a też sobie z wami pogram ; p dawno w silka nie grałem ; p
5 gier ale tylko jeden Team
widze ze nas coraz wiecej:) jak cos gramy w SIlkroad R serw Merv
Będę miał opóźnienie w dołączeniu do gry, bo net mi szwankuje i nie jestem teraz w stanie ściągnąć silka. Jak tylko internet wróci do normy, to czym prędzej was dogonie z lvlvem
nie ma problemu jak co czekamy im nas wiecej tym lepsza zabawa
Mamy w planach jak wbijemy większy lvl zrobić guild, więc nim nas więcej tym lepiej
W zwykłym sro na założenie gildii potrzebny był 20 lv i 500k golda, nie wiem jak w sro-r.
gold dopiero po 70-80 lvlu leci wiec dopiero wtedy mozna tu zalozyc guild
Po 71 bodajże
Również chciałbym dołączyć do zabawy jednak nie posiadam doświadczenia w tej grze, czy znalazł bym osobę skłonną do pomocy ?
nie ma problemu sporo osob tez dopiero zaczelo swoja przygode z Silkroad R mamy paru doswiadczonych graczy i jak bedziesz na TS to oczywiscie sluzymy pomocą
Ja będę jak wczoraj około 16 po pracy. Mogę pomóc tym którzy zaczynają
Dzisiaj już dołącze do gry i będę mógł służyć radą co do buildów oraz wszystkiego dotyczącego jedwabnego szlaku.
no to czekamy jakbyscie nie mogli znalezc adresu TS do nas to piszcie do mnie na pw tutaj
Jeśli ktoś będzie chciał grać w Ragnarock'a, to ja chętnie się przyłącze
Tylko napiszcie mi Pw jeśli ktoś jest zainteresowany
Pozdrawiam
Sewei
Ja bym chętnie zagrał
Sewei to zaloz inny temat... bo po co mieszać tu....
Dobra z wami zagram. Jak narazie 15lvl caster mag . pisać skype jak ktoś mój skype :juniorek991 albo 櫻井 コウミ bo nw która dobra nazwa xD, ale na obrazku jest taka dziewczynka słodka xD
jakiś TS bo tamten nie działa ...
tspolska.pl kanal 15 pass qwerty123
Wszystkich zainteresowanych grą z nami w silkroad-r, zapraszamy do tego tematu http://mmorpg.org.pl/forum/topic/52144-silkroad-r-ekipa-do-wspolnej-gry/ .