5 lat mmorpg.org.pl!

Wszystkiego najlepszego życzę serwisowi ^^ .

- dobrych newsów .

- szczęścia w grach.

I tego co sobie życzycie :D

Ja także składam wam najszczersze życzenia :)

Oby tak dalej panowie!

Ja także składam wam najszczersze życzenia Oby tak dalej panowie!

100 lat:)

Ja też życzę dobrze serwisowi , aby dobrze się rozwijał i aby miał więcej użytkowników ;d.

Ja życzę serwisowi "normalnych" newsów, a nie tego czego co jest na chwilę obecną. (z racji tego wspaniałego dnia nie wymienię co o i jak), dużo uczciwych użytkowników i jak najmniej padania bazy danych :)

Ja życzę serwisowi duzo landrynek :P

To ja takze zycze zeby mial wiecej uzytkownikow oraz newsow :)

100 lat i oby było coraz lepiej.

100 lat i progresu ;D

"normalnych" newsów, a nie tego czego co jest na chwilę obecną. (z racji tego wspaniałego dnia nie wymienię co o i jak

Sto lat "szanujzielen". Bez takich użytkowników serwis nie byłby sobą...

//Oj, nawet nie wiesz jak prawdziwe jest to co napisałeś ;) - Mr. Hania

Dziękujemy za życzenia. Oszczędzajcie się z tym składaniem życzeń, bo będziecie mieli do tego lepszą okazję w ramach konkursu z super nagrodami.

Jutro więcej szczegółów, stay tuned!

To i ja życze wszystkiego naj...

All redaktorom i nie redaktorom =D

A ja zycze calkowitej dominacji na rynku portali z grami MMO, ciekawszych newsow, bardzo dobrze ukladajacej sie wzajemniej wspolpracy, Miliona kolejnych stalych uzytkownikow zagladajacych tak jak ja codziennie do serwisu aby przeczytac newsy, zycze rowniez sobie, i Wam czyli calej spolecznosci serwisu mmorpg.org.pl ceiakwych gier przy ktorych zarwiemy wspolne wiele nocek! Wszystkiego Dobrego!

Ja życzę serwisowi "normalnych" newsów, a nie tego czego co jest na chwilę obecną. (z racji tego wspaniałego dnia nie wymienię co o i jak)

Haters_gonna_hate.gif

Sto lat.Dużo expa,dropa i oby tak dalej.

Od 2 lat pierwsze co robię rano to czytam newsy.

tego czego co jest

:D

No i chyba nie będzie to tajemnicą, że nie długo serwis będzie oficjalnie świętował 5 lecie. Jak? Zobaczycie ;)

100000 latek ;]

Dziękujemy za życzenia. Oszczędzajcie się z tym składaniem życzeń, bo będziecie mieli do tego lepszą okazję w ramach konkursu z super nagrodami. Jutro więcej szczegółów, stay tuned!

Brzmi niezle :)

pieniędzy, szczęścia i kobiet, albo samych pieniędzy bo z nimi przyjdzie cała reszta ;d

pieniędzy

Owszem, ale najlepszą zapłatą za wkład, zaangażowanie i naszą pracę są takie słowa:

Od 2 lat pierwsze co robię rano to czytam newsy.

Dziękujemy.