5 gier ale tylko jeden Team

Różni się na przykład tym, że w SRO-R masz stamine.

ragnarok tylko i wyłącznie

No widze co nie co :D

I tak:

Hero Online, Silkroad (ale ktorą wersję?) te gry są na prowadzeniu i niech tak zostanie. :D

Te dwie gry WYGRYWAJĄ!!

Ale teraz trzeba przekonać nas do jednej z tych gier więc napiszcie która była by dla nas najlepsza :P

Silkroad ladna grafika i klimat :)

Silkroad - klimat i świetne klasy :D Mogę grać bardem. I konieczne wersja R, bo bez sensu pchać się w tą starą.

Silkroad - zdecydujmy się jak wersja będzie dla nas najlepasza

Hero Online - kto bedzie chciał w nia grać

Która z tych gier będzie dla nas dobra? PISZCIE!! :P

W silkroad full eu party?

Ja bym był zainteresowany silkroadem. Tylko jaka wersja i jak wyżej czy full eu party?

Mam nadzieję że do jutra już wybierzemy Hero Online lub Silkroad :D

A co to jest to eu party ??

ja juz bym dzis chcial zaczac sciagac by od rana grac

Eu party - w party/grupie(bodajże osiem osób to jest full, nie pamiętam) są tylko klasy eu(europa).

Panowie :)

Niektórzy mówią o Silkroad ale której wersji ?? Ja mówię że napewno jakby co jestem za global Silkroad i Silkroad-R.

A kilku za Hero Online, gra też całkiem ciekawa ale trzeba też jeszcze coś o niej usłyszeć :P

wybierzcie Silkroada tylko jaka wersje?> ktora polecaja doswiadczeni gracze ktora bedzie lepsza

Jeżeli dużo gracie to silkroad na zwykłej wersji ponieważ jak już mówiłem na silkroad-r jest stamina, gdzie po paru godzinach(nie pamiętam ilu) exp który zdobywasz spada o 50% a po następnych godzinach spada do 0. Jakoś tak było jak ostatnio grałem.

Dobra zanim Wybierzemy którąś z tych gier i wersji :D mam kilka rutynowych pytań :)

1. Silkroad vs Hero Online czyli gdzie spotka się więcej ludności jak i w tym polaków ?

2. W której z wersji Silkroad będzie więcej ludzi?

3. Jak z IS w tych grach ??

4. Gdzie jest więcej eventów itp?

5. W której grze jest najwięcej lvli a i do tego gdzie jest więcej rzeczy (zbroi, broni itd.) ??

Oto moje pytania :D jak ktoś odpowie bo chcielibyśmy wiedzieć :)

Wychodzi na to ze Silkroad zwykly. Duzo polaków z IS nie wiem jak jest a lvl bardzo dlugo sie wbija w silku wiec jest zabawa:)

Max level bez bota to około roku musisz bić.

Gryfoox wybieraj juz bo chce zaczac sciagac

Niech każdy na coś zagłosuję i jutro autor poda wyniki.

Więc ja jestem za silkroadem, ale nie za tworzeniem party tylko za stworzeniem gildii. Żeby nie być zależnym od innych siedmiu osób w grupie.

Tez sie podpisuje pod Rolfem tylko fajnie by bylo juz dzis bo autor mial wybrac gre do 19.30 a juz 21.30 i tak wiekszosc wybiera Silkroada