5 lat mmorpg.org.pl!

Owszem, ale najlepszą zapłatą za wkład, zaangażowanie i naszą pracę są takie słowa:Dziękujemy.

Widać, profesjonalizm.

A ja jestem ciekawy, jak jutro będziemy to świętować.

Hmm, co by tu więcej pisać poza tym, że mam nałóg do wpisywania mmorpg.org.pl, od paru lat codziennie sprawdzam newsy i forum.

Życzę całej administracji wytrwałości i dążenia do celu, zdobywania nowych osiągnięć, użytkowników i trollów pozdrawiam, także tych, którzy byli z mmorpg.org.pl w trudnych chwilach.

Życzę szczęścia.

Dużo szczęścia pomyślności , połamanych kości i drętwości życzy

JackThePumpkin

Od tej witryny zaczęło się moje zainteresowanie i fascynacja grami MMO, za to dziękuje jak i za setki miło spędzonych godzin. 100 lat i oby tak dalej :)

Oczywiście 100lat życzę i wszystkiego najlepszego ;) .Od roku wstaje o 6:00 i czekam na newsy :D .

Wszystkiego Dobrego ... Ciekawych Tematów, jak i tych mniej i jeszcze tych bardziej ... Wytrwałości w dążeniach i pomysłach ... Ave MMORPG.org.pl !

Wszystkiego najlepszego i 100 lat więcej życzę. (nawet i więcej)

To już 5 lat? Heh... jak ten czas szybko leci, jestem z Wami od dwóch lat, choć zarejestrowany grubo później :) Życzę więc adminowi, redaktorom, moderatorom, videomakerom i wszystkim użytkownikom mmorpg.org.pl spełnienia marzeń i szczęśliwej gwiazdki Bożego Narodzenia :D

5 lat ? Kto by pomyślał... Zaglądam na ta stronę już dobre 1,5 roku i zawsze wydawało mi się że jesteście jeszcze młodym serwisem ^^ A tu takie zaskoczenie :P Cóż nie pozostaje mi nic innego jak życzyć stronce mmorpg.org.pl jak największych wzlotów w sieci :]

100 lat

Jest to najlepszy portal o Grach MMO. życzę powodzenia.

Wszystkie najlepszego, kolejnych, szczęśliwych 5 lat :)

5 latek hoho nieźle, co prawda jestem tutaj od 3 ale nie zamierzam prędko odchodzić :)

5 lat? To to stronka to już "stara d*pa" jest :). Jako, że życzeń nie potrafię składać a i to jak coś próbuje to nie zawsze są trafione, więc:

-Naj

-Naj

-Naj

A resztę dopasujcie sobie czego wam NAJbardziej potrzeba ;)

A ja krótko i na temat. Najlepszego ^^

Najlepszego Panowie, nikt nie jest w stanie was "wykopać" z tego biznesu :)

Mmorpg mam na zakładce : ) wiem że newsy są dodawane od 9:00 :) (z własnego doświadczenia) .

Popieram kolegów, Jesteście najlepszym serwisem o grach MMORPG i nic tego nie zmieni. Ja myślę, że newsy guru są ciekawe zawsze rano od 2 lat je czytam i oglądam:)

Za to wszystko dziękuję:)

Ja życzę serwisowi "normalnych" newsów, a nie tego czego co jest na chwilę obecną. (z racji tego wspaniałego dnia nie wymienię co o i jak)

Jeżeli chodzi o poziom tych "newsów", to życzę tego samego. Zresztą to problem samego administratora, który albo go nie widzi lub ignoruje. W każdym wypadku kolokwialnie pisząc wychodzi na idiotę.

Co do samego autora tych wypocin ze strony głównej, to wystarczy popatrzeć na jego podpis tutaj na forum. To najlepsze podsumowanie jakie należało by dodać odnośnie jego osoby.

Ja wiem, że wy wchodzicie tylko by podejrzeć szybko informacje o premierach czy konkursach, pooglądać obrazki... ale stuknijcie się w te głowy i zobaczcie w jaki sposób wam ten człowiek prezentuje te wiadomości, jak dla plebsu nie potrafiącego myśleć, które nigdy w życiu książki nie przeczytało. Za PRL (nie pisze, za komuny bo komunę już mamy - czyt. wczorajsze wydarzenia) propagandowe czasopisma pisały zdecydowanie bogatszym językiem literackim. Nie wieżę, że nawet przeciętny dwójkowy gimnazjalista z polskiego nie potrafił by dostrzec, że robi się z niego idiotę, bo tak to można nazwać. Dodał bym coś o tych marnych wywodach określających wzmianki lub prymitywizmu (czyt. ostrej subiekcji) w formułowaniu zdań, ale skupcie się na tej... tępocie redaktorskiej.

Im bardziej przystępniejszym językiem newsy są napisane, tym lepiej. Odbiorcami są ludzie od 8 do 50 roku życia. Może nawet starsi, dlatego niusy muszą być zrozumiałe dla WSZYSTKICH, a nie tylko dla WYBRANYCH, którzy operują bogatą polszczyzną i znają nie wiadomo ile nieznanych w obecnych czasach słów. Nigdzie nie ma napisane: ,,Tylko dla ludzi którzy mają szóstkę z języka polskiego". Sam ledwo na dwa wyrabiałem, bo mnie się lektur czytać nie chciało :P Oczywiście w Technikum.

Rozumiem twoje zdanie i zgadzam się w tym w pełni. Informacje na takim portalu powinny być pisane zwięzłym i "oczywistym" językiem z powodu różnorodnego wieku odbiorców. W swojej wypowiedzi nie miałem na myśli kserowania prozy i liryki Adama Mickiewicza, ale własnie to co ty tak w pełni zobrazowałeś tylko, że w przejrzystej i inteligentnej formie. W formie, która nie powodowała by skurczów mięśni i drgawek zarówno u młodocianych czytelników jak i doświadczonych w literaturze. Nikt mi nie zaprzeczy póki widzę i słyszę, że z tym się na portalu spotkać się nie można. Nie wklejam cytatów bo wystarczy kliknąć pierwszy lepszy odnośnik.