5 gier ale tylko jeden Team

Witam.

Mam dla nie których do zaoferowania 5 gier które powinny wszystkim chodzić.

Tworze to ponieważ chciałbym żeby grali ci też którzy mają słabsze kompy.

I tak:

Flyff Global, Ragnarok, Cronous, Hero Online, Silkroad Online.

Oto 5 gier i chciałbym z wami w jedną z nich pograć.

Prosiłbym was o to żebyście napisali w którą grę byście zagrali i opisać 1-2 zdania o niej.

Potem można stworzyć co najmniej 5 osobową grupkę i grać razew w wybraną grę :D

Może znajdą się ty jacyś długo wieczni gracze i pomogą nam w grze ;) |

Żeby nie robić śmieci zróbmy tak że piszemy góra do 2 stron a jak dalej nie będziemy wiedzieć w którą grać to coś innego wymyśle.

Jakby miał ktoś jakieś pytania do mnie piszcie PW :)

Z góry dzięki :D i pozdrawiam :P

Ja jestem za i juz mówie za odpada flyff. Czemu? Podobno zeszła na psy i jest nie warta grania. Co do gry w którą bym pograł to Silkroad, Hero Online i Cronous. Dlatego bo to są gry w które nie grałem ichciałbym w któraś z nich zagrać. Osobiście jestem za tymi 3.

Ja zaś jestem za flyff,silkroad i hero online. Poniewaz tylko te gry przypadły mi do oka. Mam nadziejeze wybierzemy grę i zagramy.

Ja jestem za Silkroad, bo to grałem w nią za gówniarza i uważam, że z tych gier najlepiej przypadnie nam do gustu, a ponieważ mam ładnych parę lat doświadczenia w tej grze, będę służył pomocą. Pytanie tylko czy serwer prywatny, czy oficjalny :)

Wiecie. Piszcie dalej: Silkroad Online biorę pod uwagę bo mamy doświadczonego gracza :D

A i pamiętajcie że Silkroad Online nie Silkroad-R tylko pierwsza część :P

No to piszcie jeszcze co byście wybrali a co napewno nie powinno się grać (żeby było już łatwiej do wyboru) i opiszcie czemu chcecie w to grać :)

Moje zdanie:

Flyff Global - osobiście nie grałem i nie wiem jak to jest

Ragnarok - ciekawe i dla fanow 2,5 D

Coronus - Grafika, grafiką ale to nie ważne bo to mamy wybrać dla wszystkich

Hero Online - mało o tym słyszałem

Silkroad Online - dużo słyszałem gra całkiem, całkiem

Ale pamiętajcie to tylko moje zdanie ważniejsze są wasze zdania na temat tych gier :P

Pamiętajcie jak macie jakieś pytania to piszcie jeszcze PW do mnie. :D

Ja tam mogę zagrać w co tylko wybierzemy.

A jak tam to :

Ja myślę żeby odpadło Flyff, Ragnarok

A z reszty gier wybrać tą jedyną :P

SRO-R i zwykłe SRO to niemal to samo, jednak SRO-R jest bardziej "przyjazne" graczom. Dzieje się tak ponieważ w tej wersji dodano więcej questów, a przedewszystkim wyeliminowali goldfarmy. Ale jeśli chodzi o grafike i skille to nie ma różnicy.

ja z chęcia chciałbym pograc for fun w Silkroada :) ma swój klimat i grafike która przypadła mi do gustu :) zwlaszcza ze jest wsrod nas doswiadczony gracz to zawsze nam cos doradzi a w grupie od nowa zawsze razniej :)

A jak z tym Silkroad ??

Pójdzie wszystkim bo 2 mi pisało że mają takie kompy : Xp, 2GB RAM, 2.8 Ghz, Pentium 4, Radeon 9250 ja mam taki sam tylko Ghz to 3.0 Więc jak z tym jest zadziała nam ???

da rade :)

Hero Online, za klimat skille i w ogole.

Grałem w tą grę 7-8 lat. Ciekawe czy coś z IS zrobili czy dalej P2W.

Dobra Silkroad jest brany pod uwagę :P ale narazie skupmy się na dalszym głosowaniu :D do 19.30 trwa głosowanie :D

Głosujmy, wybiermy i grajmy :P

U widzę że coś się temat rozkręca i też kolejna osoba doświadczona w innej grze :P

Zaraz hero pobiorę i powiem wam czy jest sens brać je pod uwagę.

No właśnie widzę :)

Więc tak:

Mamy dwie doświadczone osoby w 2 grach Silkroad i Hero Online

Te gry są na razie najbardziej widoczne do wyboru :D

Ale nadal może się okazać wybraniem innej gry. PAMIĘTAJCIE!

Możecie dalej pisać która z tych pięciu gier wam się podoba :D i która z tych gier wam się nie podoba i nie chcecie w nią grać.

Głosowanie jest do godziny 19.30 (mam taką nadzieję) Po tej godzinie będzie rozstrzygnięcie.

Najwięcej głosowana gra wygra. Jeśli chcecie o coś zapytać piszcie PW :)

Więc głosujemy, wybieramy i gramy!! :D

Nie grałem w Hero online ale myśle że silkroad jest lepiej rozbudowaną grą i w dodaku na długi czas ale jeśli wybierzecie Hero online to tez zagram o ile wyjasnicie co i jak .

Okej to przedstawie może po krótce co się dzieje z Hero.

Wbiłem teraz i się zdziwiłem, bo wróciło sporo graczy.

Jest bardzo mocno rozbudowaną grą, a do tego trzeba latać w grupie.

Po dziś dzień nikt nie osiągnął czegoś takiego jak End-game tutaj.

Więc zapraszam :)

Mój głos: Hero Online

jak cos to kanal Teamspeak 3 moge udostepnic wiec zainteresowani niech pisza pw

Ja mógłbym grać z wami w Silkroad-R. Grałem w silka kilka ładnych lat temu dość długo i chciałbym do niej wrócić. :D

Silkroad-R duzo sie rozni od zwyklego?>