Powiem wam coś odnośnie Allodsa. Grałem w to długo, zakończyłem grać może z miesiąc temu. Mam tam postać na 45lvlu na serwerze ISA po stronie imperium. Gra w to coraz mniej osób, może teraz trochę więcej przybyło po nowym patchu. Uwierzcie, jeżeli macie zamiar grać w to dłużej, to będziecie musieli skupować rzeczy w AH z item shopu, albo sami kupować. Bez tego nie da się grać na wyższym lvlu. Po prostu ma się za niski dps. Podam przykład:
w item shopie są dostępne crystal chipsy, dzięki którym tworzymy runy. Runy zwiększają nasz dps. Jeżeli włoży się do swojej postaci 3x7lvl run do ataku, to masz 70% większy dps niż bez run. Tak samo moża zrobić w defie, tylko tam jest już trochę inny przelicznik. Wtedy co ja grałem to PvP było strasznie mało, jedynie tylko na arenie śmierci, która jest od 45lvl'a. A po innych mapach coraz miej osób chodziło z war flag on. Tak samo jest z mountami. Tylko IS. NO i od czasu do czasu gpotato robi "niespodzianki" i daje do IS takie itemki, dzięki którym możemy mieć więcej rubinów, które są bardzo potrzebne i więcej talentów do rozdania. No i jeszcze The Study of Perfection, dzięki tej książce/częściach zdobytych (oczywiście do kupna w IS) możemy dostać bonusowe +10 do statystyk za każdą część. Podliczając to wszystko, to jest tam co do kupowania w IS. Teraz wprowadzono nową walutę, za która będzie można kupować itemki z IS za zdobytą kasę w grze, nie wiem jak to z tym jest, bo po patchu nie grałem.
Jak macie jakieś pytania to piszcie, postaram się wam pomóc.