Wiesz, wypadałoby najpierw samemu poprawnie operować znanymi sobie zwrotami, żeby tego samego od drugiego człowieka/serwisu/czegokolwiek wymagać.
get a life, troll.
Wiesz, wypadałoby najpierw samemu poprawnie operować znanymi sobie zwrotami, żeby tego samego od drugiego człowieka/serwisu/czegokolwiek wymagać.
get a life, troll.
Arden - ten sam, który reprezentuje konkurencyjny serwis MMO, w którym "moje" newsy są zmieniane i przepisywane kilka godzin po publikacji tutaj? Rozumiem, że chcesz zniechęcić użytkowników, ale Ci się to nie uda. Wybacz, ale ludzie nie mają zaufania do osób, które... zarejestrowały się 2 godziny temu.
A co do moich newsów... wszystko, co wystaje nawet o cal ponad ogólny zarys "pisania", to wiąże się z krytyką i "hejtowaniem". Sry, mnie to nie rusza...
1. Do pana @1up Nikogo nie obraziłem teraz i tutaj używając wyzwisk. Jedyne co widzę to twoje zaniechanie w poszanowaniu zwracając się do mnie "troll". Czy to nie jest aby hejterstwo? Zastanów się nad hipokryzją swojej wypowiedzi. Co do poprawnego używania zwrotów, wyedukuj mnie proszę ^^
2. Nie reprezentuje żadnego konkurencyjnego portalu mmorpg, mój kontakt z takowymi ogranicza się do małego epizodu w formie partu tłumaczeń i jednego artykułu.
3 Nie chcę zniechęcić użytkowników i tego nie robiłem, wbrew temu co sądzisz. Gdybyś był ciut bardziej spostrzegawczy zauważył byś, że to było tylko moje małe ukierunkowanie przynajmniej co niektórych na znaczący aspekt twoich wypowiedzi na stronie głownej portalu. Poza twoim udziałem uważam, że wasza strona utworzyła prężną i znaczącą społeczność co zarazem spowodowało większe zainteresowanie firm zajmujących się wydawnictwem mmorpg naszym biednym rynkiem. Za to chyba każdy aktywny gracz mmorpg powinien być wdzięczny w tym ja.
4.Nie rusza cię krytyka, hmm wiesz czemu mnie to nie dziwi? Tylko inteligentny człowiek i uświadomiony w swoich ideałach jest w stanie poradzić sobie z krytyką oraz PRZEDE WSZYSTKIM potrafi się do niej odnieść czymś więcej niż pogardą i wyzwiskami od "hejterów". Oczywiście, że twoje aktualności nie są ponad ogólnym zarysem formy "prozy dziennikarskiej", a przynajmniej pozytywnie. Gdyby tak było, nie było by mnie tutaj w roli krytyka.
Dziękuje za uwagę, dobranoc.
Swoją drogą czuje się jak prawica przy lewicy, ci ich krytykują, a oni ich od faszystów :-] Ja was krytykuje, a wy mnie od hejterów. Co za słabość opanowuje ten kraj, że szczerość powoduje ofensywe, a nie defensywe.
Nawet nie macie pojęcia jak mnie uszczęśliwiło te święto. Musiałem się jakoś otrząsnąć po wczorajszej szokującej informacji(5 rocznica dziadowego nk).
Haha! Ładny tort, gdyby jeszcze on twój był to byłbym pod wrażeniem
.Nie rusza cię krytyka, hmm wiesz czemu mnie to nie dziwi? Tylko inteligentny człowiek i uświadomiony w swoich ideałach jest w stanie poradzić sobie z krytyką oraz PRZEDE WSZYSTKIM potrafi się do niej odnieść czymś więcej niż pogardą i wyzwiskami od "hejterów". Oczywiście, że twoje aktualności nie są ponad ogólnym zarysem formy "prozy dziennikarskiej", a przynajmniej pozytywnie. Gdyby tak było, nie było by mnie tutaj w roli krytyka.
Kolego Arden. Jeśli Twoim zdaniem nie radziłbym sobie z krytyką, to ze stanowiska newsmana zrezygnowałbym po pierwszym dniu "pracy" Jak myślisz, jakbyś się czuł, gdyby w komentarzach wyzywaliby się od idioty/debila, skończywszy na "matole", który nie zna się na grach MMORPG? Trzeba machnąć ręką, powtórzyć sobie, że to internet i dalej - konsekwentnie - robić swoje...
Kolego Arden. Jeszcze raz powtarzam: nie ukończyłem dziennikarstwa, nie byłem jakoś szczególnie uzdolniony z j. polskiego. Po prostu piszę - jak najlepiej umiem. I będę pisał, dopóki dopóty Administrator tego serwisu mnie nie zwolni oraz dopóki dopóty będzie mi to sprawiało frajdę.
Guruu nie przejmuj się takimi pierdołami ^^ Goście ci po prostu zazdroszczą i nic więcej.
PS.Czekam na konkursy ;D
Cholera, ale mi zrobiliscie smaka na ten tort. Dawno nie jadlemniczego slodkiego, jutro z rana ide po cos tego typu, bo az mi jezor ucieka do... No wiadomo do czego.
Najlepszego, MMORPG.ORG!
1. Ignorowanie to nie jest dobry sposób na radzenie sobie z krytyką (o ile jest konstruktywna, wyzwiska oczywiście taką krytyką nie są).
2. Teraz twoja wypowiedź jest poparta argumentami i odnosi się do mojej opinii. W żadnym wypadku nie uważam, że jesteś idiotą (chociaż jak czytam to co pisze to jednak mogłeś tak pomyśleć ^^), nie kwestionuje też jakim jesteś humanistą i jak na co dzień piszesz, po prostu wysuwam swoją opinie co do tych aktualności, takimi jakie są obecnie. Nie oceniam ciebie, ale te treści i czy zignorujesz to czy rozpatrzysz to już twoja sprawa. Ja tylko jako skromny 2/3 letni czytelnik tego portalu uważam, że wszystko mogło by pójść jeżeli w lepszym kierunku - strona z takim gronem czytelników powinna bardziej zadbać o formę treści. Przepraszam cię też za te komentarze podchodzące pod hejterstwo pod twoimi newsami z mojej strony, sarkazm to nie była dobra forma krytyki.
1. Ignorowanie to nie jest dobry sposób na radzenie sobie z krytyką (o ile jest konstruktywna, wyzwiska oczywiście taką krytyką nie są).2. Teraz twoja wypowiedź jest poparta argumentami i odnosi się do mojej opinii. W żadnym wypadku nie uważam, że jesteś idiotą (chociaż jak czytam to co pisze to jednak mogłeś tak pomyśleć ^^), nie kwestionuje też jakim jesteś humanistą i jak na co dzień piszesz, po prostu wysuwam swoją opinie co do tych aktualności, takimi jakie są obecnie. Nie oceniam ciebie, ale te treści i czy zignorujesz to czy rozpatrzysz to już twoja sprawa. Ja tylko jako skromny 2/3 letni czytelnik tego portalu uważam, że wszystko mogło by pójść jeżeli w lepszym kierunku - strona z takim gronem czytelników powinna bardziej zadbać o formę treści. Przepraszam cię też za te komentarze podchodzące pod hejterstwo pod twoimi newsami z mojej strony, sarkazm to nie była dobra forma krytyki.
Skończ! Nie w tym temacie! Zrób osobny i tam się żal ale nie tutaj kolego.
Nie żal się na mój post tutaj w tym temacie, tylko zrób nowy podwójny kolego i nie wtrącaj się tam gdzie cie nie trzeba :-]
Jako, że moje posty są ściśle związane z serwisem nie możesz się do mnie przyczepić, chyba że ta fioletowa ranga ci pozwala lub tandetny avatar? ^^
@down na wzajem konformistyczny hejterze :-]
Serwisowi życzę sto lat. A Ardenowi zamkięcie mordy.
Arden wyjdź -.- Psujesz atmosferę i... powietrze
Widzisz Arden nie zabłyśniesz :**
Szkoda mi takich jak ty naprawdę i będę się wtrącał bo jestem w ekipie chociaż Guru i tak nie potrzebuje pomocy
Oj tam, zostawcie chłopaka w spokoju, po prostu ma swoje zdanie mi np. nie podobają się warny za ortografie, ale cóż zrobić tak, więc życzę wam przynajmniej 50 lat funkcjonowania
Chociaż spóźnione to życzę sto lat!
"Lepiej należeć do nielicznych niż do wszystkich" bo "większość to zawsze debile" ^^
Żeby mieć własne zdanie trzeba myśleć, żeby myśleć trzeba kojarzyć, żeby kojarzyć trzeba mieć wiele źródeł i informacji -> dlatego to ja myślę, a nie wy :-]
Stówka
Jak wyżej,
Czytam i patrzena wasze sprzeczki i jak szanowny pan : Arden robi z wami co chce, poprostu fajnie, dobrze i wcipsko(fail!) układając wypowiedzi. Jednak to że spamuje i nie pozwala sie cieszyć urodzinami jest fuu.
Tak, już możesz wyjść*
*Arden
Życzę serwisowi 1000Lat! ;P