Czyli co ??
Gramy w SRO-R ?? na 100% czy ktoś ma jeszcze jakieś inne wypowiedzi ??
Czyli co ??
Gramy w SRO-R ?? na 100% czy ktoś ma jeszcze jakieś inne wypowiedzi ??
no raczej tak bo wiekszosc caly czas pisze o Silkroad
wbijajcie na TS co podalem jak cos
Ja się piszę jakby co ale zanim to popatrzcie też na to tu pisza na koncu jak oceniaja silkroad i silkroad-r
Ok więc silkroad-r, server Merv.
Wszyscy zaczynamy od 0 i wbijać na ts który podany wyżej
No to tak :
Wybraliśmy Silkroad-R
Ja od jutra zacznę grać i mam nadzieję że będzie super
jak cos juz jestesmy we 3 osoby na TS i zaczynami chinczykami:) chetni niech wbijaja
Witam, chetnie pogram z wami w sro-r, ale to dopiero jutro, bo temat zauwazylem dopiero teraz, a gry jeszcze nie mam, wiec jak ktos bedzie na tyle mily i poda adres ts'a, o ktorej zazwyczaj ludzie beda online, to bede uradowany ;D
adres TS masz na poprzedniej stronie.Ja jestem caly czas online wiec nie ma problemu:)
Ja również dołącze dopiero jutro ale z pewnością wspólna gra będzie przyjemna, choć ja zamierzam grać euro Wizzem.
spoko jak cos bede czekal z reszta na TS:) teraz ide spac jutro od rana wracamy do gry coraz wiecej osob wchodzi na TS i zbiera sie ekipa do gry wszyscy sa mile widziani
Zapraszamy do gry, w tej chwili jest nas dwoch na ts
Ja już wczoraj grałem, dzisiaj wbije po pracy około 16. Zapraszamy wszystkich, sro-r serwer Merv.
Ludzie mam problem ponieważ kiedy pobiera się SRO-R wyskakuje mi błąd: Failed to read catalog. I kiedy dam ok to mi się pobieranie wyłącza a jak nie dam OK to się dalej pobiera. Co robić? Stanie się coś jak nie dam ok i się pobierze ale może coś nie wyjść ?
ja Ci niestety nie pomoge bo nie mialem tego błędu... spróbój cos pokombinowac lub poszukaj w necie.
poki co zapasowy TS bo tamten cos lezy : tspolska.pl kanal 15 pass qwerty123
Nowy mówisz o launcherze tak? Może źle go pobrałeś, spróbuj jeszcze raz pobrać launchera.
Tez bym chetnie dolaczyl, gracie w koncu na SRO-R, czy jak? Server teamspeak jest off, stad moje pytanie
na Silkroad R
poki co zapasowy TS bo tamten cos lezy : tspolska.pl kanal 15 pass qwerty123 jutro kolo 9-10 rano juz bedziemy
Okey, juz zdazylem przez 2h wbic 17lvl. Jakos po 10 wbije do was na ts
spoko jak co czekamy