5.Metin2
Opis
Zdziwieni?możliwe ponieważ kto by pomyślał że Metin to jedna według mnie z najlepszych gier mmorpg.Często a nawet zawsze graczy Metin'a nazywa się no lajfami,noobami,dziećmi neo ale dlaczego!? bo taką opinie wyrobił sobie metin przyciągając dzieci 8-13 lat które tylko kaleczyły polszczyznę,tak przyznam mam 13 lat ale nikt mi nigdy nie napisał że mam problemy z ortografią,z interpunkcją sam przyznam że zawsze miałem problemy.
Wracając do metin'a wydaje mi się że mógłby być naprawdę fajna grą gdyby nieodstraszające osobniki grające w niego.Na pewno nie raz wam się zdarzyło że ktoś do was napisał "Czezc zostanierz moiom zonom? dam ci equ i wogule fajnie bendzie" a gdy odpisze się "Pomyślę jak poprawisz ortografie" to napiszą "Stul morde ja dobze pisze nie pouczaj mnie bo giema zafoam".Jeżeli ktoś nie zna metina proszę o to screeny.
Screen 1

Screen 2

Zalety i Wady
Zalety:
-Ładna Grafika
-Da się grać bez Is
-Szybki Exp
-Ciekawa Fabuła
Wady:
-Dzieci nie myślące ani nie znające Polskiej ortografii
-Dużo botów
4.Tibia
Opis
Znów zdziwieni? możliwe gdyż Tibia to następna gra na mojej liście.Pewnie pomyślicie że jestem trzynastolatkiem który nie ma życia ani kolegów to ja was uprzedzę i odpowiem że mam.Tibia znów została zniszczona przez atak dzieci od 8-13 lat i tak samo jak w Metinie piszą idiotyczne rzeczy.
Tibia urzekła mnie w tym że zawsze i wszędzie można kogoś zabić,oczywiście tylko tam gdzie nie ma strefy no-pvp.W Tibii jest mnóstwo OTS czyli Open Tibia Server,są to prywatne servery tibii.Tibia jest w 2D i też mi się to podoba bo właśnie dlatego tibia ma swój urok.Ta gra urzekła mnie też tym że zawsze można wykonać misje lub questa razem z kolegami co tworzy dobrą atmosfere.I oto znowu kilka screen'ów
Screen 1

Screen 2

Zalety i Wady
Zalety:
-Wciąga
-2D w tym przypadku
-Dużo prywatnych serverów
-Bardzo rozbudowana
Wady:
-Dużo dzieci
-Pacc wpływa na gre(PACC to promocja dająca więcej możliwości np więcej questów,expowisk)
3.Martial Heroes
Opis
Ehh te stare czasy w Martial'u ale niedawno został zamknięty z powodów kosztów utrzymania.GEE to frima która zrobiła Martial'a poniosła klęskę lecz się nie dziwie bo w item shopie były itemy nikomu niepotrzebne.Martial zachwycił mnie tym stylem tygrysami,efektownymi skill'ami,i ciekawą rozbudową postaci.
W Martial'u było bardzo dużo umiejętności.Każda klasa miała po dwie opcje do wyboru.Mag miał wachlarz i rękawice,Monk miał Kij i Koło,Assasin łuk i Ostrza,Wojownik Lance i Miecz.Kilka screenów z gry:
Screen 1

Screen 2

Zalety i Wady
Zalety:
-Ładna Grafika
-Dużo możliwości w rozbudowie postaci
-Ciekawe Questy
i wszystko inne..
Wady:
-W item shopie nie było nic co mogło się przydać w grze
2.Cabal Online
Cabal to znakomita gra pod względem grafiki jak i rozbudowy postaci.Cabal urzekł mnie swą grafiką i efektywnością skilli.
W Cabalu Natomiast monotonne jest to ciągłe robienie questów ale innego wyboru nie ma gdyż za questy dostajemy skille,ubrania i tak dalej.W Cabalu wyróżniamy 6 typów postaci Blader,Force Blader,Wizard,Warrior,Force Shielder,Force Archer.
Nie będę się za bardzo rozpisywał bo nic mi już nie przychodzi na myśl o czym wspomnieć więc o to kilka screenów.
Screen 1

Screen 2
.jpg-720x540.jpg)
Zalety:
-Grafika
-Postacie(rozbudowa ich)
i wszystko inne..
Wady:
-Item shop wpływa troszkę na grę
1.League of Legends
Opis
Opis będzie wkrótce......