasy A w każdej 6 Klas.