Nie chce mi progresywnego pobierania uruchomić wyskakuje unable to use patch
Patch czy path? Jak to pierwsze to nwm jaki problem. Natomiast jak to drugie to dlatego ze z tego co mi wiadomo to jak juz ktos ma ten napis to najprosciej wlaczyc pobieranie zwykle, a nie progresywne. Fakt, dla chcacego nic trudnego tylko nwm czy jest sens bawienia sie z godzine w rejestrach szukajac, dodajac/zmieniajac i usuwajac wpisy by zechcialo sie odpalic .
A teraz na temat - jak chcecie grac to tez polecam snowbourn od siebie - znajdzie sie tam z pare polskich kinshipow (gildii), oraz ogolna populacja nie jest zla, bez problemu druzyne itd sie znajdzie. Po za tym gralem wczesniej w DDO (inna gra turbine - dopisek dla niewtajemniczonych) i z doswiadczenia wiem ze turbine nie zostawia gier samopas i jak populacja gdzies spada to lacza dwa najmniej zaludnione serwery, natomiast jak jest dosc duza to otwieraja nowy z opcja darmowego transferu z przeludnionego serwera/serwerow . Po za tym co dobrze rokuje dla tej gry - turbine sie skupia glownie na tym produkcie, na ddo juz mniej .
Odnosnie klas : kazda klasa dobra choc trzeba sie pozbyc stereotypow - lotrzyk tutaj to burglar, tzn wlamywacz, nie zabojca wiec jego rola nie jest zasypanie wroga deszczem krytykow a oslabianie przeciwnika i zaczynanie grupowych manewrow by inni mogli szybciej pokonac wroga. I tak samo jedyna postac w szacie (wersja free) nie jest wcale klasycznym magiem ktory skupia sie na dmg, tutaj jest mistrzem wiedzy/straznikiem wiedzy, rozmawia ze zwierzetami, pielegnuje nature itd dzieki czemu ma zdolnosci typu : przyzwanie zwierzat roznych do pomocy, rzucenie nasiona ktore sie zapala przy kontakcie z celem itd. A kostur nosi nie jako pomoc do czarow a z wygody - czesto podrozuja wiec sie przydaje do podpierania podczas wedrowki, tym bardziej ze sie wyszkolili w tej broni .
A ktora klasa lepsza? Zalezy od cb. Dobrzi gracze kazda klasa potrafia grac - guardian, wydaje sie ze najwolniej bedzie expil? Nic bardziej mylnego. Zbiera na klate z 5 mobkow, uzywa paru obszarowych skilli i w pare sekund cala fala sprzatnieta. Za to hunter by powystrzelal rownie szybko z dystansu, jednak jak ktos go zaskoczy juz gorzej
Odnosnie samej gry - mozna grac i solo i w grupie. Zalezy jak kto lubi grac w mmorpgi - jeden woli solowac i potem szpanowac ze jest najlepszy, a drugi lubi powoli, czekajac na wszystkich isc rownomiernie do przodu. Powiem tak : tutaj moze byc ciezko z taka forumowa grupka. Z prostego powodu : kazdy lubi co innego a lotro za duzo oferuje - jeden bedzie chcial isc zwiedzac krainy i odkrywac mape, inny robic deedy (osiagniecia), jeszcze inny bedzie wolal jak najszybciej questy wykonac by wbic max lvl, a jeszcze inny bedzie wolal biegac za roslinkami do craftu xd. Mnie wciagnela eksploracja - mirkwood mnie osobiscie zauroczyl i potrafilem wejsc tylko po to by zobaczyc co bedzie dalej ukryte ^^