5 Najlepszych Gier MMORPG

Nie to, że się czepiam ale gdzie w metinie masz ciekawą fabułe i ładną grafike?

To w Metinie jest w ogóle fabuła ? :)

Wracając do pracy kolegi, jak dla mnie lekka żenada. Mamy już 2010 (zaraz 2011) rok, więc myślę, że jesteś w stanie znaleźć coś lepszego niż Metin czy Tibia. Może kiedyś były jednymi z najlepszych gier (?!) na rynku, ale w dniu dzisiejszym raczej nie są.

Hmmm mi ta topka też nie odpowiada. Lecz jakby ktoś mógł zrobić np.

TOP 5 Pirackich MMORPG

TOP 5 Klimatycznych - Chińskich MMORPG

TOP 5 MMORPG 2D

TOP 5 Płatnych MMORPG

TOP 10 Anime MMORPG

A nie ogólnie, że jaka gra jest dla kogoś najfajniejsza.

Wtedy by się połowa zgodziła a połowa nie ponieważ wtedy by ułatwiło tym co ''Szukają MMO''.

Ale to tylko moja opinia.

Dziękuję Dobranoc.

Wy naprawdę jesteście tak ułomni czy udajecie? Napisałem że to 5 mmorpg według mnie więc o co wam chodzi?

Sarsh jak ty w metku widzisz tylko moby to fajnego kompa masz.

@edit

Jak na razie jedyna sensowna odpowiedź to ta napisana przez guru.

TOP 5 Pirackich MMORPG

Nawet tyle gier pirackich nie ma :P

Hmm co do pirackich to akurat chyba jest 5... hmmm niech pomyślę.

Voyage Century

Bounty Bay

Pirates Of The Burning Sea

Tales of Pirates

Uncharted Waters Online

Wcale nie jest tak mało ;)

Razem gdzieś wyjdzie z siedem pomijając tytuły których nie pamiętam.

@Topic

Niestety na ocenę tej topki dam 3/10...

Pozdro 602 :)

Mi metin się podoba ale te dzieci aww albo jesteś na dt i debilne smerfy cię atakują mam tego wręcz dosyć dlatego już w niego nie gram

Dlaczego wstawiasz screeny z wersji tibi 7.6?i niżej tylko szkodzisz popularności tej grze :angry: W metinie napisałeś że jest dużo botów teraz trudno znaleźć.W tibi też jest dużo botów i co jakiś czas są dni gdzie gmowie usuwają ich setki.Metin2 i ciekawa fabuła?Hahahahahhahahahahahahah to ty chyba nie wiesz co to znaczy.Lussie jeżeli myślisz że ludzie w metinie piszą "Stul morde ja dobze pisze nie pouczaj mnie bo giema zafoam" to ty chyba sobie wymyśliłeś.Martial heroes- to chyba dobrze że w is nie ma nic przydatnego chyba że wydajesz na grę 100zł miesięcznie.Mógł byś zrobić sam screeny a nie wziąźć je z google albo nie wiem z kąd a nei wstawiać stare screeny szkodząc populraności gry czekam na recenzje o LoL`u żeby cie zkrytykować bo nabijasz posty.

Jak to ktoś przeczytał to pozdro.

Dlaczego wstawiasz screeny z wersji tibi 7.6?i niżej tylko szkodzisz popularności tej grze W metinie napisałeś że jest dużo botów teraz trudno znaleźć.W tibi też jest dużo botów i co jakiś czas są dni gdzie gmowie usuwają ich setki.Metin2 i ciekawa fabuła?Hahahahahhahahahahahahah to ty chyba nie wiesz co to znaczy.Lussie jeżeli myślisz że ludzie w metinie piszą "Stul morde ja dobze pisze nie pouczaj mnie bo giema zafoam" to ty chyba sobie wymyśliłeś.Martial emipers- to chyba dobrze że w is nie ma nic przydatnego chyba że wydajesz na grę 100zł miesięcznie.Mógł byś zrobić sam screeny a nie wziąźć je z google albo nie wiem z kąd a nei wstawiać stare screeny szkodząc populraności gry czekam na recenzje o LoL`u żeby cie zkrytykować bo nabijasz posty.Jak to ktoś przeczytał to pozdro.

Martial Empires, a Martial Heroes to dwie kompletnie różne gry :lol:

Dlaczego wstawiasz screeny z wersji tibi 7.6?i niżej tylko szkodzisz popularności tej grze W metinie napisałeś że jest dużo botów teraz trudno znaleźć.W tibi też jest dużo botów i co jakiś czas są dni gdzie gmowie usuwają ich setki.Metin2 i ciekawa fabuła?Hahahahahhahahahahahahah to ty chyba nie wiesz co to znaczy.Lussie jeżeli myślisz że ludzie w metinie piszą "Stul morde ja dobze pisze nie pouczaj mnie bo giema zafoam" to ty chyba sobie wymyśliłeś.Martial emipers- to chyba dobrze że w is nie ma nic przydatnego chyba że wydajesz na grę 100zł miesięcznie.Mógł byś zrobić sam screeny a nie wziąźć je z google albo nie wiem z kąd a nei wstawiać stare screeny szkodząc populraności gry czekam na recenzje o LoL`u żeby cie zkrytykować bo nabijasz posty.Jak to ktoś przeczytał to pozdro.

Przeczytałem i się trochę pośmiałem.

''Martial Empires'' a nie przypadkiem Martial Heroes?

Po pierwsze Martial Heroes padło...

Po drugie jak miał zrobić screeny skoro padło?

Po trzecie twa ortografia mnie dobija ^.^

Ale dobra przejdźmy do tematu.

Z metinem mam miłe wspomnienia z kolegami.

Fabuła jest tandetna itp.

Ale jako, że jestem fanem diablo i innych siekanek polubiłem godzinami nawalanie 100 mobków na raz ;))

Był rok 2007 metin był piękny.

Jest rok 2011(prawie) metin jest beznadziejny.

Pozdro

@PS : Napisałem mniej więcej wszystko pod sobą by łatwiej się czytało ;)

Przeczytałem i się trochę pośmiałem.''Martial Empires'' a nie przypadkiem Martial Heroes?Po pierwsze Martial Heroes padło...Po drugie jak miał zrobić screeny skoro padło?Po trzecie twa ortografia mnie dobija ^.^Ale dobra przejdźmy do tematu.Z metinem mam miłe wspomnienia z kolegami.Fabuła jest tandetna itp.Ale jako, że jestem fanem diablo i innych siekanek polubiłem godzinami nawalanie 100 mobków na raz )Był rok 2007 metin był piękny.Jest rok 2011(prawie) metin jest beznadziejny.Pozdro@PS : Napisałem mniej więcej wszystko pod sobą by łatwiej się czytało

Te 2 gry zawsze mi się myliły.

To jak Ci się myliły to nie odzywaj się bo gówno wiesz.

ps. Jeszcze jedno.Myślisz że będę specjalnie ściągał grę żeby screeny z niej zrobić?

To jak Ci się myliły to nie odzywaj się bo gówno wiesz.

POPIERAM!

Lista jest dobra jak na 2008-2009rok.

Ale każdy ma inne gusta ^^.

Omg napisłem że to dobrze jak is nie wpływa na gre.Dobra pomyliłem się ale o to chodziło że to jest zaleta nie wada.

Ty naprawdę masz coś z głową.W wady martial heroes było że "W item shopie nie było nic co mogło się przydać w grze" dlatego też nie było kasy na dalsze utrzymanie.CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

Ty naprawdę masz coś z głową.W wady martial heroes było że "W item shopie nie było nic co mogło się przydać w grze" dlatego też nie było kasy na dalsze utrzymanie.CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

Jeżeli MUSISZ wydawać na gre żeby nie upadła to wada...

Nie wiem jak Cie nazwać może ułom?. A więc tak ułomie w ITEM SHOPIE nie było nic co mogło by się przydać w grze nawet jedna rzecz.Już rozumiesz?

warn_ico.png
Warn za uloma.-Dzz'
Nie wiem jak Cie nazwać może ułom?. A więc tak ułomie w ITEM SHOPIE nie było nic co mogło by się przydać w grze nawet jedna rzecz.Już rozumiesz?
 Warn za uloma.-Dzz'

Ile razy można pisać?To dobrze ze w is nie ma rzeczy które mogą wpłynąć na grę!

PS. Ciii.... mod czuwa

warn_ico.png
Treść postu usunięta. Warn, za ubliżanie innemu użytkownikowi - Cree
Ja pier**le ale ty jesteś pojebany... jakby w każdej grze nie było nic przydatnego to by każda gra padła idioto

Wtedy zazwyczaj wprowadzają abonament.Niektóre gry upadają z barku gracy.

PS. Nie bluzgaj co?

warn_ico.png
Treść postu usunięta. Trzeci z rzędu warn, za ubliżanie innemu użytkownikowi, więc w bonusie dostaniesz 24h żeby ochłonąć - Cree