5 gier ale tylko jeden Team

Zgadzam się z Rolfem głosujcie a ja jutro o 17.30 podam wyniki :) Wiec wystarczy napisac na co glosujecie a ja jutro podam wyniki!

Mialem do 19.30 wybrac ale inni pisali, wiec niech wszyscy do jutra maja głosować:P

ja sciagam juz silka najwyzej nadaremno:P

Nawet jeśli silkroad zostanie wybrany to nadal nie wiemy jaka wersja.

a to nie idziemy na joymaxa EU?

No nie wiem co ludzie wybiorą jeśli padnie na silkroad.

Zatem myślę, żę SRO-R, będzie lepszym wyborem. Tak jak mówiłem, jest tam więcej expa z questu i mniej grindu, co pozwala na szybsze expienie i goldfarm na spotach nie ma. Jutro mam nadzieje wszyscy się zgadamy i ładną ekipa zawitamy na jedwabnym szlaku. Jak tylko wrócę z pracy jutro to zacznę grę, ale nie wiem czy dam radę przed 17:30, zatem jak coś ja się piszę.

Też słyszałem podobno, że na sror potrzeba mniej sp na skille, że na małym gapie można jechać i na wszystko wystarczy. Jednakże ja raczej jestem za normalnym silkroadem.

Myśle, że sro-r będzie lepszy bo dłużej utrzyma ludzi w grze, a i wspólne robienie questów sprawia większa przyjemność.

Widzicie?

Hero Online jest o wiele mniej znane, a wy nawet spróbować nie chcecie. Grałem w obydwie gry i stwierdzam, że co do poziom trudności to Hero stoi na o wiele wyższym poziomie, nie mam lvl-capu, crafting jest bardzo trudny, bossy to wyzwanie dla grupy a nie każdego solo, dobieranie sprzętu gra tu kluczową rolę, system petów walczących jak i mountów, walka opiera się o skille (auto attacku się praktycznie nie używa), wojny 100vs100, 30vs30, walki gildii o dominację nad świątyniami, które dają bonusy, arena do otwartych walk.

Naprawdę zachęcam do spróbowania czegoś nowego towarzysze :D

I co do klimatu, to muzyki z Hero chyba nie przebije żadne orientalne mmo.

Nie wiem, czy o wszystkim wspomniałem, jeżeli coś sobie przypomnę to dopiszę.

Podobnie jest z silkiem, niby jest level cap ale wbicie jego ręcznie jest arcytrudne, do tego musisz farmić sp albo jechać na konkretnym gapie bo inaczej zabraknie ci na skille. Co do craftu nie będę się wypowiadał. Bossy także są trudne, jeżeli walczysz z bossem na twój lvl, także do tego potrzeba grupy bo samemu nie podołasz. Tutaj tak samo sprzęt gra główną rolę i walczysz skillami a nie autoatakiem. Pety walczące także masz i wojny i inne pvp także. W gruncie rzeczy z tego co wypisałeś gry są bardzo podobne, teraz wystarczy wybrać. Przyznam się, że nie grałem w hero online ale jakoś zawsze ciągnie mnie do niego, ma swój klimat.

Poczekajmy na GryfooXa i zobaczymy co wybierze:) mi to obojętne to czy to bo obie gry maja klimat

No no ludzie zaskakujecie mnie :D

Tak jak już mówiłem to o 17.30 podam wyniki i będziemy wtedy grać :P

Ale nadal piszcie swoje odpowiedzi. :D

ja zaraz ide testowac Gunz2 :D

Ja też jestem za SRO-R, jakby co to na priv mi napiszcie gdy będziecie grać.

Ja już pobieram isro i sro-r za 10 minut będę miał. Na isro jeśli sobie pasy przypomnę mam wiza 111 lvl.

Ja już się pogóbiłem więc w jaką wersje SRO ??

A co do Hero Online Samuraj opowiedz coś jeszcze o tym :D

Nie wiem którą wersję, ja pobrałem obie.

Jak kto woli :D ale najlepiej żeby to była tylko jedna z tych 2 wersji :P

Ja nie grałem osobiście w te gry i chciałbym jeszcze coś uslyszec o hero :P

Ciężko jest mi tak opisywać, lepiej byłoby się spotkać na TS3 to bym odpowiedział na wasze pytania.

A jak jest z IS w SRO/SRO-R i Hero w którym kupisz jakby co sms te "monety" ?? Oczywiście za nasze i ile by to kosztowało?? takie pytanko :D